Menyang teks

Penanganan informasi pribadi

Situs web iki (sabanjure diarani "situs iki") nggunakake teknologi kayata cookie lan tag kanggo tujuan nambah panggunaan situs iki dening para pelanggan, pariwara adhedhasar riwayat akses, ngerteni status panggunaan situs iki, lsp. Kanggo nindakake . Kanthi ngeklik tombol "Setuju" utawa situs iki, sampeyan setuju nggunakake cookie kanggo tujuan ing ndhuwur lan nuduhake data karo mitra lan kontraktor.Babagan penanganan informasi pribadiKebijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardMangga deleng.

Aku setuju

Tuku tiket

Tuku ing konter

  • Reservasi bisa digawe nganti 19:00 dina sadurunge dina pagelaran, kajaba dina tertutup ing saben bangunan.
  • Layanan pelanggan bakal kasedhiya wiwit dina sawise telpon khusus dirilis.
  • Kanggo kursi khusus, kita bakal ngandhani nomer kursi sing kasedhiya.
  • Nalika ngunjungi acara sing disponsori dening Asosiasi, mangga maca "Panjaluk Pengunjung kanggo Pertunjukan sing Disponsori dening Asosiasi" sadurunge rawuh.

    Panjaluk kanggo kabeh pengunjung pagelaran sing disponsori asosiasi 

Counter (jam penjualan)10: 00-19: 00)

Plaza Warga Daejeon
(Meja ngarep ing lantai 1)

3-1-3 Shimomaruko, Ota-ku, Tokyo
Ing ngarepe Jalur Tokyu Tamagawa "Stasiun Shimomaruko"
(7 menit mlaku saka Stasiun Chidoricho ing Jalur Tokyu Ikegami)
TEL: 03-3750-1611

Ota Ward Hall Aplico
(Meja ngarep ing lantai 1)
5-37-3 Kamata, Ota-ku, Tokyo
3 menit mlaku saka arah wetan "Stasiun Kamata" ing Jalur JR Keihin Tohoku Tokyu Tamagawa Line / Ikegami Line
7 menit mlaku saka metu kulon Stasiun Keikyu Kamata
TEL: 03-5744-1600
Alas Budaya Daejeon
(Meja ngarep ing lantai 1)
2-10-1, Central, Ota-ku, Tokyo
16 menit mlaku saka metu kulon Stasiun Omori ing JR Keihin Tohoku Line
Utawa, numpak Bis Tokyu sing arep menyang Ikegami banjur mudhun ing "Ota Bunkanomori" lan mlaku nganti 1 menit.
TEL: 03-3772-0700

支 払 い 方法

  • Kas
  • Kertu kredit (VISA / Master / Diners Club / American Express / JCB / TS CUBIC / UnionPay [UnionPay] / DISCOVER)

Cathetan

  • Tiket ora bisa diijolake, diganti utawa dibalekake.
  • Tiket ora bakal diterbitake maneh ing kahanan apa wae (ilang, kobong, rusak, lsp).

Wara-wara babagan larangan adol tiket maneh

Babagan larangan adol tiket manehPDF