Menyang teks

Penanganan informasi pribadi

Situs web iki (sabanjure diarani "situs iki") nggunakake teknologi kayata cookie lan tag kanggo tujuan nambah panggunaan situs iki dening para pelanggan, pariwara adhedhasar riwayat akses, ngerteni status panggunaan situs iki, lsp. Kanggo nindakake . Kanthi ngeklik tombol "Setuju" utawa situs iki, sampeyan setuju nggunakake cookie kanggo tujuan ing ndhuwur lan nuduhake data karo mitra lan kontraktor.Babagan penanganan informasi pribadiKebijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardMangga deleng.

Aku setuju

Tuku tiket

Tuku online

Tiket Online Asosiasi Promosi Budaya Ota Wardjendhela liyane

Nalika teka ing proyek sing disponsori asosiasi, priksa "Babagan upaya asosiasi kanggo nyegah panyebaran infeksi nalika kinerja" lan "Panjaluk kanggo kabeh wong sing tampil ing kinerja" sadurunge teka ing papan kasebut.

Babagan upaya asosiasi kanggo nyegah panyebaran infeksi nalika nindakake kinerjaPDF

Nyuwun kabeh sing teka ing pagelaran kasebutPDF

Reservasi saka internet

  • Kasedhiya 24 jam saben dina. (Ora kalebu wektu pangopènan wiwit jam 3:4 nganti XNUMX:XNUMX)
  • Registrasi anggota dibutuhake sadurunge kanggo nggunakake layanan kasebut.
  • Kanggo kursi khusus, sampeyan bisa milih nomer kursi favorit.
  • Mangga lanjut saka ing ngisor iki menyang kaca sales online.

    Tiket Online Asosiasi Promosi Budaya Ota Wardjendhela liyane

Wiwit tanggal 3 April taun kaping 4 Reiwa, "Ketentuan Penggunaan Online Asosiasi Promosi Budaya Ota Ward" bakal diganti.
Mangga dipriksa isine.

Ketentuan Penggunaan Online Asosiasi Promosi Budaya Ota Ward (revisi 2021)PDF

支 払 い 方法

  • Kertu kredit (VISA / Master / JCB / AMERICAN EXRESS / Diners Club)
  • Awis (mung nalika nampa tiket ing FamilyMart)

Cara nampa tiket

Resi smartphone
(Tiket elektronik)
· Reservasi bisa digawe nganti jam 19:00 sedina sadurunge pagelaran.
· Ora ana registrasi kanggo nggunakake layanan Tiket MOALA.

Tiket MOALAjendhela liyane

· Sampeyan bisa mriksa informasi tuku saka Kaca ing tiket online Asosiasi Promosi Budaya Ota Ward.
· URL informasi tiket bakal dikirim menyang alamat email (smartphone) sing didaftar seminggu sadurunge pagelaran kasebut.
· Ragad kapisah saka 150 yen bakal dikenani biaya kanggo saben tiket.
* Ponsel lan tablet kajaba smartphone ora bisa digunakake.
Mart kulawarga · Reservasi bisa digawe nganti jam 19:00 sedina sadurunge pagelaran.
· Kirimake "Pelabuhan Fami" sing wis diinstal ing toko lan njupuk ing kasir.
· No. 1 (kode perusahaan "30020") Lan nomer nomer loro (nomer ijol-ijolan (2 digit diwiwiti karo 8)) dibutuhake.

Klik ing kene kanggo nggunakake kuitansi FamilyMartjendhela liyane

· Ragad kapisah saka 150 yen bakal dikenani biaya kanggo saben tiket.
pangiriman · Reservasi bisa digawe nganti 2 minggu sadurunge tanggal kinerja.
· Kita bakal ngirim liwat Yamato Transport.
· Yen sampeyan ora ana, ana layanan pangiriman karo tanggal lan wektu sing ditemtokake.
· Saliyane biaya tiket, biaya pengiriman 450 yen bakal dikenani biaya kanggo saben tiket.

Cathetan

  • Tiket ora bisa diijolake, diganti utawa dibalekake.
  • Tiket ora bakal diterbitake maneh ing kahanan apa wae (ilang, kobong, rusak, lsp).
  • Intine, cara nampa sing ditemtokake nalika tuku ora bisa diganti.
  • Pangiriman mung kanggo domestik.Kita ora ngirim menyang jaban rangkah.
  • Yen sampeyan ora nampa pangiriman email otomatis saka layanan tiket online Pangiriman saka server pusat data umum bisa uga dianggep minangka email sampah.Mangga waca ing ngisor iki kanggo cara dhukungan khas.

    Yahoo mailjendhela liyane

    Gmailjendhela liyane

    au mobilejendhela liyane

    docomo selulerjendhela liyane

    Piranti lunak SoftBankjendhela liyane

Cara nggunakake tiket online

Mangga deleng video ing ngisor iki babagan cara ndhaptar lan tuku tiket online.

Cara ndhaptar dadi anggota tiket online

Cara tuku tiket online

Wara-wara babagan larangan adol tiket maneh

Babagan larangan adol tiket manehPDF