Menyang teks

Penanganan informasi pribadi

Situs web iki (sabanjure diarani "situs iki") nggunakake teknologi kayata cookie lan tag kanggo tujuan nambah panggunaan situs iki dening para pelanggan, pariwara adhedhasar riwayat akses, ngerteni status panggunaan situs iki, lsp. Kanggo nindakake . Kanthi ngeklik tombol "Setuju" utawa situs iki, sampeyan setuju nggunakake cookie kanggo tujuan ing ndhuwur lan nuduhake data karo mitra lan kontraktor.Babagan penanganan informasi pribadiKebijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardMangga deleng.

Aku setuju

Informasi kinerja

Seneng MUSEUM! ~ Balai Peringatan ~

Dhaptar video

Diterbitake tanggal 2021 Februari 7 [Video liburan musim panas kanggo bocah-bocah] "Ayo ngrasakake Tomat Telung Puluh Enem Saka Tomitake!" Aula Peringatan Ota Ward Ryukojendhela liyane
Diterbitake tanggal 2021 Februari 6 [Aula Peringatan Ryuko] Video pambuka Ryuko Parkjendhela liyane
Diterbitake tanggal 2021 Februari 6 [Aula Peringatan Ryuko] Video pambuka Museumjendhela liyane
Diterbitake tanggal 2021 Februari 6 [Balai Peringatan Kumagai Tsuneko] Program kerjasama regional taun kaping 3 Reiwa (setengah taun pertama) Video pambuka (dikirim tanggal 2021 Juni 6)jendhela liyane
Diterbitake tanggal 2021 Februari 5 [Aula Peringatan Ryuko] Proyek kolaborasi regional "Konser Museum Kaze Kaoru" Kinerja / Triton String Quartet (Konser Penonton, Mei 2021)jendhela liyane
Diterbitake tanggal 2021 Februari 4 [Balai Peringatan Kumagai Tsuneko] Video Pambuka Pameran Ulang Tahun 30jendhela liyane
Diterbitake tanggal 2021 Februari 4 [Balai Peringatan Kumagai Tsuneko] Pameran Ulang Tahun 30 (setengah taun pertama) video Pambukajendhela liyane
Diterbitake tanggal 2021 Februari 4 [Balai Peringatan Kumagai Tsuneko] Video Pambuka Pameran 30 (Pungkasan)jendhela liyane
Diterbitake tanggal 2021 Februari 4 [Balai Peringatan Kumagai Tsuneko] Pameran Kananobi (setengah taun pertama) Video pambukajendhela liyane
Diterbitake tanggal 2021 Februari 1 [Aula Peringatan Ryuko] Pertunjukan "Konser Musium Taun Anyar", Triton String Quartet (Konser Penonton, Januari 2021)jendhela liyane
Diterbitake tanggal 2021 Februari 1 [Pameran Digest] Pameran Masterpiece "Jurnalisme ing Karya Ryuko Nggambar Wektu" [Ota Ward Ryuko Memorial Hall (dianakake nganti 2021 Maret 3)]jendhela liyane
Diterbitake tanggal 2020 Februari 12 [Aula Peringatan Ryuko] Pameran kolaborasi regional "Saka Seiryusha nganti Asosiasi Seni Toho" Video pambuka vol 2jendhela liyane
Diterbitake tanggal 2020 Februari 10 [Aula Peringatan Ryuko] Pameran kolaborasi regional "Saka Seiryusha nganti Asosiasi Seni Toho" Video pambuka vol.1jendhela liyane
Diterbitake tanggal 2020 Februari 9 [Aula Peringatan Ryuko] Dhiskusi Galeri ③ Pambuka Artis @ Galeri Minami Seisakushojendhela liyane
Diterbitake tanggal 2020 Februari 9 [Aula Peringatan Ryuko] Dhiskusi Galeri ② Pidato Utama @ Galeri Minami Seisakushojendhela liyane
Diterbitake tanggal 2020 Februari 9 [Aula Peringatan Ryuko] Dhiskusi Galeri ① Babagan Balai Peringatan @ Galeri Minami Seisakushojendhela liyane
Diterbitake tanggal 2020 Februari 8 "Apa jinis panggonan Ryushikinenkan?" Aula Peringatan Ota Ward Ryuko [Video liburan musim panas kanggo bocah-bocah]jendhela liyane
Diterbitake tanggal 2020 Februari 7 [Balai Peringatan Kumagai Tsuneko] Video Pambuka Pameran Kecantikan Kanajendhela liyane
Diterbitake tanggal 2020 Februari 6 [Aula Peringatan Ryuko] Pameran Karya Seni Pameran "Travel Heart" vol 3jendhela liyane
Diterbitake tanggal 2020 Februari 5 [Aula Peringatan Ryuko] Pameran Karya Seni Pameran "Travel Heart" vol 2jendhela liyane
Diterbitake tanggal 2020 Februari 4 [Aula Peringatan Ryuko] Pameran Karya Seni Pameran "Travel Heart" vol 1jendhela liyane
Diterbitake tanggal 2020 Februari 3 [Aula Peringatan Ryuko] Pameran karya agung "Ana ing endi mayate?"jendhela liyane

dhaptar lagu

Dhaptar kasebut ana ing pojok tengen ndhuwur video Tandha play を ク リ ッ ク し て く だ さ い.

Deleng ing ngisor iki kanggo rincian saben bisnis.

Aula Peringatan Ryta Ward Ryuko

Balai Peringatan Ota Ward Kumagai Tsuneko