Menyang teks

Penanganan informasi pribadi

Situs web iki (sabanjure diarani "situs iki") nggunakake teknologi kayata cookie lan tag kanggo tujuan nambah panggunaan situs iki dening para pelanggan, pariwara adhedhasar riwayat akses, ngerteni status panggunaan situs iki, lsp. Kanggo nindakake . Kanthi ngeklik tombol "Setuju" utawa situs iki, sampeyan setuju nggunakake cookie kanggo tujuan ing ndhuwur lan nuduhake data karo mitra lan kontraktor.Babagan penanganan informasi pribadiKebijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardMangga deleng.

Aku setuju

Informasi kinerja

Seneng MOVIE! ~ Film ~

Dhaptar video

Diterbitake tanggal 2020 Februari 12 Kabeh film konser "Natal ing Tokyo-Natal kanggo sampeyan" saiki kasedhiya!Film cendhak sing nyusup ing kinerja live JAZZ saka pianis Technologies Transcendental, Jacob koller.* Rilis winates musim salju (saiki ditutup)
Diterbitake tanggal 2018 Februari 9 Film "Aku entuk panggung gedhe!" Full Ver.jendhela liyane

dhaptar lagu

Dhaptar kasebut ana ing pojok tengen ndhuwur video Tandha play を ク リ ッ ク し て く だ さ い.

 

Deleng ing ngisor iki kanggo rincian saben bisnis.

Pengetan 30 taun film pendiri Asosiasi "Aku entuk panggung gedhe!"