Menyang teks

Penanganan informasi pribadi

Situs web iki (sabanjure diarani "situs iki") nggunakake teknologi kayata cookie lan tag kanggo tujuan nambah panggunaan situs iki dening para pelanggan, pariwara adhedhasar riwayat akses, ngerteni status panggunaan situs iki, lsp. Kanggo nindakake . Kanthi ngeklik tombol "Setuju" utawa situs iki, sampeyan setuju nggunakake cookie kanggo tujuan ing ndhuwur lan nuduhake data karo mitra lan kontraktor.Babagan penanganan informasi pribadiKebijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardMangga deleng.

Aku setuju

Informasi kinerja

Kinerja sing disponsori asosiasi

Cicilan kaping 4 saka seri Kizuna Ysaye lan Debussy

``Kizuna Series'' nampilake musik sing ora dingerteni dening Ysaye, musisi Belgia sing aktif dadi pemain biola lan komposer jenius, ing macem-macem tema. Ing wektu iki, seneng Debussy's ``String Quartet'' darmabakti kanggo Ysaye lan mahakarya liyane sing dileksanakake dening ensemble pinunjul saka musisi kelas donya.

Babagan langkah-langkah nglawan penyakit infèksius (Mangga dipriksa sadurunge ngunjungi)

Kamis, 2024 April 5

Jadwal 19:00 diwiwiti (18:15 dibukak)
Papan Aula Ward Ota / Aplico Aula Gedhe
Genre Kinerja (klasik)
Pagelaran / kidung

Debussy: Beautiful Dusk (Arrangement: Heifetz) ◆Cello lan Piano
Ysay: Puisi Eleziak (diedit dening A. Knyazev) ◆Cello lan piano
Debussy: Later than Lent, Island of Joy ◆Piano Solo
Ysay: Loro Mazurka ◆Biola lan Piano
Debussy: Moonlight String Quartet Version (Arrangement: Maruka Mori)
Debussy: String Quartet ing G minor
* Elinga yen program lan pemain bisa diganti.

Penampilan

Yayoi Toda (biola)
Kikue Ikeda (biola)
Kazuhide Isomura (viola)
Haruma Sato (cello)
Midori Nohara (piano)

Informasi tiket

Informasi tiket

Tanggal rilis

  • Online: Didol wiwit jam 2024:2 tanggal 14 Maret 10 (Rebo)!
  • Telpon khusus tiket: 2024 Maret 2 (Rebo) 14: 10-00: 14 (mung ing dina pisanan adol)
  • Dodolan jendhela: 2024 Maret 2 (Rebo) 14:14-

*Wiwit tanggal 2023 Maret 3 (Rebo), amarga penutupan konstruksi Ota Kumin Plaza, telpon tiket khusus lan jendela Ota Kumin Plaza wis owah.Kanggo rincian, waca "Carane tuku tiket".

Carane tuku tiket

Tuku tiket onlinejendhela liyane

Rega (kalebu pajak)

Kabeh kursi gratis
Umume 3,000 yen
Umum (tiket dina sing padha) 4,000 yen
Ing umur 25 taun 2,000 yen
* Bocah-bocah prasekolah ora diakoni

Cathetan

Pandhuan muter

Tiket Pia
Eplus
teket

rincian hiburan

Yayoi Toda ©Akira Muto
Kikue Ikeda©Naoya Ikegami
Kazuhide Isomura
Haruma Sato
Midori Nohara

Profil

Yayoi Toda (biola)

Juara 54 ing Kompetisi Musik Jepang kaping 1, lan juara 1993 ing Kompetisi Musik Internasional Ratu Elisabeth ing taun 4. Nampa Penghargaan Musik Idemitsu kaping 20. CD kasebut kalebu "Bach: Complete Solo Violin Sonatas & Partitas", "2th Century Solo Violin Works", koleksi permata "Children's Dream", "Frank: Sonata, Schumann: Sonata No. 3", "Enescu" : Sonata No. 1, Bartók: Sonata No. 2022.” Ing taun 1728, "Bach: Karya Tanpa Iringan Lengkap" bakal direkam maneh lan dirilis. Instrumen sing digunakake yaiku Guarneri del Gesu (digawe taun XNUMX) duweke Chaconne (Canon). Dheweke diundang dadi hakim kanggo Kompetisi Musik Internasional Ratu Elisabeth lan Kompetisi Internasional Bartók. Saiki dadi profesor ing Jurusan Pertunjukan, Fakultas Musik, Universitas Ferris, lan dosen paruh wektu ing Fakultas Musik, Universitas Toho Gakuen.

Kikue Ikeda (biola)

Dheweke menang hadiah ing Kompetisi Musik Jepang, Kompetisi Instrumen String Washington, lan Kompetisi Viana da Motta ing Portugal. Wiwit taun 1974, dheweke dadi pemain biola nomer loro ing Kuartet Tokyo sajrone 2 taun. Instrumen sing digunakake yaiku Nicolo Amati's 39 "Louis XIV" lan rong model 1656 sing disewakake dening Museum Seni Corcoran, lan Stradivarius "Paganini" 14 sing dipinjamake dening Nippon Music Foundation (nganti 1672). Nampa Komendasi Menteri Luar Negeri ing taun 2. Tokyo Quartet wis nampa pirang-pirang penghargaan, kalebu Penghargaan STERN saka majalah STERN Jerman, penghargaan Rekaman Musik Kamar Terbaik saka Majalah Gramophone Inggris lan Majalah Review Stereo Amerika, Penghargaan Diapason d'Or Prancis, lan pitung nominasi Grammy Award. Profesor Nin, anggota fakultas Suntory Chamber Music Academy.

Kazuhide Isomura (viola)

Sinau ing Toho Gakuen lan Juilliard School of Music. Sawisé mbentuk Tokyo Quartet ing taun 1969 lan menangaké juara pisanan ing Kompetisi Musik Internasional Munich, dhèwèké terus tampil ing saindhenging donya suwene 1 taun, adhedhasar ing New York. Dheweke wis menang akeh penghargaan kanggo rekaman karo Kuartet Tokyo, lan wis ngrilis CD biola solo lan sonata minangka individu. Ing 44, dheweke nampa Penghargaan Prestasi Karir saka American Viola Association. Saiki, dheweke dadi profesor khusus ing Universitas Toho Gakuen lan anggota fakultas ing Suntory Hall Chamber Music Academy.

Haruma Sato (cello)

Ing taun 2019, dheweke dadi wong Jepang pertama sing menang ing bagean cello ing Kompetisi Musik Internasional Munich. Dheweke wis tampil karo orkestra utama ing domestik lan internasional, kalebu Orkestra Simfoni Radio Bavarian, lan pertunjukan musik lan pertunjukan musik kamar uga ditampa kanthi apik. Debut CD saka Deutsche Grammophon sing bergengsi ing 2020. Instrumen sing digunakake yaiku 1903 E. Rocca sing dipinjam menyang Koleksi Munetsugu. Hadiah 2018st lan hadiah khusus ing Kompetisi Cello Internasional Lutosławski 1. Panggonan 83 ing bagean cello saka Kompetisi Musik Jepang kaping 1, uga Bebungah Tokunaga lan Bebungah Kuroyanagi. Nampa Hideo Saito Memorial Fund Award, Idemitsu Music Award, Nippon Steel Music Award, lan Agency for Cultural Affairs Commissioner's Award (Kategori Seni Internasional).

Midori Nohara (piano)

Juara 56 ing Kompetisi Musik Jepang kaping 1. Sawise lulus saka Universitas Seni Tokyo ing kelas paling dhuwur, dheweke pindhah menyang Prancis lan menangake peringkat 3 ing Kompetisi Piano Internasional Busoni, peringkat 2 ing Kompetisi Piano Internasional Budapest Liszt, lan peringkat 23 ing 1rd Long-Thibault International. Lomba Piano. Saliyane aktivitas resital, dheweke aktif ing kolaborasi karo konduktor lan orkestra ing domestik lan internasional, lan ing musik kamar. Ing 2015, dheweke diundang dadi juri kanggo bagean piano Kompetisi Internasional Long-Thibault Crespin. CD: "Moonlight", "Ravel Piano Works", "Pilgrimage Year 3 & Piano Sonata", lsp. Profesor madya ing Universitas Seni Tokyo lan profesor tamu ing Nagoya College of Music.

informasi

Disponsori dening: Asosiasi Isai Jepang
Co-sponsor: Ota City Cultural Promotion Association
Disponsori dening: Kedutaan Besar Kerajaan Belgia
Kedutaan Besar Prancis ing Jepang/Institut Francais
Kamentrian Luar Negeri
Asosiasi Cello Jepang
Asosiasi Jepang-Belgia