Menyang teks

Penanganan informasi pribadi

Situs web iki (sabanjure diarani "situs iki") nggunakake teknologi kayata cookie lan tag kanggo tujuan nambah panggunaan situs iki dening para pelanggan, pariwara adhedhasar riwayat akses, ngerteni status panggunaan situs iki, lsp. Kanggo nindakake . Kanthi ngeklik tombol "Setuju" utawa situs iki, sampeyan setuju nggunakake cookie kanggo tujuan ing ndhuwur lan nuduhake data karo mitra lan kontraktor.Babagan penanganan informasi pribadiKebijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardMangga deleng.

Aku setuju

Informasi kinerja

Kalender kinerja

  • 2022
  • 5
  • Bisa
SUN Mon TUE wed THU FRI SAT
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        
  • Jadwal
  • Papan
  • Genre

Sampeyan bisa nggulung kanthi horisontal

  • 2022
  • 5
  • Bisa
SUN Mon TUE wed THU FRI SAT
1

Ota Ward Hall AplicoDitutup kanggo dangu

2

Ota Ward Hall AplicoDitutup kanggo dangu

3

Ota Ward Hall AplicoDitutup kanggo dangu

4

Ota Ward Hall AplicoDitutup kanggo dangu

Alas Budaya DaejeonKonser 20 Paduan Suara Clef Kuningan

5

Ota Ward Hall AplicoDitutup kanggo dangu

Alas Budaya DaejeonTari Langit Biru Tokyo Tokyo

6

Ota Ward Hall AplicoDitutup kanggo dangu

7

Ota Ward Hall AplicoDitutup kanggo dangu

8

Ota Ward Hall AplicoDitutup kanggo dangu

9

Ota Ward Hall AplicoDitutup kanggo dangu

Alas Budaya DaejeonUtaima SHOW Part.2 Vol.25

10

Ota Ward Hall AplicoDitutup kanggo dangu

11

Ota Ward Hall AplicoDitutup kanggo dangu

Kinerja sing dianakake dening Dewan Manajemen Ota Bunkanomori

Alas Budaya DaejeonSeneng tembung ing alas

Kinerja sing dianakake dening Dewan Manajemen Ota Bunkanomori

Alas Budaya DaejeonHutan warna pelangi Tetsuya Uno & Kosuke Katsumata's bumpy recital-Feast of voice by bass and tenor-

Kinerja sing dianakake dening Dewan Manajemen Ota Bunkanomori

Alas Budaya DaejeonAlas Origami

12

Ota Ward Hall AplicoDitutup kanggo dangu

13

Ota Ward Hall AplicoDitutup kanggo dangu

14

Ota Ward Hall AplicoDitutup kanggo dangu

15

Ota Ward Hall AplicoDitutup kanggo dangu

16

Ota Ward Hall AplicoDitutup kanggo dangu

17

Ota Ward Hall AplicoDitutup kanggo dangu

18

Ota Ward Hall AplicoDitutup kanggo dangu

19

Ota Ward Hall AplicoDitutup kanggo dangu

Plaza Warga DaejeonSesi briefing lamaran kerja Reiwa 4th year

20

Ota Ward Hall AplicoDitutup kanggo dangu

Kinerja sing disponsori asosiasi

Plaza Warga Daejeon[Pungkasan nomer sing direncanakake]Hikoichi, Baijiu, Shirano Tamu: Niraku Hayashiya

21

Ota Ward Hall AplicoDitutup kanggo dangu

Plaza Warga DaejeonKonser Langganan Pertama Ebisu Philharmonic Orchestra

22

Ota Ward Hall AplicoDitutup kanggo dangu

23

Ota Ward Hall AplicoDitutup kanggo dangu

24

Ota Ward Hall AplicoDitutup kanggo dangu

25

Alas Budaya DaejeonLokakarya Tari Yamato Kelompok Studi Tari Rakyat

Kinerja sing dianakake dening Dewan Manajemen Ota Bunkanomori

Alas Budaya DaejeonGema alas

Ota Ward Hall AplicoDitutup kanggo dangu

26

Ota Ward Hall AplicoDitutup kanggo dangu

Alas Budaya DaejeonSinau safety saka sepedaan nggunakake internet! !!

Alas Budaya DaejeonTari Langit Biru Tokyo Tokyo

27

Ota Ward Hall AplicoDitutup kanggo dangu

28

Ota Ward Hall AplicoDitutup kanggo dangu

Plaza Warga DaejeonSHO-MA de show! !!

29

Ota Ward Hall AplicoDitutup kanggo dangu

30

Ota Ward Hall AplicoDitutup kanggo dangu

31

Ota Ward Hall AplicoDitutup kanggo dangu