Menyang teks

Penanganan informasi pribadi

Situs web iki (sabanjure diarani "situs iki") nggunakake teknologi kayata cookie lan tag kanggo tujuan nambah panggunaan situs iki dening para pelanggan, pariwara adhedhasar riwayat akses, ngerteni status panggunaan situs iki, lsp. Kanggo nindakake . Kanthi ngeklik tombol "Setuju" utawa situs iki, sampeyan setuju nggunakake cookie kanggo tujuan ing ndhuwur lan nuduhake data karo mitra lan kontraktor.Babagan penanganan informasi pribadiKebijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardMangga deleng.

Aku setuju

Cara nyewa fasilitas

Simulasi ragad panggunaan

Pilih item panggunaan 1 nganti 3 kanggo nampilake simulator.
Pilih [Jumlah kaping] simulator sing ditampilake banjur klik tombol [Ngitung ragad panggunaan].

Barang sing arep digunakake

1. Fasilitas sing pengin digunakake
2. Jinis pelanggan Ing Ward Ota: Sing urip, makarya, utawa sekolah ing Ota Ward
Ing njaba Ward Ota: Sing liyane saka Ota Ward

3. Tanggal panggunaan sing diarepake

Simulator ragad panggunaan

barang Konten sing dipilih
Fasilitas sing pengin digunakake [Asil sing dipilih ditampilake ing kene]
Jinis pelanggan [Asil sing dipilih ditampilake ing kene]
Tanggal panggunaan sing diarepake [Asil sing dipilih ditampilake ing kene]

 

Biaya panggunaan fasilitas Aplico Ota Ward <Week>>

* Gulung sisih bisa ditindakake

Kaca sing cocog Muroba Kapasitas Divisi esuk
(9: 00-12: 00)
Divisi sore
(13: 00-17: 00)
Divisi wengi
(18: 00-22: 00)
Kabeh dina divisi
(9: 00-22: 00)
Cathetan
Ragad panggunaan Cacahe kaping Ragad panggunaan Cacahe kaping Ragad panggunaan Cacahe kaping Ragad panggunaan Cacahe kaping
bale gedhe bale gedhe Jeneng 1477 50,000 100,000 150,000 300,000  
Aula Gedhe: Mung panggung   25,000 50,000 75,000 150,000  
Ruangan klamben pisanan khusus Jeneng 2 900 1,800 2,700 5,400  
Ruangan klamben pisanan khusus Jeneng 2 900 1,800 2,700 5,400  
Kamar ganti 1 Jeneng 13 900 1,800 2,700 5,400  
Kamar ganti 2 Jeneng 13 900 1,800 2,700 5,400  
Kamar ganti 3 Jeneng 7 500 1,000 1,500 3,000  
Kamar ganti 4 Jeneng 7 500 1,000 1,500 3,000  
Kamar ganti 5 Jeneng 4 300 600 900 1,800  
Kamar ganti 6 Jeneng 4 300 600 900 1,800  
Aula cilik Aula cilik (digunakake kanggo pagelaran lan rapat) Jeneng 175 5,000 10,000 15,000 30,000  
Aula cilik (didol barang) Udakara 170 wong 7,500 15,000 22,500 45,000  
Aula cilik (nggunakake pameran) Udakara 170 wong             14,000  
Ruang tunggu dhisik Jeneng 4 300 600 900 1,800  
Ruang tunggu nomer loro Jeneng 4 300 600 900 1,800  
kamar pameran kabeh kamar               28,000  
Dipérang dadi loro               14,000  
Kaperang dadi XNUMX (XNUMX)               8,000  
Kaperang dadi XNUMX (XNUMX)               12,000  
Nggunakake rally Jeneng 400 10,000 20,000 30,000 60,000  
Penjualan lan panggunaan barang   15,000 30,000 45,000 90,000  
studio A studio Jeneng 40             3,000 / 2 jam XNUMX jam dipérang dadi XNUMX divisi
Studio B Jeneng 15             1,500 / 2 jam XNUMX jam dipérang dadi XNUMX divisi

 

Biaya panggunaan fasilitas Ward Aplico Ota <Setu, Minggu, lan preinan>

* Gulung sisih bisa ditindakake

Kaca sing cocog Muroba Kapasitas Divisi esuk
(9: 00-12: 00)
Divisi sore
(13: 00-17: 00)
Divisi wengi
(18: 00-22: 00)
Kabeh dina divisi
(9: 00-22: 00)
Cathetan
Ragad panggunaan Cacahe kaping Ragad panggunaan Cacahe kaping Ragad panggunaan Cacahe kaping Ragad panggunaan Cacahe kaping
bale gedhe bale gedhe Jeneng 1477 60,000 120,000 180,000 360,000  
Aula Gedhe: Mung panggung   30,000 60,000 90,000 180,000  
Ruangan klamben pisanan khusus Jeneng 2 900 1,800 2,700 5,400  
Ruangan klamben pisanan khusus Jeneng 2 900 1,800 2,700 5,400  
Kamar ganti 1 Jeneng 13 900 1,800 2,700 5,400  
Kamar ganti 2 Jeneng 13 900 1,800 2,700 5,400  
Kamar ganti 3 Jeneng 7 500 1,000 1,500 3,000  
Kamar ganti 4 Jeneng 7 500 1,000 1,500 3,000  
Kamar ganti 5 Jeneng 4 300 600 900 1,800  
Kamar ganti 6 Jeneng 4 300 600 900 1,800  
Aula cilik Aula cilik (digunakake kanggo pagelaran lan rapat) Jeneng 175 6,000 12,000 18,000 36,000  
Aula cilik (didol barang) Udakara 170 wong 9,000 18,000 27,000 54,000  
Aula cilik (nggunakake pameran) Udakara 170 wong             14,000  
Ruang tunggu dhisik Jeneng 4 300 600 900 1,800  
Ruang tunggu nomer loro Jeneng 4 300 600 900 1,800  
kamar pameran kabeh kamar               28,000  
Dipérang dadi loro               14,000  
Kaperang dadi XNUMX (XNUMX)               8,000  
Kaperang dadi XNUMX (XNUMX)               12,000  
Nggunakake rally Jeneng 400 12,000 24,000 36,000 72,000  
Penjualan lan panggunaan barang   18,000 36,000 54,000 108,000  
studio A studio Jeneng 40               XNUMX jam dipérang dadi XNUMX divisi
Studio B Jeneng 15             1,500 / 2 jam XNUMX jam dipérang dadi XNUMX divisi

 

Biaya panggunaan fasilitas Aplico Outside Ota Ward <Week>>

* Gulung sisih bisa ditindakake

Kaca sing cocog Muroba Kapasitas Divisi esuk
(9: 00-12: 00)
Divisi sore
(13: 00-17: 00)
Divisi wengi
(18: 00-22: 00)
Kabeh dina divisi
(9: 00-22: 00)
Cathetan
Ragad panggunaan Cacahe kaping Ragad panggunaan Cacahe kaping Ragad panggunaan Cacahe kaping Ragad panggunaan Cacahe kaping
bale gedhe bale gedhe Jeneng 1477 60,000 120,000 180,000 360,000  
Aula Gedhe: Mung panggung   30,000 60,000 90,000 180,000  
Ruangan klamben pisanan khusus Jeneng 2 1,100 2,200 3,200 6,500  
Ruangan klamben pisanan khusus Jeneng 2 1,100 2,200 3,200 6,500  
Kamar ganti 1 Jeneng 13 1,100 2,200 3,200 6,500  
Kamar ganti 2 Jeneng 13 1,100 2,200 3,200 6,500  
Kamar ganti 3 Jeneng 7 600 1,200 1,800 3,600  
Kamar ganti 4 Jeneng 7 600 1,200 1,800 3,600  
Kamar ganti 5 Jeneng 4 360 720 1,100 2,200  
Kamar ganti 6 Jeneng 4 360 720 1,100 2,200  
Aula cilik Aula cilik (digunakake kanggo pagelaran lan rapat) Jeneng 175 6,000 12,000 18,000 36,000  
Aula cilik (didol barang) Udakara 170 wong 7,500 15,000 22,500 45,000  
Aula cilik (nggunakake pameran) Udakara 170 wong             16,800  
Ruang tunggu dhisik Jeneng 4 360 720 1,100 2,200  
Ruang tunggu nomer loro Jeneng 4 360 720 1,100 2,200  
kamar pameran kabeh kamar               33,600  
Dipérang dadi loro               16,800  
Kaperang dadi XNUMX (XNUMX)               9,600  
Kaperang dadi XNUMX (XNUMX)               14,400  
Nggunakake rally Jeneng 400 12,000 24,000 36,000 72,000  
Penjualan lan panggunaan barang   15,000 30,000 45,000 90,000  
studio A studio Jeneng 40             3,600 / 2 jam XNUMX jam dipérang dadi XNUMX divisi
Studio B Jeneng 15             1,800 / 2 jam XNUMX jam dipérang dadi XNUMX divisi

 

Biaya panggunaan fasilitas Aplico Outside Ota Ward <Sabtu, Minggu, lan preinan>

* Gulung sisih bisa ditindakake

Kaca sing cocog Muroba Kapasitas Divisi esuk
(9: 00-12: 00)
Divisi sore
(13: 00-17: 00)
Divisi wengi
(18: 00-22: 00)
Kabeh dina divisi
(9: 00-22: 00)
Cathetan
Ragad panggunaan Cacahe kaping Ragad panggunaan Cacahe kaping Ragad panggunaan Cacahe kaping Ragad panggunaan Cacahe kaping
bale gedhe bale gedhe Jeneng 1477 72,000 144,000 216,000 432,000  
Aula Gedhe: Mung panggung   36,000 72,000 108,000 216,000  
Ruangan klamben pisanan khusus Jeneng 2 1,100 2,200 3,200 6,500  
Ruangan klamben pisanan khusus Jeneng 2 1,100 2,200 3,200 6,500  
Kamar ganti 1 Jeneng 13 1,100 2,200 3,200 6,500  
Kamar ganti 2 Jeneng 13 1,100 2,200 3,200 6,500  
Kamar ganti 3 Jeneng 7 600 1,200 1,800 3,600  
Kamar ganti 4 Jeneng 7 600 1,200 1,800 3,600  
Kamar ganti 5 Jeneng 4 360 720 1,100 2,200  
Kamar ganti 6 Jeneng 4 360 720 1,100 2,200  
Aula cilik Aula cilik (digunakake kanggo pagelaran lan rapat) Jeneng 175 7,200 14,400 21,600 43,200  
Aula cilik (didol barang) Udakara 170 wong 9,000 18,000 27,000 54,000  
Aula cilik (nggunakake pameran) Udakara 170 wong             16,800  
Ruang tunggu dhisik Jeneng 4 360 720 1,100 2,200  
Ruang tunggu nomer loro Jeneng 4 360 720 1,100 2,200  
kamar pameran kabeh kamar               33,600  
Dipérang dadi loro               16,800  
Kaperang dadi XNUMX (XNUMX)               9,600  
Kaperang dadi XNUMX (XNUMX)               14,400  
Nggunakake rally Jeneng 400 14,400 28,800 43,200 86,400  
Penjualan lan panggunaan barang   18,000 36,000 54,000 108,000  
studio A studio Jeneng 40             3,600 / 2 jam XNUMX jam dipérang dadi XNUMX divisi
Studio B Jeneng 15             1,800 / 2 jam XNUMX jam dipérang dadi XNUMX divisi

 

Biaya panggunaan fasilitas Ota Ward Plaza ing Ota Ward <Weekday>

* Gulung sisih bisa ditindakake

Kaca sing cocog Muroba Kapasitas Divisi esuk
(9: 00-12: 00)
Divisi sore
(13: 00-17: 00)
Divisi wengi
(18: 00-22: 00)
Kabeh dina divisi
(9: 00-22: 00)
Cathetan
Ragad panggunaan Cacahe kaping Ragad panggunaan Cacahe kaping Ragad panggunaan Cacahe kaping Ragad panggunaan Cacahe kaping
bale gedhe bale gedhe Kursi 511 23,800 47,500 71,300 142,600 Kursi kursi roda: 2 kursi
Aula Gedhe: Mung panggung   11,900 23,800 35,600 71,300  
Kamar ganti 1 Jeneng 3 240 480 720 1,440  
Kamar ganti 2 Jeneng 11 480 960 1,400 2,840  
Kamar ganti 3 Jeneng 11 480 960 1,400 2,840  
Kamar ganti 4 Jeneng 14 780 1,600 2,300 4,680  
Kamar ganti 5 Jeneng 23 960 1,900 2,900 5,760  
Aula cilik Gunakake kanggo pagelaran lan rapat Udakara 170 wong 3,900 7,800 11,700 23,400  
Gunakake pameran               11,900  
kamar pameran Gunakake pameran Jeneng 200             23,600 Nalika nggunakake kabeh kamar
Kamar pameran 1 nganti 4               5,900 Nalika nggunakake pamisahan
Nggunakake rally Udakara 180 wong 7,800 15,600 23,300 46,700 Kapasitas nalika lungguh.Kira-kira 250 wong kanggo dhahar
Ruangan gladhen Ruangan gladhen Jeneng 54 2,100 4,100 6,200 12,400  
Studio musik Studio musik kaping 1 Jeneng 50             3,600 / 2 jam XNUMX jam dipérang dadi XNUMX divisi
Studio musik kaping 2 Jeneng 15             1,800 / 2 jam XNUMX jam dipérang dadi XNUMX divisi
kamar konferensi Ruang rapat 1 Jeneng 30 960 1,900 2,900 5,760  
Ruang rapat 2 Jeneng 30 1,200 2,400 3,600 7,200  
Ruang rapat 3 Jeneng 25 1,800 3,700 5,500 11,000  
Ruang rapat 4 Jeneng 20 720 1,400 2,100 4,220  
Kamar / kamar bergaya Jepang Kamar gaya Jepang kaping pisanan Jeneng 10 300 600 900 1,800  
Kamar gaya Jepang kaping pisanan Jeneng 10 300 600 900 1,800  
Kamar teh Jeneng 5 600 1,200 1,800 3,600  
Kamar seni Kamar seni Jeneng 30 1,100 2,200 3,200 6,500  
Gimnasium Gimnasium   3,000 6,000 9,100 18,100  

 

Biaya panggunaan fasilitas Ota Ward Plaza ing Ota Ward <Setu, Minggu, lan preinan>

* Gulung sisih bisa ditindakake

Kaca sing cocog Muroba Kapasitas Divisi esuk
(9: 00-12: 00)
Divisi sore
(13: 00-17: 00)
Divisi wengi
(18: 00-22: 00)
Kabeh dina divisi
(9: 00-22: 00)
Cathetan
Ragad panggunaan Cacahe kaping Ragad panggunaan Cacahe kaping Ragad panggunaan Cacahe kaping Ragad panggunaan Cacahe kaping
bale gedhe bale gedhe Kursi 511 28,500 57,000 85,500 171,000 Kursi kursi roda: 2 kursi
Aula Gedhe: Mung panggung   14,300 28,500 42,800 85,600  
Kamar ganti 1 Jeneng 3 480 1,440 720 1,440  
Kamar ganti 2 Jeneng 11 960 2,840 1,400 2,840  
Kamar ganti 3 Jeneng 11 960 2,840 1,400 2,840  
Kamar ganti 4 Jeneng 14 1,600 4,680 2,300 4,680  
Kamar ganti 5 Jeneng 23 1,900 5,760 2,900 5,760  
Aula cilik Gunakake kanggo pagelaran lan rapat Udakara 170 wong 4,700 9,300 14,000 28,000  
Gunakake pameran               11,900  
kamar pameran Gunakake pameran Jeneng 200             23,600 Nalika nggunakake kabeh kamar
Kamar pameran 1 nganti 4               5,900 Nalika nggunakake pamisahan
Nggunakake rally Udakara 180 wong 9,300 18,700 28,000 56,000 Kapasitas nalika lungguh.Kira-kira 250 wong kanggo dhahar
Ruangan gladhen Ruangan gladhen Jeneng 54 2,500 4,900 7,400 14,800  
Studio musik Studio musik kaping 1 Jeneng 50             3,600 / 2 jam XNUMX jam dipérang dadi XNUMX divisi
Studio musik kaping 2 Jeneng 15             1,800 / 2 jam XNUMX jam dipérang dadi XNUMX divisi
kamar konferensi Ruang rapat 1 Jeneng 30 1,100 2,300 3,400 6,800  
Ruang rapat 2 Jeneng 30 1,400 2,900 4,300 8,600  
Ruang rapat 3 Jeneng 25 2,200 4,400 6,600 13,200  
Ruang rapat 4 Jeneng 20 860 1,700 2,600 5,160  
Kamar / kamar bergaya Jepang Kamar gaya Jepang kaping pisanan Jeneng 10 360 740 1,100 2,200  
Kamar gaya Jepang kaping pisanan Jeneng 10 360 740 1,100 2,200  
Kamar teh Jeneng 5 720 1,400 2,200 4,320  
Kamar seni Kamar seni Jeneng 30 1,300 2,600 3,900 7,800  
Gimnasium Gimnasium   3,600 7,300 10,900 21,800  

 

Biaya panggunaan fasilitas Ota Ward Plaza ing sanjabane Ota Ward <Weekday>

* Gulung sisih bisa ditindakake

Kaca sing cocog Muroba Kapasitas Divisi esuk
(9: 00-12: 00)
Divisi sore
(13: 00-17: 00)
Divisi wengi
(18: 00-22: 00)
Kabeh dina divisi
(9: 00-22: 00)
Cathetan
Ragad panggunaan Cacahe kaping Ragad panggunaan Cacahe kaping Ragad panggunaan Cacahe kaping Ragad panggunaan Cacahe kaping
bale gedhe bale gedhe Kursi 511 28,600 57,000 85,600 171,100 Kursi kursi roda: 2 kursi
Aula Gedhe: Mung panggung   14,300 28,600 42,700 85,600  
Kamar ganti 1 Jeneng 3 240 480 720 1,440  
Kamar ganti 2 Jeneng 11 480 960 1,400 2,840  
Kamar ganti 3 Jeneng 11 480 960 1,400 2,840  
Kamar ganti 4 Jeneng 14 780 1,600 2,300 4,680  
Kamar ganti 5 Jeneng 23 960 1,900 2,900 5,760  
Aula cilik Gunakake kanggo pagelaran lan rapat Udakara 170 wong 4,700 9,400 14,000 27,100  
Gunakake pameran               14,300  
kamar pameran Gunakake pameran Jeneng 200             28,300 Nalika nggunakake kabeh kamar
Kamar pameran 1 nganti 4               7,100 Nalika nggunakake pamisahan
Nggunakake rally Udakara 180 wong 9,400 18,700 28,000 56,000 Kapasitas nalika lungguh.Kira-kira 250 wong kanggo dhahar
Ruangan gladhen Ruangan gladhen Jeneng 54 2,500 4,900 7,400 14,900  
Studio musik Studio musik kaping 1 Jeneng 50             4,300 / 2 jam XNUMX jam dipérang dadi XNUMX divisi
Studio musik kaping 2 Jeneng 15             2,200 / 2 jam XNUMX jam dipérang dadi XNUMX divisi
kamar konferensi Ruang rapat 1 Jeneng 30 1,200 2,300 3,500 6,900  
Ruang rapat 2 Jeneng 30 1,400 2,900 4,300 8,600  
Ruang rapat 3 Jeneng 25 2,200 4,400 6,600 13,200  
Ruang rapat 4 Jeneng 20 860 1,700 2,500 5,100  
Kamar / kamar bergaya Jepang Kamar gaya Jepang kaping pisanan Jeneng 10 360 720 1,100 2,200  
Kamar gaya Jepang kaping pisanan Jeneng 10 360 720 1,100 2,200  
Kamar teh Jeneng 5 720 1,400 2,200 4,300  
Kamar seni Kamar seni Jeneng 30 1,300 2,600 3,800 7,800  
Gimnasium Gimnasium   3,600 7,200 10,900 21,700  

 

Biaya panggunaan fasilitas Ota Ward Plaza ing sanjabane Ota Ward <Setu, Minggu, lan preinan>

* Gulung sisih bisa ditindakake

Kaca sing cocog Muroba Kapasitas Divisi esuk
(9: 00-12: 00)
Divisi sore
(13: 00-17: 00)
Divisi wengi
(18: 00-22: 00)
Kabeh dina divisi
(9: 00-22: 00)
Cathetan
Ragad panggunaan Cacahe kaping Ragad panggunaan Cacahe kaping Ragad panggunaan Cacahe kaping Ragad panggunaan Cacahe kaping
bale gedhe bale gedhe Kursi 511 34,200 68,400 102,600 205,200 Kursi kursi roda: 2 kursi
Aula Gedhe: Mung panggung   17,200 34,200 51,400 102,700  
Kamar ganti 1 Jeneng 3 480 1,440 720 1,440  
Kamar ganti 2 Jeneng 11 960 2,840 1,400 2,840  
Kamar ganti 3 Jeneng 11 960 2,840 1,400 2,840  
Kamar ganti 4 Jeneng 14 1,600 4,680 2,300 4,680  
Kamar ganti 5 Jeneng 23 1,900 5,760 2,900 5,760  
Aula cilik Gunakake kanggo pagelaran lan rapat Udakara 170 wong 5,600 11,200 16,800 33,600  
Gunakake pameran               14,300  
kamar pameran Gunakake pameran Jeneng 200             28,300 Nalika nggunakake kabeh kamar
Kamar pameran 1 nganti 4   7,100 7,100 7,100 7,100 Nalika nggunakake pamisahan
Nggunakake rally Udakara 180 wong 11,200 22,400 33,600 67,200 Kapasitas nalika lungguh.Kira-kira 250 wong kanggo dhahar
Ruangan gladhen Ruangan gladhen Jeneng 54 3,000 5,900 8,900 17,800  
Studio musik Studio musik kaping 1 Jeneng 50             4,300 / 2 jam XNUMX jam dipérang dadi XNUMX divisi
Studio musik kaping 2 Jeneng 15             2,200 / 2 jam XNUMX jam dipérang dadi XNUMX divisi
kamar konferensi Ruang rapat 1 Jeneng 30 1,300 2,800 4,100 8,200  
Ruang rapat 2 Jeneng 30 1,700 3,500 5,200 10,300  
Ruang rapat 3 Jeneng 25 2,600 5,300 7,900 15,800  
Ruang rapat 4 Jeneng 20 1,000 2,000 3,100 6,200  
Kamar / kamar bergaya Jepang Kamar gaya Jepang kaping pisanan Jeneng 10 440 880 1,300 2,600  
Kamar gaya Jepang kaping pisanan Jeneng 10 440 880 1,300 2,600  
Kamar teh Jeneng 5 860 1,700 2,600 5,200  
Kamar seni Kamar seni Jeneng 30 1,600 3,100 4,700 9,400  
Gimnasium Gimnasium   4,300 8,800 13,100 26,200  

 

Ragad panggunaan fasilitas Hutan Budaya ing Ota Ward <Week>>

* Gulung sisih bisa ditindakake

Kaca sing cocog Muroba Kapasitas Divisi esuk
(9: 00-12: 00)
Divisi sore
(13: 00-17: 00)
Divisi wengi
(18: 00-22: 00)
Kabeh dina divisi
(9: 00-22: 00)
Cathetan
Ragad panggunaan Cacahe kaping Ragad panggunaan Cacahe kaping Ragad panggunaan Cacahe kaping Ragad panggunaan Cacahe kaping
bolongan bolongan Jeneng 259 9,500 14,300 19,000 42,800 Kursi tetep 251 kursi, kursi sementara 8 kursi
Aula (mung panggung)   4,800 7,100 9,500 21,400  
Kamar ganti XNUMX Jeneng 10 600 800 1,100 2,500  
Kamar ganti XNUMX Jeneng 10 600 800 1,100 2,500  
Ruangan multiguna Ruangan multiguna 234 人 7,400 11,200 14,900 33,500 Kapasitas nalika lungguh.300 wong kanggo ngadeg
Pojok pameran Pojok pameran   1,500 2,300 3,100 6,900  
Studio musik Studio musik kaping 1 Jeneng 20             1,400 / 2 jam XNUMX jam dipérang dadi XNUMX divisi
Studio musik kaping 2 Jeneng 20             1,500 / 2 jam XNUMX jam dipérang dadi XNUMX divisi
Studio musik kaping 3 Jeneng 15             1,300 / 2 jam XNUMX jam dipérang dadi XNUMX divisi
Studio olahraga Studio olahraga kaping 1
(Ruangan gladhen)
Jeneng 40 1,500 2,300 3,100 6,900  
Lokakarya kreatif / ruangan gaya Jepang Lokakarya kreatif kaping 1 (ruang masak) Jeneng 38 1,100 1,700 2,200 5,000  
Studio Kreatif kaping 2 (Kamar Seni) Jeneng 40 1,200 1,900 2,500 5,600  
Lokakarya Kreatif kaping 3 (Ruang Kerajinan) Jeneng 32 1,100 1,700 2,200 5,000  
Ruangan gaya Jepang Jeneng 42 1,100 1,700 2,200 5,000  
Rapat / ruang tunggu Ruang rapat kaping 1 Jeneng 22 800 1,200 1,600 3,600  
Ruang rapat kaping 2 Jeneng 38 1,400 2,100 2,800 6,300  
Ruang rapat kaping 3 Jeneng 38 1,500 2,200 3,000 6,700  
Ruang rapat kaping 4 Jeneng 38 1,500 2,200 3,000 6,700  
ruang tunggu Jeneng 8 500 700 900 2,100  
Alun-alun Alun-alun   300 400 500 1,200  

 

Biaya panggunaan fasilitas Hutan Budaya ing Ota Ward <Setu, Minggu, lan preinan>

* Gulung sisih bisa ditindakake

Kaca sing cocog Muroba Kapasitas Divisi esuk
(9: 00-12: 00)
Divisi sore
(13: 00-17: 00)
Divisi wengi
(18: 00-22: 00)
Kabeh dina divisi
(9: 00-22: 00)
Cathetan
Ragad panggunaan Cacahe kaping Ragad panggunaan Cacahe kaping Ragad panggunaan Cacahe kaping Ragad panggunaan Cacahe kaping
bolongan bolongan Jeneng 259 11,400 17,200 22,800 51,400 Kursi tetep 251 kursi, kursi sementara 8 kursi
Aula (mung panggung)   5,800 8,500 11,400 25,700  
Kamar ganti XNUMX Jeneng 10 600 800 1,100 2,500  
Kamar ganti XNUMX Jeneng 10 600 800 1,100 2,500  
Ruangan multiguna Ruangan multiguna 234 人 8,900 13,400 17,900 40,200 Kapasitas nalika lungguh.300 wong kanggo ngadeg
Pojok pameran Pojok pameran   1,800 2,800 3,700 8,300  
Studio musik Studio musik kaping 1 Jeneng 20             1,400 / 2 jam XNUMX jam dipérang dadi XNUMX divisi
Studio musik kaping 2 Jeneng 20             1,500 / 2 jam XNUMX jam dipérang dadi XNUMX divisi
Studio musik kaping 3 Jeneng 15             1,300 / 2 jam XNUMX jam dipérang dadi XNUMX divisi
Studio olahraga Studio olahraga kaping 1
(Ruangan gladhen)
Jeneng 40 1,800 2,800 3,700 8,300  
Lokakarya kreatif / ruangan gaya Jepang Lokakarya kreatif kaping 1 (ruang masak) Jeneng 38 1,300 2,000 2,600 5,900  
Studio Kreatif kaping 2 (Kamar Seni) Jeneng 40 1,400 2,300 3,000 6,700  
Lokakarya Kreatif kaping 3 (Ruang Kerajinan) Jeneng 32 1,300 2,000 2,600 5,900  
Ruangan gaya Jepang Jeneng 42 1,300 2,000 2,600 5,900  
Rapat / ruang tunggu Ruang rapat kaping 1 Jeneng 22 1,000 1,400 1,900 4,300  
Ruang rapat kaping 2 Jeneng 38 1,700 2,500 3,400 7,600  
Ruang rapat kaping 3 Jeneng 38 1,800 2,600 3,600 8,000  
Ruang rapat kaping 4 Jeneng 38 1,800 2,600 3,600 8,000  
ruang tunggu Jeneng 8 500 700 900 2,100  
Alun-alun Alun-alun   400 500 600 1,500  

 

Ragad panggunaan Wana Budaya ing njaba Wana Ota <Week>

* Gulung sisih bisa ditindakake

Kaca sing cocog Muroba Kapasitas Divisi esuk
(9: 00-12: 00)
Divisi sore
(13: 00-17: 00)
Divisi wengi
(18: 00-22: 00)
Kabeh dina divisi
(9: 00-22: 00)
Cathetan
Ragad panggunaan Cacahe kaping Ragad panggunaan Cacahe kaping Ragad panggunaan Cacahe kaping Ragad panggunaan Cacahe kaping
bolongan bolongan Jeneng 259 11,400 17,200 22,800 51,400 Kursi tetep 251 kursi, kursi sementara 8 kursi
Aula (mung panggung)   5,800 8,500 11,400 25,700  
Kamar ganti XNUMX Jeneng 10 720 960 1,300 3,000  
Kamar ganti XNUMX Jeneng 10 720 960 1,300 3,000  
Ruangan multiguna Ruangan multiguna 234 人 8,900 13,400 17,900 40,200 Kapasitas nalika lungguh.300 wong kanggo ngadeg
Pojok pameran Pojok pameran   1,800 2,800 3,700 8,300  
Studio musik Studio musik kaping 1 Jeneng 20             1,700 / 2 jam XNUMX jam dipérang dadi XNUMX divisi
Studio musik kaping 2 Jeneng 20             1,800 / 2 jam XNUMX jam dipérang dadi XNUMX divisi
Studio musik kaping 3 Jeneng 15             1,600 / 2 jam XNUMX jam dipérang dadi XNUMX divisi
Studio olahraga Studio olahraga kaping 1
(Ruangan gladhen)
Jeneng 40 1,800 2,800 3,700 8,300  
Lokakarya kreatif / ruangan gaya Jepang Lokakarya kreatif kaping 1 (ruang masak) Jeneng 38 1,300 2,000 2,600 6,000  
Studio Kreatif kaping 2 (Kamar Seni) Jeneng 40 1,400 2,300 3,000 6,700  
Lokakarya Kreatif kaping 3 (Ruang Kerajinan) Jeneng 32 1,300 2,000 2,600 6,000  
Ruangan gaya Jepang Jeneng 42 1,300 2,000 2,600 6,000  
Rapat / ruang tunggu Ruang rapat kaping 1 Jeneng 22 960 1,400 1,900 4,300  
Ruang rapat kaping 2 Jeneng 38 1,700 2,500 3,400 7,600  
Ruang rapat kaping 3 Jeneng 38 1,800 2,600 3,600 8,000  
Ruang rapat kaping 4 Jeneng 38 1,800 2,600 3,600 8,000  
ruang tunggu Jeneng 8 600 840 1,100 2,500  
Alun-alun Alun-alun   360 480 600 1,400  

 

Ragad panggunaan Wana Budaya ing Sanjabane Ota Ward <Sabtu, Minggu, lan preinan>

* Gulung sisih bisa ditindakake

Kaca sing cocog Muroba Kapasitas Divisi esuk
(9: 00-12: 00)
Divisi sore
(13: 00-17: 00)
Divisi wengi
(18: 00-22: 00)
Kabeh dina divisi
(9: 00-22: 00)
Cathetan
Ragad panggunaan Cacahe kaping Ragad panggunaan Cacahe kaping Ragad panggunaan Cacahe kaping Ragad panggunaan Cacahe kaping
bolongan bolongan Jeneng 259 13,700 20,600 27,400 61,700 Kursi tetep 251 kursi, kursi sementara 8 kursi
Aula (mung panggung)   7,000 10,200 13,700 30,900  
Kamar ganti XNUMX Jeneng 10 720 960 1,300 3,000  
Kamar ganti XNUMX Jeneng 10 720 960 1,300 3,000  
Ruangan multiguna Ruangan multiguna 234 人 10,700 16,100 21,500 48,200 Kapasitas nalika lungguh.300 wong kanggo ngadeg
Pojok pameran Pojok pameran   2,200 3,400 4,400 10,000  
Studio musik Studio musik kaping 1 Jeneng 20             1,700 / 2 jam XNUMX jam dipérang dadi XNUMX divisi
Studio musik kaping 2 Jeneng 20             1,800 / 2 jam XNUMX jam dipérang dadi XNUMX divisi
Studio musik kaping 3 Jeneng 15             1,600 / 2 jam XNUMX jam dipérang dadi XNUMX divisi
Studio olahraga Studio olahraga kaping 1
(Ruangan gladhen)
Jeneng 40 2,200 3,400 4,400 10,000  
Lokakarya kreatif / ruangan gaya Jepang Lokakarya kreatif kaping 1 (ruang masak) Jeneng 38 1,600 2,400 3,100 7,100  
Studio Kreatif kaping 2 (Kamar Seni) Jeneng 40 1,700 2,800 3,600 8,000  
Lokakarya Kreatif kaping 3 (Ruang Kerajinan) Jeneng 32 1,600 2,400 3,100 7,100  
Ruangan gaya Jepang Jeneng 42 1,600 2,400 3,100 7,100  
Rapat / ruang tunggu Ruang rapat kaping 1 Jeneng 22 1,200 1,700 2,300 5,200  
Ruang rapat kaping 2 Jeneng 38 2,000 3,000 4,100 9,100  
Ruang rapat kaping 3 Jeneng 38 2,200 3,100 4,300 9,600  
Ruang rapat kaping 4 Jeneng 38 2,200 3,100 4,300 9,600  
ruang tunggu Jeneng 8 600 840 1,100 2,500  
Alun-alun Alun-alun   480 600 720 1,800  
barang Konten sing dipilih
Fasilitas sing pengin digunakake [Asil sing dipilih]
Jinis pelanggan [Asil sing dipilih]
Tanggal panggunaan sing diarepake [Asil sing dipilih]
* Gulung sisih bisa ditindakake.
Kaca sing cocog Muroba Klasifikasi panggunaan Ragad panggunaan (yen) Jumlah panggunaan (kaping) Subtotal ragad panggunaan (yen)

Total panggunaan fasilitas:[Asil sing dipilih]

Kajaba iku, biaya panggunaan peralatan tambahan bakal dikenani biaya dhewe-dhewe kanggo saben kategori.Kanggo katrangan, priksa dhaptar fasilitas insidental ing saben bangunan.

Asil simulasi cetak

 

Babagan cathetan saben fasilitas

Pancegahan kanggo saben fasilitas kaya ing ngisor iki. (Umum kanggo kabeh fasilitas)

  • Wektu panggunaan kalebu wektu sing dibutuhake kanggo pangiriman, persiyapan, lan ngresiki.
  • Yen sampeyan nggunakake divisi berturut-turut, sampeyan uga bisa nggunakake wektu ing antarane saben divisi.
  • Wektu panggunaan kalebu instalasi lan mundur swara, lampu, lan peralatan sing ditindakake staf.
  • Nalika digunakake kanggo tujuan komersial kayata adol barang, ragad panggunaan fasilitas bakal ditambahake menyang ragad pendhapa kanthi 50%.
    * Ora dikenani biaya tambahan kanggo digunakake ing sanjabane pendhapa nalika adol barang.