Menyang teks

Penanganan informasi pribadi

Situs web iki (sabanjure diarani "situs iki") nggunakake teknologi kayata cookie lan tag kanggo tujuan nambah panggunaan situs iki dening para pelanggan, pariwara adhedhasar riwayat akses, ngerteni status panggunaan situs iki, lsp. Kanggo nindakake . Kanthi ngeklik tombol "Setuju" utawa situs iki, sampeyan setuju nggunakake cookie kanggo tujuan ing ndhuwur lan nuduhake data karo mitra lan kontraktor.Babagan penanganan informasi pribadiKebijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardMangga deleng.

Aku setuju

Cara aplikasi lan aliran panggunaan

Sawise sampeyan mutusake nggunakake

Rapat pra-penghargaan

Nalika nggunakake aula gedhe, aula cilik, lan ruang pameran

Utawa, yen sampeyan nggunakake fasilitas ing hiburan sing dianggep perlu kanggo manajemen fasilitas, kanthi prospek sewulan sadurunge tanggal panggunaan minangka aturan umum sampeyan nggawa dokumen ing ngisor iki, bukak petugas lan rapat-rapat.

  1. Bagan program utawa kemajuan, leaflet, rencana keamanan, tiket mlebu utawa tiket nomer (minangka conto)
  2. Saliyane ing ndhuwur, kedadeyan ing aula gedhe kalebu gambar panggung, gambar cahya, lan gambar akustik.
    (Yen ora ditemtokake, wenehake jeneng sapa sing tanggung jawab lan informasi kontak.)

Nalika nggunakake studio

Mangga dirembug karo staf babagan tata ruang lan fasilitas insidental sing bisa digunakake paling ora 2 dina sadurunge tanggal panggunaan.

Nalika adol barang

Coba kirim "Aplikasi kanggo Persetujuan Jual Barang, lsp."

Aplikasi persetujuan penjualan barangPDF

Barang ora bisa didol ing studio

Kabar kanggo kantor pamrentah sing relevan, lsp.

Gumantung saka konten acara kasebut, sampeyan kudu menehi kabar babagan kantor umum sing relevan ing ngisor iki.
Mangga dipriksa sadurunge lan tindakake prosedur sing dibutuhake.

Isi kabar Lokasi informasi kontak
Panganggone geni lsp. Divisi Pencegahan Departemen Pemadam Kebakaran Kamata
〒144-0053
2-28-1 Kamatahoncho, Ota-ku
Telpon: 03-3735-0119
Keamanan lsp. Kantor Polisi Kamata
〒144-0053
2-3-3 Kamatahoncho, Ota-ku
Telpon: 03-3731-0110
Hak Cipta Asosiasi Hak Cipta Musik Jepang
Cabang Konser Acara JASRAC Tokyo
160-0023-1 Nishi-Shinjuku, Shinjuku-ku, 17-1
Nippon Life Shinjuku West Exit Building 10F
Telpon: 03-5321-9881
FAX: 03-3345-5760

Ngeposake pariwara / bewara

Pilih jeneng, informasi kontak, lan liya-liyane ing poster, leaflet, tiket mlebu, lsp.
Yen sampeyan pengin masang poster lan leaflet ing aula, tulung critakake. (Winates kanggo acara sing dianakake ing hotel)
Tulung critakake yen sampeyan pengin masang papan tandha.
Informasi babagan acara bisa dikirim kanthi gratis ing majalah informasi sing diterbitake dening Asosiasi Promosi Budaya Ota Ward lan situs web kasebut. (Gumantung ing konten, kita ora bisa nampa)
Mangga isi formulir sing wis ditemtokake lan kirimake menyang sing tanggung jawab fasilitas kasebut.

XNUMX jadwal acara bangunan aplikasi publikasi informasi acara homepagePDF

Babagan manajemen fasilitas

  • Ing dina panggunaan, wenehi formulir persetujuan panggunaan menyang resepsi sadurunge nggunakake kamar.
  • Kanggo nyiapake kedadeyan bencana, coba tindakake kabeh langkah-langkah sing bisa ditindakake kayata pandhuan evakuasi kanggo pengunjung, kontak darurat, pertolongan pertama, lan liya-liyane, kanthi rapat rinci karo staf lan menehi panitia.
  • Ing Undhang-undhang Layanan Pemadam Kebakaran, waca kanthi ketat kapasitas para pengunjung.Ora bisa digunakake ngluwihi kapasitas.
  • Yen ana kacilakan utawa penyakit, langsung ngabari staf lan tindakake pandhuane.
  • Elinga, hotel iki ora tanggung jawab nyolong.
  • Ana kamar bocah ing lantai siji.Yen sampeyan pengin nggunakake, wenehake informasi marang staf.Mangga atur ing sisih pangguna.
  • Sawise digunakake, mangga baliake peralatan insidental sing digunakake menyang negara asli.Kajaba iku, coba nggawa barang-barang pribadi lan aja ditinggalake ing fasilitas kasebut.
  • Intine, sampeyan kudu menehi ganti rugi yen ana fasilitas utawa peralatan sing rusak utawa ilang.
  • Coba uwuh sampah sing digawe saka mangan lan ngombe, lan bahan limbah sing digawe ing panggung.Yen angel digawa mulih, kita bakal ngolah kanthi ragad, mula dakcritakake.
  • Yen perlu ngatur fasilitas kasebut, anggota staf bisa mlebu kamar sing digunakake.
  • Penyelenggara tanggung jawab kanggo ngatur lan nuntun pengunjung, njupuk, lan nglipur.Gumantung saka acara kasebut, panitia bisa nyiapake personel kanggo panggung, lampu, swara, lsp.
  • Yen diarepake manawa ana akeh pengunjung sing bakal teka sadurunge jam buka, utawa yen ana kemungkinan kebingungan nalika ana acara kasebut, dadi tanggung jawab panitia kanggo milih panitia sing cukup.
  • Priksa manawa penyelenggara mriksa babagan iki lan menehi informasi marang para pengunjung.
    1. Aja nemplek kertas, tape, lsp. Ing tembok, tihang, windows, lawang, jubin, lsp. Utawa pencet paku utawa kancing tanpa idin.
    2. Aja adol utawa nampilake barang, nyebarke bahan cetak, utawa nindakake sing padha tanpa idin.
    3. Aja nggawa barang utawa kewan sing mbebayani (kajaba asu layanan) tanpa ijin.
    4. Merokok dilarang ing kabeh bangunan.Aja mangan, ngombe utawa ngrokok kajaba ing wilayah sing wis ditemtokake.
    5. Aja ngasilake volume sing bisa ngganggu manajemen fasilitas utawa ora nyenengake wong liya.
    6. Aja nyusahake wong liya, kayata nggawe gangguan, bengok-bengok, utawa nggunakake kekerasan.

Babagan panggunaan parkiran

  • Gunakake parkiran lemah ing ambane sing dioperasikake bangsal (watesan dhuwur 2.1 m).
  • Penyelenggara ora duwe biaya parkir ing dina kasebut, nanging ana watesan kanggo jumlah mobil sing gumantung karo fasilitas kasebut.
  • Kabeh parkir kanggo pangguna umum bakal dikenani biaya.

Nggunakake kursi rodha

  • Toil serbaguna sing bisa diakses kursi roda dununge ana ing lantai paling ngisor 1 lan 1 lan ing aula gedhe (lantai 1).
  • Kursi roda kanggo disewa uga kasedhiya ing bangunan kasebut, mula wenehake yen sampeyan pengin.
  • Yen sampeyan mlebu saka parkiran ngisor, monggo nggunakake elevator.

Ota Ward Hall Aplico

144-0052-5 Kamata, Ota-ku, Tokyo 37-3

Jam Opening 9: 00-22: 00
* Aplikasi / pambayaran kanggo saben kamar fasilitas 9: 00-19: 00
* Pesenan tiket / pambayaran 10: 00-19: 00
dina nutup Preinan akhir taun lan Taun Baru (12 Desember-29 Januari)
Pangopènan / inspeksi / reresik ditutup / tertutup sementara