Menyang teks

Penanganan informasi pribadi

Situs web iki (sabanjure diarani "situs iki") nggunakake teknologi kayata cookie lan tag kanggo tujuan nambah panggunaan situs iki dening para pelanggan, pariwara adhedhasar riwayat akses, ngerteni status panggunaan situs iki, lsp. Kanggo nindakake . Kanthi ngeklik tombol "Setuju" utawa situs iki, sampeyan setuju nggunakake cookie kanggo tujuan ing ndhuwur lan nuduhake data karo mitra lan kontraktor.Babagan penanganan informasi pribadiKebijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardMangga deleng.

Aku setuju

Akses lalu lintas

Akses lalu lintas

Lokasi 〒146-0092
3-1-3 Shimomaruko, Ota-ku, Tokyo
informasi kontak TEL: 03-3750-1611
FAX: 03-3750-1150
Jam Opening 9: 00-22: 00

* Amarga kahanan darurat, museum kasebut bakal ditutup jam 20:00.

Klik kene kanggo rincian

* Aplikasi / pambayaran kanggo saben kamar fasilitas 9: 00-19: 00
* Pesenan tiket / pambayaran 10: 00-19: 00
dina nutup Preinan akhir taun lan Taun Baru (12 Desember-29 Januari)
Dina pangopènan lan inspeksi (5 Mei-27 Mei)
Reresik ditutup / tertutup sementara

PETA (Peta Google)

pandhuan lalu lintas

Sepur

  • Sanalika sawise mudhun ing "Stasiun Shimomaruko" ing Jalur Tokyu Tamagawa
  • 7 menit mlaku-mlaku saka Stasiun Chidorichou ing Jalur Tokyu Ikegami

Babagan panggunaan parkiran

Ora ana parkir kanggo masarakat umum.

Plaza Warga Daejeon

146-0092-3 Shimomaruko, Ota-ku, Tokyo 1-3

Jam Opening 9: 00-22: 00
* Aplikasi / pambayaran kanggo saben kamar fasilitas 9: 00-19: 00
* Pesenan tiket / pambayaran 10: 00-19: 00
dina nutup Preinan akhir taun lan Taun Baru (12 Desember-29 Januari)
Pangopènan / inspeksi / reresik ditutup / tertutup sementara