Menyang teks

Penanganan informasi pribadi

Situs web iki (sabanjure diarani "situs iki") nggunakake teknologi kayata cookie lan tag kanggo tujuan nambah panggunaan situs iki dening para pelanggan, pariwara adhedhasar riwayat akses, ngerteni status panggunaan situs iki, lsp. Kanggo nindakake . Kanthi ngeklik tombol "Setuju" utawa situs iki, sampeyan setuju nggunakake cookie kanggo tujuan ing ndhuwur lan nuduhake data karo mitra lan kontraktor.Babagan penanganan informasi pribadiKebijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardMangga deleng.

Aku setuju

Aksesibilitas web

Kebijakan aksesibilitas web

Situs web Asosiasi Promosi Budaya Ota Ward kudu kasedhiya kanggo kabeh wong, kalebu wong tuwa lan penyandang cacat. Standar Industri Jepang JIS X 8341-3: 2016 "Pedoman Desain Lansia lan Orang Kurang Upaya-Piranti ing Informasi lan Komunikasi" , Piranti Lunak lan Layanan-Bagéan 3: Konten Web, kanthi tujuan tundhuk karo level "AA".

* Notasi "kepatuhan" ing kabijakan iki adhedhasar notasi sing ditemtokake ing Komite Infrastruktur Aksesibilitas Web Dewan Informasi lan Komunikasi "JIS X 8341-3: Pedoman Notasi Kepatuhan 2016 kanggo Konten Web-Edisi Maret 2016".

Jangkoan

Homepage Promosi Budaya Budaya Ota Ward
https://www.ota-bunka.or.jp/ ドメイン以下にあるウェブページ

Tingkat kesesuaian target lan responsif

Cocog karo JIS X 8341-3: 2016 Level AA

Kriteria sukses kanggo ditambahake

Item AAA level ing ngisor iki

  • JIS X 8341-3 2.2.3 Kriteria Sukses sing mandhiri
  • JIS X 8341-3 2.3.2 Kriteria sukses kanggo 3 flash
  • JIS X 8341-3 2.4.8 Kriteria Sukses kanggo posisi saiki

Pangecualian

  1. File PDF (Format Dokumen Portable)
  2. File Word (Word (Microsoft Word)
  3. Layanan sing disedhiyakake saka njaba lan ngemot konten utawa kaca web, gambar, video, lsp.

* Tuladha 3.

  • Layanan sing diwenehake dening google (telusuran khusus google, video youtube, peta google, Google Street View, lsp)
  • SNS (Twitter, Instagram, LINE, lsp)
  • Kaca multibahasa sing digawe kanthi terjemahan otomatis sing diwenehake dening subdomain

Asil tes

* Gulung sisih bisa ditindakake

Subklausa Kriteria sukses Tingkat kesesuaian Nglamar Asil Cathetan
1.1.1 Konten non-teks A Ya Ya  
1.2.1 Mung audio lan video (direkam) A - Ya Ora ana konten sing ditrapake
1.2.2 Keterangan (direkam) A - Ya Ora ana konten sing ditrapake
1.2.3 Komentar audio utawa konten alternatif kanggo media (direkam) A - Ya Ora ana konten sing ditrapake
1.2.4 Caption (urip) AA - Ya Ora ana konten sing ditrapake
1.2.5 Komentar audio (direkam) AA - Ya Ora ana konten sing ditrapake
1.3.1 Informasi lan sesambetan A Ya Ya  
1.3.2 Urutan sing tegese A Ya Ya  
1.3.3 Fitur sensorik A Ya Ya  
1.4.1 Panganggone warna A Ya Ya  
1.4.2 Kontrol swara A - Ya Ora ana konten sing ditrapake
1.4.3 Kontras (level minimal) AA Ya Ya  
1.4.4 Ubah ukuran teks AA Ya Ya  
1.4.5 Gambar teks AA Ya Ya  
2.1.1 keyboard A Ya Ya  
2.1.2 Ora ana trap keyboard A Ya Ya  
2.2.1 Wektu sing bisa disetel A - Ya Ora ana konten sing ditrapake
2.2.2 Ngaso, mandheg banjur ndhelik A Ya Ya  
2.2.3 Wektu independen AAA - Ya Ora ana konten sing ditrapake
2.3.1 XNUMX kelip-kelip utawa kurang saka nilai ambang A - Ya Ora ana konten sing ditrapake
2.3.2 Lampu kilat kaping XNUMX AAA - Ya Ora ana konten sing ditrapake
2.4.1 Blokir blok A Ya Ya  
2.4.2 judhul kaca A Ya Ya  
2.4.3 Pesenan fokus A Ya Ya  
2.4.4 Tujuan link (ing konteks) A Ya Ya  
2.4.5 Multiple liya AA Ya Ya  
2.4.6 Judhul lan label AA Ya Ya  
2.4.7 Visualisasi fokus AA Ya Ya  
3.1.1 Basa kaca A Ya Ya  
3.1.2 Sawetara basa AA Ya Ya  
3.2.1 Nalika fokus A Ya Ya  
3.2.2 Ing wektu input A - Ya Ora ana konten sing ditrapake
3.2.3 Pandhu arah sing tetep AA Ya Ya  
3.2.4 Bedane sing konsisten AA Ya Ya  
3.3.1 Identifikasi kesalahan A - Ya Ora ana konten sing ditrapake
3.3.2 Label utawa katrangan A - Ya Ora ana konten sing ditrapake
3.3.3 Saran koreksi kesalahan AA - Ya Ora ana konten sing ditrapake
3.3.4 Nyingkiri kesalahan (legal, finansial lan data) AA - Ya Ora ana konten sing ditrapake
4.1.1 Parsing A Ya Ya  
4.1.2 Jeneng, peran lan nilai A Ya Ya  

* Ing tanggal 3 Maret taun Reiwa

informasi kontak

146-0092-3 Shimomaruko, Ota-ku, Tokyo 1-3
Nomer telpon: 03-3750-1611