Menyang teks

Penanganan informasi pribadi

Situs web iki (sabanjure diarani "situs iki") nggunakake teknologi kayata cookie lan tag kanggo tujuan nambah panggunaan situs iki dening para pelanggan, pariwara adhedhasar riwayat akses, ngerteni status panggunaan situs iki, lsp. Kanggo nindakake . Kanthi ngeklik tombol "Setuju" utawa situs iki, sampeyan setuju nggunakake cookie kanggo tujuan ing ndhuwur lan nuduhake data karo mitra lan kontraktor.Babagan penanganan informasi pribadiKebijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardMangga deleng.

Aku setuju

Informasi kinerja

Seneng ENTERTAINMENT! ~ Rakugo ~

Dhaptar video

Diterbitake tanggal 2020 Februari 7 Proyek Penting Klub Shimomaruko Rakugo Club!Pesta rakugo enom online!Shirano kaping 2 x Maruko x Shinopon x Aomorijendhela liyane
Diterbitake tanggal 2020 Februari 5 Proyek Penting Klub Shimomaruko Rakugo Club!Pesta rakugo enom online!Hikoichi x Shirozake x Hanagome x Shogojendhela liyane

dhaptar lagu

Dhaptar kasebut ana ing pojok tengen ndhuwur video Tandha play を ク リ ッ ク し て く だ さ い.

Klub Rakugo Shimomaruko

Shimomaruko Rakugo Club minangka acara rakugo rakugo adhedhasar komunitas sing dianakake ing Ota Citizen's Plaza ing dina Jumuah kaping 4 saben wulan.Hikoichi Hayashiya, Tougetsuanhakushu, Shirano Tatekawa, lan Maruko Reireisha bergilir-gilir tampil kanthi rutin, kanthi tamu saben wektu.Uga, perang rakugoka enom sing disaranake para anggota biasa kudu disawang.