Menyang teks

Penanganan informasi pribadi

Situs web iki (sabanjure diarani "situs iki") nggunakake teknologi kayata cookie lan tag kanggo tujuan nambah panggunaan situs iki dening para pelanggan, pariwara adhedhasar riwayat akses, ngerteni status panggunaan situs iki, lsp. Kanggo nindakake . Kanthi ngeklik tombol "Setuju" utawa situs iki, sampeyan setuju nggunakake cookie kanggo tujuan ing ndhuwur lan nuduhake data karo mitra lan kontraktor.Babagan penanganan informasi pribadiKebijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardMangga deleng.

Aku setuju

Humas / makalah informasi

Majalah informasi "Menu Seni" Informasi babagan pariwara sing dibayar

Babagan "Art Menu", majalah informasi saka Asosiasi Promosi Budaya Ota Ward

Asosiasi Promosi Budaya Ota Ward nerbitake informasi budaya sing ana gandhengane karo Ota Ward lan proyek-proyek sing disponsori kanggo promosi budaya.
Disebarake ing saben fasilitas kayata Ota Ward Hall Aplico, Daejeon Ward Plaza, Daejeon Bunkanomori, lan Ota Ward Ryuko Memorial Hall.Saliyane ngirim DM (udakara 2,000 salinan) menyang para pelanggan, kita uga disebarake ing Kantor Ward Ota, saben fasilitas ing pendhapa, lan buletin pendhapa ana ing stasiun Tokyu, JR, lan Keikyu ing pendhapa. ..

Jumlah sirkulasi Udakara 20,000 kopi
tanggal diterbitake 1 wulan sing nomer padha (diterbitake kaping 6 saben taun)
Ukuran A3 Jenis Pamplet Dilipat (8 kaca) Werna lengkap

Klik ing kene kanggo makalah informasi sing saiki diterbitake

Cara nglamar pariwara

Carane aplikasi

Mangga priksa kasedhiyan papan panempatan sadurunge (TEL: 03-3750-1611), isi item sing dibutuhake ing formulir aplikasi penempatan iklan, lan kirim liwat email, fax, utawa mail menyang Humas lan Publik Krungu Divisi Promosi Budaya lan Seni. Mangga ditrapake kanggo wong sing tanggung jawab.

Formulir aplikasi pariwaraPDF

Tenggat wektu aplikasi

1 wulan sadurunge wulan terbitan (3 wulan sing nomer padha) (Elinga yen ruang pariwara kebak sadurunge tenggat wektu)

Babagan pambayaran

Faktur bakal dikirim bareng karo majalah, mula mbayar kanthi transfer kabel sajrone 2 minggu sawise invoice teka.
Ragad transfer kudu ditanggung dening pelamar.

Download macem-macem bahan

Pedoman Pariwara Asosiasi Promosi Budaya Ota Ward PDF

Majalah Informasi Asosiasi Promosi Budaya Budaya Ota Ward "Menu Seni"PDF

Majalah Informasi Asosiasi Promosi Budaya Ota Ward "Menu Seni" Formulir Aplikasi Pariwara (No. XNUMX Gaya)PDF

Informasi babagan pariwara kanggo "Art Menu", majalah informasi saka Asosiasi Promosi Budaya Ota WardPDF

Majalah Informasi Asosiasi Promosi Budaya Ota Ward "Menu Seni" Lingkungan Data PariwaraPDF

Aplikasi / Enquiry

Bagian Hubungan Umum lan Krungu Umum, Divisi Promosi Budaya lan Seni, Asosiasi Promosi Budaya Ota Ward
146-0092-3 Shimomaruko, Ota-ku, Tokyo 1-3 Ota-kumin Plaza
TEL: 03-3750-1611 / FAX: 03-3750-1150

Ukuran iklan lan dhaptar rega

Ukuran pariwara

1 bingkai 50mm x 50mm
* Panggonan: 6-7 kaca majalah informasi, sisih ngisor majalah (total 8 bingkai)

Dhaptar rega

XNUMX. XNUMX.Ragad pariwara (regane kalebu pajak)

(A) Acara sing dianakake ing Aprico, Plaza, lan Hutan Budaya
* Yen sampeyan pengin nggawe iklan kanthi konten sing padha kanthi terus, diskon standar bakal ditrapake.
Nomer pigura 1 kaping Kaping 2 saurutan Kaping 3 saurutan Kaping 4 saurutan Kaping 5 saurutan Kaping 6 saurutan
1 bingkai 15,000 yen 14,250 yen 13,875 yen 13,500 yen 12,750 yen 12,000 yen
2 bingkai 30,000 yen 28,500 yen 27,750 yen 27,000 yen 25,500 yen 24,000 yen
3 bingkai 45,000 yen 42,750 yen 41,625 yen 40,500 yen 38,250 yen 36,000 yen
4 bingkai 60,000 yen 57,000 yen 55,500 yen 54,000 yen 51,000 yen 48,000 yen
(B) Pariwara perusahaan / organisasi lan bisnis lan kelas sing ditindakake dening individu sing ora kalebu (A) (Contone: pameran solo, kelas piano, kelas lukisan)
* Yen sampeyan pengin nggawe iklan kanthi konten sing padha kanthi terus, diskon standar bakal ditrapake.
Nomer pigura 1 kaping Kaping 2 saurutan Kaping 3 saurutan Kaping 4 saurutan Kaping 5 saurutan Kaping 6 saurutan
1 bingkai 20,000 yen 19,000 yen 18,500 yen 18,000 yen 17,000 yen 16,000 yen
2 bingkai 40,000 yen 38,000 yen 37,000 yen 36,000 yen 34,000 yen 32,000 yen
3 bingkai 60,000 yen 57,000 yen 55,500 yen 54,000 yen 51,000 yen 48,000 yen
4 bingkai 80,000 yen 76,000 yen 74,000 yen 72,000 yen 68,000 yen 64,000 yen

XNUMX. XNUMX.Ragad pariwara

Nalika nggawe data pariwara ing asosiasi kita, ragad nggawe 1 yen (ora kalebu pajak) bakal dikenani biaya dhewe.

liyane

  • Bisnis sing disponsori lan disponsori dening asosiasi iki bakal nyuda jumlah biaya pariwara ing ndhuwur kanthi 50%.
  • Kirimake kiriman liwat e-mail kanthi data lengkap.
  • Gumantung ing konten pariwara, kita bisa nolak ngirim.