Menyang teks

Penanganan informasi pribadi

Situs web iki (sabanjure diarani "situs iki") nggunakake teknologi kayata cookie lan tag kanggo tujuan nambah panggunaan situs iki dening para pelanggan, pariwara adhedhasar riwayat akses, ngerteni status panggunaan situs iki, lsp. Kanggo nindakake . Kanthi ngeklik tombol "Setuju" utawa situs iki, sampeyan setuju nggunakake cookie kanggo tujuan ing ndhuwur lan nuduhake data karo mitra lan kontraktor.Babagan penanganan informasi pribadiKebijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardMangga deleng.

Aku setuju

Kabar

Kabar

Tanggal nganyari Konten informasi
Rekrutmen Plaza WargaAlas budayaAula Peringatan Ryuko
Rekrutmen siswa kanggo kursus lukisan Jepang pertama "Mubyo Breath Breath Coloured with Japanese Lukisan"
Saka fasilitas kasebut Plaza WargaAplicoAlas budaya
[Penting] Babagan saben lotre fasilitas
Saka fasilitas kasebut Alas budaya
Babagan penundaan panggunaan karaoke ing Ota Bunkanomori
Saka asosiasi Plaza WargaAplicoAlas budayaAula Peringatan RyukoAula Peringatan Kumagai TsunekoAula Peringatan Sanno KusadoBalai Peringatan Shiro Ozaki
Kertas Informasi Seni Budaya Ota Ward "ART bee HIVE" vol.7 wis diterbitake.
liyane Plaza WargaAplicoAlas budaya
Bisnis Seni Kontemporer Proyek Seni OTA "Machinie Wokaku" "Video Kamata Reactor Project" video saiki kasedhiya ing YouTube!
liyane Plaza WargaAplicoAlas budaya
Video khusus festival Otawa "Tsunagu-Treasures sing nampa warisan-" saiki kasedhiya ing YouTube!
Saka asosiasi Plaza WargaAplicoAlas budayaAula Peringatan RyukoAula Peringatan Kumagai TsunekoAula Peringatan Sanno KusadoBalai Peringatan Shiro Ozaki
Homepage resmi wis dianyari
liyane Plaza WargaAplicoAlas budaya
Video "Magome Bunshimura Theatre Festival 2020 Video Imaginary Stage" saiki kasedhiya ing YouTube!
liyane Plaza WargaAplicoAlas budaya
Akun LINE resmi asosiasi mbukak!Mangga ndaftar dadi kanca!jendhela liyane
Saka asosiasi Plaza WargaAplicoAlas budaya
Ragad panggunaan fasilitas bakal ganti wiwit tanggal 3 April 2021
liyane Plaza WargaAplicoAlas budaya
Instagram resmi asosiasi wis dibukak!jendhela liyane
Saka asosiasi Plaza WargaAplicoAlas budaya
[Penting] Kabar lan panjaluk kanggo kabeh pengunjung (gegandhengan karo infeksi virus corona anyar)

Alas Budaya Daejeon

143-0024-2, Central, Ota-ku, Tokyo 10-1

Jam Opening 9: 00-22: 00
* Aplikasi / pambayaran kanggo saben kamar fasilitas 9: 00-19: 00
* Pesenan tiket / pambayaran 10: 00-19: 00
dina nutup Preinan akhir taun lan Taun Baru (12 Desember-29 Januari)
Dina pangopènan / inspeksi / reresik ditutup / tertutup sementara