Menyang teks

Penanganan informasi pribadi

Situs web iki (sabanjure diarani "situs iki") nggunakake teknologi kayata cookie lan tag kanggo tujuan nambah panggunaan situs iki dening para pelanggan, pariwara adhedhasar riwayat akses, ngerteni status panggunaan situs iki, lsp. Kanggo nindakake . Kanthi ngeklik tombol "Setuju" utawa situs iki, sampeyan setuju nggunakake cookie kanggo tujuan ing ndhuwur lan nuduhake data karo mitra lan kontraktor.Babagan penanganan informasi pribadiKebijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardMangga deleng.

Aku setuju

Pambuka fasilitas

Pambuka fasilitas

Kanggo njamin keamanan kabeh pangguna, Ota Civic Plaza bakal ditutup wiwit Maret 2023 nganti akhir Juni 3 amarga kerja tahan gempa ing langit-langit.
Penjualan tiket kinerja sajrone periode konstruksi lan resepsi informasi panggunaan fasilitas sawise ditutup ditindakake ing Ota Kumin Hall Aprico.
Wigati dimangerteni menawa meja resepsi kanggo hotel sajrone konstruksi bakal ana ing Apriko.
Kanggo nomer telpon, lan sapiturute, priksa "Penutupan Jangka Panjang Ota Kumin Plaza".

Babagan penutupan jangka panjang Ota Ward Plazajendhela liyane

Plaza Warga Daejeon

146-0092-3 Shimomaruko, Ota-ku, Tokyo 1-3
Museum iki bakal ditutup wiwit Maret 2023 nganti akhir Juni 3 amarga karya anti lindhu ing langit-langit.
Resepsi sajrone penutupan ditindakake ing Aprico.
Detail iku"Kene"Tulung konfirmasi.

Jam Opening 9: 00-22: 00
* Aplikasi / pambayaran kanggo saben kamar fasilitas 9: 00-19: 00
* Pesenan tiket / pambayaran 10: 00-19: 00
dina nutup Preinan akhir taun lan Taun Baru (12 Desember-29 Januari)
Pangopènan / inspeksi / reresik ditutup / tertutup sementara