Menyang teks

Penanganan informasi pribadi

Situs web iki (sabanjure diarani "situs iki") nggunakake teknologi kayata cookie lan tag kanggo tujuan nambah panggunaan situs iki dening para pelanggan, pariwara adhedhasar riwayat akses, ngerteni status panggunaan situs iki, lsp. Kanggo nindakake . Kanthi ngeklik tombol "Setuju" utawa situs iki, sampeyan setuju nggunakake cookie kanggo tujuan ing ndhuwur lan nuduhake data karo mitra lan kontraktor.Babagan penanganan informasi pribadiKebijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardMangga deleng.

Aku setuju

Tuku tiket

Tuku ing konter

* Kanggo nyegah panyebaran infeksi coronavirus anyar, kita bakal nyuda wektu resepsi liwat telpon lan ing konter.
(Counter / telpon 10: 00-19: 00)

Nalika teka ing proyek sing disponsori asosiasi, priksa "Babagan upaya asosiasi kanggo nyegah panyebaran infeksi nalika kinerja" lan "Panjaluk kanggo kabeh wong sing tampil ing kinerja" sadurunge teka ing papan kasebut ..

Babagan upaya asosiasi kanggo nyegah panyebaran infeksi nalika nindakake kinerjaPDF

Nyuwun kabeh sing teka ing pagelaran kasebutPDF

  • Reservasi bisa digawe nganti 19:00 dina sadurunge dina pagelaran, kajaba dina tertutup ing saben bangunan.
  • Mung kanggo pagelaran ing dina pisanan rilis umum, bakal didol ing konter wiwit jam 14:00 ing dina kapisan.
  • Kanggo kursi khusus, kita bakal ngandhani nomer kursi sing kasedhiya.

支 払 い 方法

  • Kas
  • Kertu kredit (VISA / Master / Diners Club / American Express / JCB / TS CUBIC / UnionPay [UnionPay] / DISCOVER)

Papan sales counter (wektu adol10: 00-19: 00)

Plaza Warga Daejeon
(Ngarep ing lantai paling ngisor 1)

3-1-3 Shimomaruko, Ota-ku, Tokyo
Sanalika sawise mudhun ing "Stasiun Shimomaruko" ing Jalur Tokyu Tamagawa, mlaku-mlaku 7 menit saka Stasiun Chidorichou ing Jalur Tokyu Ikegami
TEL: 03-3750-1611

Ota Ward Hall Aplico
(Meja ngarep ing lantai 1)
5-37-3 Kamata, Ota-ku, Tokyo
3 menit mlaku saka arah wetan "Stasiun Kamata" ing Jalur JR Keihin Tohoku Tokyu Tamagawa Line / Ikegami Line
TEL: 03-5744-1600
Alas Budaya Daejeon
(Meja ngarep ing lantai 1)
2-10-1, Central, Ota-ku, Tokyo
16 menit mlaku saka sisih kulon Stasiun Omori ing Jalur R Keihin Tohoku
Utawa, numpak Bis Tokyu sing arep menyang Ikegami banjur mudhun ing "Ota Bunkanomori" lan mlaku nganti 1 menit.
TEL: 03-3772-0700

Cathetan

  • Tiket ora bisa diijolake, diganti utawa dibalekake.
  • Tiket ora bakal diterbitake maneh ing kahanan apa wae (ilang, kobong, rusak, lsp).

Wara-wara babagan larangan adol tiket maneh

Babagan larangan adol tiket manehPDF