Menyang teks

Penanganan informasi pribadi

Situs web iki (sabanjure diarani "situs iki") nggunakake teknologi kayata cookie lan tag kanggo tujuan nambah panggunaan situs iki dening para pelanggan, pariwara adhedhasar riwayat akses, ngerteni status panggunaan situs iki, lsp. Kanggo nindakake . Kanthi ngeklik tombol "Setuju" utawa situs iki, sampeyan setuju nggunakake cookie kanggo tujuan ing ndhuwur lan nuduhake data karo mitra lan kontraktor.Babagan penanganan informasi pribadiKebijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardMangga deleng.

Aku setuju

Ditutup kanggo wektu suwe amarga ndandani langit-langit khusus lan karya liyane Periode ditutup Januari 2022 nganti Februari 1 Ditutup kanggo wektu suwe amarga ndandani langit-langit khusus lan karya liyane Periode ditutup Januari 2022 nganti Februari 1

Kabar

Kanggo Dhaptar

Ota Ward Hall Aplico

144-0052-5 Kamata, Ota-ku, Tokyo 37-3

Jam Opening 9: 00-17: 00
* Ditutup amarga ndandani langit-langit khusus lan karya liyane.Kajaba iku, kita nampa dodolan tiket, tata cara warbler, nggunakake rental sawise nutup, etc.
dina nutup Preinan akhir taun lan Taun Baru (12 Desember-29 Januari)
Maintenance / Inspeksi / Penutupan sementara