Menyang teks

Penanganan informasi pribadi

Situs web iki (sabanjure diarani "situs iki") nggunakake teknologi kayata cookie lan tag kanggo tujuan nambah panggunaan situs iki dening para pelanggan, pariwara adhedhasar riwayat akses, ngerteni status panggunaan situs iki, lsp. Kanggo nindakake . Kanthi ngeklik tombol "Setuju" utawa situs iki, sampeyan setuju nggunakake cookie kanggo tujuan ing ndhuwur lan nuduhake data karo mitra lan kontraktor.Babagan penanganan informasi pribadiKebijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardMangga deleng.

Aku setuju

Pambuka fasilitas

Aliran panggunaan

Kanggo nggunakake fasilitas kasebut, "Pendaftaran Pangguna Bersih Uguisu" dibutuhake.
Kanggo rincian, waca Sistem Pemanfaatan Fasilitas Umum Ota Ward "Uguisu Net".

Klik ing kene kanggo "Uguisu Net"

Studio kasebut minangka lotre komputer.Priksa periode aplikasi, periode konfirmasi menang, lan periode pembayaran.

Tabel referensi cepet lotre Uguisu

Ndhaptar lotre ing Uguisu Net (lotre komputer)

Ndhaptar lotre ing Uguisu Net
(Lotre komputer)
· Tanggal lan wektu lotre
3 dina 1 wulan sadurunge wulan panggunaan

· Periode lan metode aplikasi
Ndhaptar Uguisu Net wiwit tanggal 4 nganti pungkasan wulan, 15 wulan sadurunge wulan panggunaan

· Resepsi aplikasi
Internet, telpon, Ota Ward Hall, jendela Aplico utawa jendela fasilitas Ota Ward

· Periode konfirmasi sing menang
Saka tanggal 2 nganti 7 wulan sing padha
(Bakal dibatalake kanthi otomatis sawise periode)

· Aplikasi / deadline panggunaan panggunaan
Saka tanggal 2 nganti 15 wulan sing padha
Resepsi aplikasi / papan pambayaran
Ota Ward Hall / jendhela Aprico utawa saben jendela fasilitas ing pendhapa
9:00 nganti 19:00 (ora kalebu dina sing ditutup)
pesenan wis rampung
Kita bakal ngetokake formulir persetujuan panggunaan fasilitas.
Nganti 2 dina sadurunge tanggal panggunaan
Hubungi kami kanggo nggunakake peralatan sing ora disengaja.
Nganti dina iki
Mangga mbayar biaya peralatan insiden nalika check-in.

Ndhaptar dina kosong sawise lotre rampung * Priksa kasedhiyan

Ndhaptar dina gratis sawise lotre
* Priksa kasedhiyan
· Periode aplikasi
Saka tanggal 8 nganti dina panggunaan

· Aplikasi / deadline panggunaan panggunaan
1. Nalika nglamar ing Uguisu Net
Pembayaran bakal digawe ing jendela Ota Ward / Aprico utawa saben jendela fasilitas ing pendhapa sajrone 14 dina wiwit tanggal aplikasi.
(Bakal dibatalake kanthi otomatis sawise periode kasebut.)
2. Nalika nglamar ing loket
Mbayar nalika aplikasi.
Resepsi aplikasi / papan pambayaran
Ota Ward Hall / jendhela Aprico utawa saben jendela fasilitas ing pendhapa
9:00 nganti 19:00 (ora kalebu dina sing ditutup)
pesenan wis rampung
Kita bakal ngetokake formulir persetujuan panggunaan fasilitas.
Nganti 2 dina sadurunge tanggal panggunaan
Hubungi kami kanggo nggunakake peralatan sing ora disengaja.
Nganti dina iki
Mangga mbayar biaya peralatan insiden nalika check-in.

Ota Ward Hall Aplico

144-0052-5 Kamata, Ota-ku, Tokyo 37-3

Jam Opening 9: 00-22: 00
* Aplikasi / pambayaran kanggo saben kamar fasilitas 9: 00-19: 00
* Pesenan tiket / pambayaran 10: 00-19: 00
dina nutup Preinan akhir taun lan Taun Baru (12 Desember-29 Januari)
Pangopènan / inspeksi / reresik ditutup / tertutup sementara