Menyang teks

Penanganan informasi pribadi

Situs web iki (sabanjure diarani "situs iki") nggunakake teknologi kayata cookie lan tag kanggo tujuan nambah panggunaan situs iki dening para pelanggan, pariwara adhedhasar riwayat akses, ngerteni status panggunaan situs iki, lsp. Kanggo nindakake . Kanthi ngeklik tombol "Setuju" utawa situs iki, sampeyan setuju nggunakake cookie kanggo tujuan ing ndhuwur lan nuduhake data karo mitra lan kontraktor.Babagan penanganan informasi pribadiKebijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardMangga deleng.

Aku setuju

Informasi kinerja

Kalender kinerja

  • 2024
  • 3
  • Maret
SUN Mon TUE wed THU FRI SAT
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

Klik kene kanggo jadwal nyetak "Jadwal Acara" (dianyari tanggal 1 lan 15 saben wulan)PDF

  • Jadwal
  • Papan
  • Genre

Sampeyan bisa nggulung kanthi horisontal

  • 2024
  • 3
  • Maret
SUN Mon TUE wed THU FRI SAT
          1

Plaza Warga DaejeonDitutup kanggo dangu

2

Plaza Warga DaejeonDitutup kanggo dangu

Ota Ward Hall AplicoDLV 2nd kinerja disponsori Konser Spring Lied Duo

3

Plaza Warga DaejeonDitutup kanggo dangu

Kinerja sing disponsori asosiasi

Ota Ward Hall AplicoKonser Harukaze

4

Plaza Warga DaejeonDitutup kanggo dangu

5

Plaza Warga DaejeonDitutup kanggo dangu

Ota Ward Hall Aplico3 taun wiwit kacilakan pembangkit listrik tenaga nuklir Fukushima tanggal 11 Maret - Kesehatan, gaya urip, lan kampung halaman terus dirusak

6

Plaza Warga DaejeonDitutup kanggo dangu

Alas Budaya DaejeonKelompok Sinau Karawitan Yamato Partisipasi Gratis Kelas Ikatan

7

Plaza Warga DaejeonDitutup kanggo dangu

8

Plaza Warga DaejeonDitutup kanggo dangu

9

Plaza Warga DaejeonDitutup kanggo dangu

10

Plaza Warga DaejeonDitutup kanggo dangu

Kinerja sing dianakake dening Dewan Manajemen Ota Bunkanomori

Alas Budaya DaejeonLagu kuartet senar sing sregep warna musim semi

11

Plaza Warga DaejeonDitutup kanggo dangu

12

Plaza Warga DaejeonDitutup kanggo dangu

13

Plaza Warga DaejeonDitutup kanggo dangu

Kinerja sing dianakake dening Dewan Manajemen Ota Bunkanomori

Alas Budaya DaejeonAlas Origami

14

Plaza Warga DaejeonDitutup kanggo dangu

15

Plaza Warga DaejeonDitutup kanggo dangu

Ota Ward Hall AplicoKonser klasik kasual NHK

16

Plaza Warga DaejeonDitutup kanggo dangu

17

Ota Ward Hall AplicoToshiba Philharmonic Choir 27th Konser Reguler

Plaza Warga DaejeonDitutup kanggo dangu

18

Plaza Warga DaejeonDitutup kanggo dangu

Ota Ward Hall Aplicomusik kamar spring

19

Kinerja sing disponsori asosiasi

Ota Ward Hall AplicoKonser Piano Aprico Lunchtime 2023 VOL.73 Yuka Ogata

Plaza Warga DaejeonDitutup kanggo dangu

20

Plaza Warga DaejeonDitutup kanggo dangu

Kinerja sing dianakake dening Dewan Manajemen Ota Bunkanomori

Alas Budaya DaejeonAyo padha seneng tembung ing alas!

21

Plaza Warga DaejeonDitutup kanggo dangu

Kinerja sing disponsori asosiasi

Ota Ward Hall AplicoUnit Khusus Masaki Hayashi

22

Plaza Warga DaejeonDitutup kanggo dangu

Ota Ward Hall Aplicokonser kuartet string lengkap Beethoven

Kinerja sing disponsori asosiasi

Alas Budaya DaejeonHikoichi, Baishu, Shirano, lan Maruko

23

Plaza Warga DaejeonDitutup kanggo dangu

24

Ota Ward Hall AplicoMETT Orchestra 28th Spring Konser

Plaza Warga DaejeonDitutup kanggo dangu

25

Plaza Warga DaejeonDitutup kanggo dangu

Kinerja sing dianakake dening Dewan Manajemen Ota Bunkanomori

Alas Budaya DaejeonPesta nonton film musim semi "Sumikko Gurashi: Gadis Ajaib ing Wengi Rembulan Biru"

Kinerja sing dianakake dening Dewan Manajemen Ota Bunkanomori

Alas Budaya DaejeonPesta nonton film musim semi "Aku ora duwe dhuwit cukup kanggo pensiun!"

26

Plaza Warga DaejeonDitutup kanggo dangu

27

Plaza Warga DaejeonDitutup kanggo dangu

Kinerja sing dianakake dening Dewan Manajemen Ota Bunkanomori

Alas Budaya DaejeonGema alas

28

Plaza Warga DaejeonDitutup kanggo dangu

Ota Ward Hall AplicoKonser kanggo bocah vol.8

29

Plaza Warga DaejeonDitutup kanggo dangu

30

Plaza Warga DaejeonDitutup kanggo dangu

Ota Ward Hall Aplico室内楽の会

31

Plaza Warga DaejeonDitutup kanggo dangu