Menyang teks

Penanganan informasi pribadi

Situs web iki (sabanjure diarani "situs iki") nggunakake teknologi kayata cookie lan tag kanggo tujuan nambah panggunaan situs iki dening para pelanggan, pariwara adhedhasar riwayat akses, ngerteni status panggunaan situs iki, lsp. Kanggo nindakake . Kanthi ngeklik tombol "Setuju" utawa situs iki, sampeyan setuju nggunakake cookie kanggo tujuan ing ndhuwur lan nuduhake data karo mitra lan kontraktor.Babagan penanganan informasi pribadiKebijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardMangga deleng.

Aku setuju

Informasi kinerja

Kinerja sing disponsori asosiasi

Klub JAZZ Shimomaruko Crystal Jazz Latino Tamu Istimewa Rie Akagi

Swara STEELPAN mudhun saka swarga
Nalika swara singing kristal melu, BEAT panas crawls metu saka bumi
Angin sumilir sumilir!
= WE GONNA DO EVERYTHING!= minangka sandi
Awak wiwit pindhah ing alur unik kebak asli.
Wektu iki, kita bakal ngomong babagan pemain suling Karibia sing misuwur ing Karibia lan Jepang.
Sambutan Rie Akagi minangka tamu, pasrahake swara sing luwih sumunar lan nikmati! 

Getao Takahashi

Klik kene kanggo rincian kinerja ing Kamis, 4 Januari

Babagan langkah-langkah nglawan penyakit infèksius (Mangga dipriksa sadurunge ngunjungi)

Kamis, 2024 April 5

Jadwal 18:30 diwiwiti (18:00 dibukak)
Papan Aula Ward Ota / Aplico Hall
Genre Kinerja (jazz)
Penampilan

Getao Takahashi (Bs)
Kaori Mishina (Vo)
Tony Guppy (Pan)
Toru Nakajima (Pf)
Hitoshi Miyamoto (Perc)
Juasa Kanoh (Drs)

Tamu Istimewa: Rie Akagi (Fl)

Informasi tiket

Informasi tiket

Tanggal rilis

  • Online: Didol wiwit jam 2024:2 tanggal 14 Maret 10 (Rebo)!
  • Telpon khusus tiket: 2024 Maret 2 (Rebo) 14: 10-00: 14 (mung ing dina pisanan adol)
  • Dodolan jendhela: 2024 Maret 2 (Rebo) 14:14-

*Wiwit tanggal 2023 Maret 3 (Rebo), amarga penutupan konstruksi Ota Kumin Plaza, telpon tiket khusus lan jendela Ota Kumin Plaza wis owah.Kanggo rincian, waca "Carane tuku tiket".

Carane tuku tiket

Tuku tiket onlinejendhela liyane

Rega (kalebu pajak)

Kabeh kursi dilindhungi undhang-undhang
3,000 yen
Ing umur 25 taun 1,500 yen
Reservasi telat [19:30~] 2,000 yen (mung yen isih ana kursi ing dina iku)

* Bocah-bocah prasekolah ora diakoni
* Tiket pesawat (kanggo April lan Mei) bakal didol ing loket kanthi rega 4 yen. (Reservasi online ora bisa)

rincian hiburan

Crystal Jazz Latino
Getao Takahashi
Rie Akagi

Profil

Getao Takahashi (bass)

Bass Latin uga nduweni semangat rock. Aktif ing Naoya Matsuoka, Orkestra Jazz Tropis, lsp. Grooves mecah panas sing aduk munggah kasenengan kabeh ndonya. Rekor debut ing taun 1976. Masayoshi Takanaka, Orquesta del Sol, Shigeharu Mukai, Akimasa Hino, Yosui Inoue, Hideaki Tokunaga, Yoshitaka Minami, lan liya-liyane melu sesi lan rekaman. Pertunjukan kalebu Montreux karo Naoya Matsuoka, pertunjukan New York karo Orkestra Jazz Tropis, lan akeh pertunjukan liyane ing Amerika Tengah lan Kidul lan Eropa. Nggawe ``Pink Bongo'' lan ``The Lowriders'' ing taun 2001, lan ``Crystal Jazz Latino'' ing taun 2006. Grooves mecah panas sing aduk munggah kasenengan kabeh ndonya. Ana uga karya sing disusun kayata ``Malam Roda Ferris'' saka ``The SUN/Motoharu Sano'' (EPIC 2004) lan ``Heart ni Zukyun'' saka ``Julie with The Wild Ones'' (2010).

Kaori Mishina (vokal)

Pimpinan ing jagad Injil Shonan sing swara soprano sing jelas bakal ngresiki jiwa sampeyan. Uga aktif ing Yajima Yuuji (Bs) lan AmaKha.

Tony Guppy (steelpan)

Originally saka Trinidad lan Tobago, panggonan lair saka steelpan. Dheweke menangake hadiah utama ing Kontes Ketrampilan Pan Solo Baja Nasional sing dianakake ing negara kasebut lan banjur njupuk ing panggung donya. Dheweke wis sesi karo Marcus Miller (bass) lan tampil karo musisi Jepang top saka macem-macem genre.

Toru Nakajima (piano)

LATIN lan JAZZ duwe sentuhan sing apik lan kuat. Klompoké ``Haponiyasu'' nampa ulasan apik ing enem negara Eropah.

Hitoshi Miyamoto (perkusi)

Wong conga sing nyemplungaken ing SALSA CUBAN lan ngadeg nganti BEAT. Pemimpin enom sing ora bisa didorong utawa didorong.

Jima Kano (drum)

JAM, sing saiki manggon ing Amerika Serikat, saiki mekar ing Jepang. Dheweke fleksibel lan manly ing kabeh gaya, lan banget diantisipasi dening Marine (Vo) lan lapangan liyane.

homepage pemain

Getao Takahashi jendhela liyane

Kaori Mishina jendhela liyane

Tony Guppy jendhela liyane

Toru Nakajima jendhela liyane

Jima Kano jendhela liyane

Rie Akagi jendhela liyane