Menyang teks

Penanganan informasi pribadi

Situs web iki (sabanjure diarani "situs iki") nggunakake teknologi kayata cookie lan tag kanggo tujuan nambah panggunaan situs iki dening para pelanggan, pariwara adhedhasar riwayat akses, ngerteni status panggunaan situs iki, lsp. Kanggo nindakake . Kanthi ngeklik tombol "Setuju" utawa situs iki, sampeyan setuju nggunakake cookie kanggo tujuan ing ndhuwur lan nuduhake data karo mitra lan kontraktor.Babagan penanganan informasi pribadiKebijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardMangga deleng.

Aku setuju

  • Foto njaba Ota Civic Hall Aprico
  • J. Strauss II operetta "The Bat" tumindak lengkap
  • Buku gambar klasik "Musisi Kutha Bremen"
  • Kampanye mahakarya seger "Bassoon lan jagad misterius"
  • Konser Piano Aprico Lunchtime 2024 VOL.75 Misaki Anno
  • Konser mahakarya seger ""Mozart" vs. "Beethoven""

mandheg Puter maneh

  • 2024
  • 7
  • Juli
SUN Mon TUE wed THU FRI SAT
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      

2024 taun 7 sasi

Ota Ward Hall Aplico 24 dina

Pagelaran / acara paling anyar

  • Jadwal
  • Papan
  • カ テ ゴ リ

Kanggo Dhaptar

njupuk

Kabar

Tanggal nganyari Konten informasi
Kinerja
Kuliah
Plaza WargaAplicoAlas budaya
Ota Ward News (Juli 7) Babagan informasi sing salah babagan pagelaran sing disponsori asosiasi
Kinerja
Kuliah
Plaza WargaAplicoAlas budaya
Informasi penjualan tiket kinerja sing disponsori asosiasi (dirilis tanggal 7 Juli)
Rekrutmen Aplico
Apricot Song Night Concert Performer Audisi Rekrut peserta!
Rekrutmen Aplico
Aprico Lunchtime Piano Concert Performer Audisi Rekrut peserta!
Saka asosiasi Plaza WargaAplicoAlas budayaAula Peringatan RyukoAula Peringatan Kumagai TsunekoAula Peringatan Sanno KusadoBalai Peringatan Shiro Ozaki
Kertas Informasi Seni Budaya Ota Ward "ART bee HIVE" vol.19 wis diterbitake.
Rekrutmen Aplico
Liburan Musim Panas Ayo Muter Steinway Piano 2024 Rekrut peserta!
Saka asosiasi Plaza WargaAplicoAlas budayaAula Peringatan RyukoAula Peringatan Kumagai TsunekoAula Peringatan Sanno KusadoBalai Peringatan Shiro Ozaki
Kertas informasi "ART bee HIVE" karakter PR resmi lair!
Saka asosiasi Plaza WargaAplicoAlas budayaAula Peringatan RyukoAula Peringatan Kumagai TsunekoAula Peringatan Sanno KusadoBalai Peringatan Shiro Ozaki
Twitter resmi saka kertas informasi "ART bee HIVE" saiki kasedhiya!
Saka fasilitas kasebut Aplico
Babagan maneh panggunaan Balai Bangsal Ota, Balai Kecil Aprico, Ruang Pameran, Studio A amarga bisnis vaksinasi rampung.
Kinerja
Kuliah
Aplico
Konser Piano Aprico Lunch Vol.68 Babagan lagu encore Maina Yokoi
Saka asosiasi Plaza WargaAplicoAlas budayaAula Peringatan RyukoAula Peringatan Kumagai TsunekoAula Peringatan Sanno KusadoBalai Peringatan Shiro Ozaki
Homepage resmi wis dianyari
liyane Plaza WargaAplicoAlas budaya
Akun LINE resmi asosiasi mbukak!Mangga ndaftar dadi kanca!jendhela liyane
Saka asosiasi Plaza WargaAplicoAlas budaya
Ragad panggunaan fasilitas bakal ganti wiwit tanggal 3 April 2021
liyane Plaza WargaAplicoAlas budaya
Instagram resmi asosiasi wis dibukak!jendhela liyane
Saka asosiasi Plaza WargaAplicoAlas budaya
[Penting] Kabar lan panjaluk kanggo kabeh pengunjung (gegandhengan karo infeksi virus corona anyar)

Kanggo Dhaptar

Program Dhukungan kanggo Seniman Muda Ota City Cultural Promotion Association Gambar Artis Persahabatan

Program Dhukungan Artis Muda
Artis Persahabatan Asosiasi Promosi Budaya Ota Ward

Program iki nduweni tujuan kanggo nyengkuyung lan nuwuhake generasi seniman sabanjure kanthi menehi musisi enom sing apik banget kanthi papan kanggo ngetrapake katrampilan, kayata pagelaran sing diatur dening asosiasi lan kegiatan kanggo nyebarake budaya lan seni ing Ota Ward. .

Ota Ward Hall Aplico

144-0052-5 Kamata, Ota-ku, Tokyo 37-3

Jam Opening 9: 00-22: 00
* Aplikasi / pambayaran kanggo saben kamar fasilitas 9: 00-19: 00
* Pesenan tiket / pambayaran 10: 00-19: 00
dina nutup Preinan akhir taun lan Taun Baru (12 Desember-29 Januari)
Pangopènan / inspeksi / reresik ditutup / tertutup sementara