Menyang teks

Penanganan informasi pribadi

Situs web iki (sabanjure diarani "situs iki") nggunakake teknologi kayata cookie lan tag kanggo tujuan nambah panggunaan situs iki dening para pelanggan, pariwara adhedhasar riwayat akses, ngerteni status panggunaan situs iki, lsp. Kanggo nindakake . Kanthi ngeklik tombol "Setuju" utawa situs iki, sampeyan setuju nggunakake cookie kanggo tujuan ing ndhuwur lan nuduhake data karo mitra lan kontraktor.Babagan penanganan informasi pribadiKebijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardMangga deleng.

Aku setuju

Informasi kinerja

Seneng MUSIK! ~ Musik ~

Dhaptar video

Diterbitake tanggal 2021 Februari 6 Ota Ward JHS Wind Orchestra Film Khusus "Treasure Island"jendhela liyane
Diterbitake tanggal 2021 Februari 5 [Aula Peringatan Ryuko] Proyek kolaborasi regional "Konser Museum Kaze Kaoru" Kinerja / Triton String Quartet (Konser Penonton, Mei 2021)jendhela liyane
Diterbitake tanggal 2021 Februari 3 [Saka Ota-ku, Tokyo] Dokumentasi Harta Nasional sing Urip / Hubungan-Harta sing diwarisake tradhisi-Kabuki Music Tayu Takemoto Tayu Aoi Takemotojendhela liyane
Diterbitake tanggal 2021 Februari 3 [Saka Ota-ku, Tokyo] Dokumentasi Harta Nasional sing Urip / Tsunagu-Treasures sing oleh warisan tradisi-Jiuta / Kagekyoku Performer Fumiko Yonekawajendhela liyane
Diterbitake tanggal 2021 Februari 3 Dirilis jam 3 dina Minggu, 7 Maret! [Saka Ota-ku, Tokyo] Video Dokumen Harta Nasional sing Urip <Hubungan-Harta sing Nggawe Warisan-> PRjendhela liyane
Diterbitake tanggal 2021 Februari 2 PROYEK TOKYO OTA OPERA + @ RUMAH / Aku nyoba kursus paduan suara opera online!"Ringkesan" kaping XNUMXjendhela liyane
Diterbitake tanggal 2021 Februari 2 Aku bakal nuduhake sampeyan kursus sethithik!Lelungan menyang Eksplorasi Opera kaping 1 Nggoleki Sejarah Opera ~ TOKYO OTA OPERA PROYEK2020 ~jendhela liyane
Diterbitake tanggal 2021 Februari 2 PROYEK TOKYO OTA OPERA + @ RUMAH / Aku nyoba kursus paduan suara opera online!"Diksi" nomer telujendhela liyane
Diterbitake tanggal 2021 Februari 2 PROYEK TOKYO OTA OPERA + @ RUMAH / Aku nyoba kursus paduan suara opera online!Dosen "Laku Swara" kaping XNUMX: Kei Kondo, Yuga Yamashita jendhela liyane
Diterbitake tanggal 2021 Februari 1 PROYEK TOKYO OTA OPERA + @ RUMAH / Aku nyoba kursus paduan suara opera online!Dosen "Ekspresi Badan" kaping 1: Misa Takagishijendhela liyane
Diterbitake tanggal 2021 Februari 1 [Aula Peringatan Ryuko] Pertunjukan "Konser Musium Taun Anyar", Triton String Quartet (Konser Penonton, Januari 2021)jendhela liyane
Diterbitake tanggal 2020 Februari 12 Kabeh film konser "Natal ing Tokyo-Natal kanggo sampeyan" saiki kasedhiya!Film cendhak sing nyusup ing kinerja live JAZZ saka pianis Technologies Transcendental, Jacob koller.* Rilis winates musim salju (saiki ditutup)
Diterbitake tanggal 2020 Februari 11 PROYEK TOKYO OTA OPERA + @ Konser Gala HOME / Opera (Petit) (total 5 lagu)jendhela liyane
Diterbitake tanggal 2020 Februari 11 PROYEK TOKYO OTA OPERA + @ HOME / EW Korngold: Saka opera "Kutha Pati" "Kangenku, ilusi dadi impen (lagune Pierrot)"jendhela liyane
Diterbitake tanggal 2020 Februari 11 PROYEK TOKYO OTA OPERA + @ HOME / G. Bizee: "Habanera" saka opera "Carmen"jendhela liyane
Diterbitake tanggal 2020 Februari 11 PROYEK TOKYO OTA OPERA + @ HOME / GA Rossini: Saka opera "The Barber of Seville" "Yaiku"jendhela liyane
Diterbitake tanggal 2020 Februari 11 PROYEK TOKYO OTA OPERA + @ HOME CONCERT / J. Strauss II: Saka operator "Die Fledermaus" "Aku seneng ngundang pelanggan"jendhela liyane
Diterbitake tanggal 2020 Februari 10 PROYEK TOKYO OTA OPERA + @ HOME CONCERT / Mozart: "Oira minangka jebakan manuk" saka opera "Suling Sulap"jendhela liyane
Diterbitake tanggal 2020 Februari 6 PROYEK Opera Gala TOKYO OTA OPERA 2020 Hadiah lagu khusus dening solois ~ My Ballad ~jendhela liyane
Diterbitake tanggal 2020 Februari 5 PROYEK TOKYO OTA OPERA 2019 Hajime no Ippo ♪ Kutipan saka tumindak nomer loro saka operator konser "Bat"jendhela liyane
Diterbitake tanggal 2020 Februari 1 Kinerja Ulang Tahun "Shimomaruko JAZZ Club" kaping 300jendhela liyane
Diterbitake tanggal 2019 Februari 9 Precatus Balance (saka "Balance Precatus") Tokyo GAMETAKT 2019jendhela liyane (Sumber: Hideki Sakamoto saluran YouTube)
Diterbitake tanggal 2018 Februari 1 OTA Kinema Ondo PVjendhela liyane
Diterbitake tanggal 2017 Februari 5 "Bungo to Alchemist" ing TOKYO GAMETAKT 2017jendhela liyane(Sumber: Hideki Sakamoto saluran YouTube)

dhaptar lagu

Dhaptar kasebut ana ing pojok tengen ndhuwur video Tandha play を ク リ ッ ク し て く だ さ い.

 

Deleng ing ngisor iki kanggo rincian saben bisnis.

Festival Otawa

OTA Kinema Ondo

Klub JAZZ Shimomaruko

PROYEK OPERA TOKYO OTA

Ota Ward JHS Angin Orkestra

Taktik game Tokyo

Tokyo Game Tact minangka salah sawijining festival musik game paling gedhe ing Jepang, kanthi luwih saka 20 komposer musik game saben-saben kumpul karo komposer Hideki Sakamoto minangka direktur musik.Ota Ward Hall Aplico disponsori bareng karo NoisyCroak Co., Ltd. lan wis dianakake kaping telu wiwit 2017 nganti 2019.