Menyang teks

Penanganan informasi pribadi

Situs web iki (sabanjure diarani "situs iki") nggunakake teknologi kayata cookie lan tag kanggo tujuan nambah panggunaan situs iki dening para pelanggan, pariwara adhedhasar riwayat akses, ngerteni status panggunaan situs iki, lsp. Kanggo nindakake . Kanthi ngeklik tombol "Setuju" utawa situs iki, sampeyan setuju nggunakake cookie kanggo tujuan ing ndhuwur lan nuduhake data karo mitra lan kontraktor.Babagan penanganan informasi pribadiKebijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardMangga deleng.

Aku setuju

Pambuka fasilitas

Ringkesan fasilitas / peralatan

Kanggo nggayuh keamanan kabeh pangguna, kita bakal nindakake pakaryan gawe langit-langit apriko / aula gedhe, aula cilik lan foyer aula gedhe, lan langit-langit ruang pameran sing tahan gempa, lan ndandani karya kanggo nggedhekake umur fasilitas ..

[Periode penutupan jadwal: Januari 2022 nganti Februari 1 (direncanakake)]

Detail yaikuKeneMangga dipriksa liyane.

Outline peralatan

Rong ruangan praktik gedhe lan cilik sing cocog kanggo latihan musik kayata orkestra, korus, lan band.

Studio Foto
Studio A
Foto Studio B
Studio B

Sadurunge nggunakake

  • Kamar iki kanggo keperluan praktik, mula ora bisa digunakake kanggo acara, rapat, utawa tujuan komersial liyane, ora preduli apa mbayar utawa gratis.
  • Ora bisa digunakake nganggo sepatu (tumit, lsp.) Sing bisa ngrusak lantai.

Peralatan lan kapasitas

  • Dhuwur langit-langit: Udakara 3m
  • Jembaré lawang: Udakara 1.3m
  • Dhuwur lawang: Udakara 2m
A studio 40 人 Piano (Yamaha C-5)
40 stand musik, 40 kursi, 2 meja, lsp.
* Kalebu mirror lan bar pelajaran.
Studio B 15 人 Piano (Yamaha Upright YU)
15 stand musik, 15 kursi, 2 meja, lsp.

* Stand musik ora bisa ditambahake.

Ragad panggunaan fasilitas lan ragad panggunaan peralatan insidental

Biaya fasilitas

Pangguna ing pendhapa

(Satuan: Yen)

* Gulung sisih bisa ditindakake

Fasilitas target
esuk
(9: 30-11: 30)
XNUMX sore
(12: 00-14: 00)
XNUMX sore
(14: 30-16: 30)
Wengi XNUMX
(17: 00-19: 00)
Wengi XNUMX
(19: 30-21: 30)
A studio 3,000
Studio B 1,500

Pangguna njaba

(Satuan: Yen)

* Gulung sisih bisa ditindakake

Fasilitas target
esuk
(9: 30-11: 30)
XNUMX sore
(12: 00-14: 00)
XNUMX sore
(14: 30-16: 30)
Wengi XNUMX
(17: 00-19: 00)
Wengi XNUMX
(19: 30-21: 30)
A studio 3,600
Studio B 1,800

Ragad panggunaan peralatan tambahan

"Dhaptar fasilitas tambahan lan biaya panggunaan peralatan"PDF

Tata letak studio

Gambar tata letak studio

Ota Ward Hall Aplico

144-0052-5 Kamata, Ota-ku, Tokyo 37-3

Jam Opening 9: 00-22: 00
* Aplikasi / pambayaran kanggo saben kamar fasilitas 9: 00-19: 00
* Pesenan tiket / pambayaran 10: 00-19: 00
dina nutup Preinan akhir taun lan Taun Baru (12 Desember-29 Januari)
Pangopènan / inspeksi / reresik ditutup / tertutup sementara