Menyang teks

Penanganan informasi pribadi

Situs web iki (sabanjure diarani "situs iki") nggunakake teknologi kayata cookie lan tag kanggo tujuan nambah panggunaan situs iki dening para pelanggan, pariwara adhedhasar riwayat akses, ngerteni status panggunaan situs iki, lsp. Kanggo nindakake . Kanthi ngeklik tombol "Setuju" utawa situs iki, sampeyan setuju nggunakake cookie kanggo tujuan ing ndhuwur lan nuduhake data karo mitra lan kontraktor.Babagan penanganan informasi pribadiKebijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardMangga deleng.

Aku setuju

Babagan asosiasi

Nyuwun sumbangan

-Dukungan saka kabeh wong bakal ndhukung seni budaya Ota Ward lan nyebabake nggawe kutha budaya sing apik-

Asosiasi Promosi Budaya Ota Ward melu macem-macem proyek kanggo menehi kontribusi kanggo revitalisasi Ota Ward lan nggawe kutha budaya sing apik liwat seni budaya.
Kita bakal nggunakake sumbangan sing ditampa supaya masarakat bisa nggawe kesempatan kanggo kontak karo budaya lan seni.
Mula, kita njaluk dhukungan lan dhukungan kanggo tujuan kegiyatan.

Toshiaki Uejo, Presiden, Asosiasi Promosi Budaya Ota Ward

Cara sumbangan

Kaping pisanan, hubungi kita.Kita bakal ngandhani babagan prosedur kasebut.

Bisnis saiki njaluk dhukungan

Saiki, kita golek dhukungan ing proyek ing ngisor iki.

Festival Teater Magome Bunshimura 2021jendhela liyane

Formulir aplikasi sumbangan

Data PDFPDF

Data tembungtembung

Babagan insentif pajak kanggo sumbangan

Sumbangan kanggo asosiasi kita layak kanggo insentif pajak.Pambayaran pajak pungkasan dibutuhake kanggo nampa perawatan pilihan.Kajaba iku, nalika ngajokake pengembalian pajak pungkasan, "Sertifikat Penerimaan Sumbangan" sing diterbitake dening Asosiasi dibutuhake.

Kanggo individu

  • Sampeyan bisa milih nampa deduksi sumbangan minangka pengirangan penghasilan utawa pangurangan sumbangan khusus minangka kredit pajak, sing luwih nguntungake.Kanggo rincian, waca situs web NTA.
  • Sampeyan bisa uga entuk pemotongan pajak perumahan lan pajeg warisan pribadi.Pajak omah pribadi ditangani kanthi beda-beda gumantung saka bangsal, kutha, kutha, lan desa, dadi priksa kanthi rinci babagan bangsal, kutha, kutha, utawa desa sampeyan.

Homepage Badan Pajak Nasionaljendhela liyane

Kanggo perusahaan

  • Sampeyan bisa nyuda pisah kanthi pisah saka sumbangan umum.Kanggo rincian, waca situs web NTA.

Homepage Badan Pajak Nasionaljendhela liyane

informasi kontak

Yayasan Gabungan Minat Minat Umum Divisi Manajemen Asosiasi Promosi Budaya Ward TEL: 03-3750-1611