Menyang teks

Penanganan informasi pribadi

Situs web iki (sabanjure diarani "situs iki") nggunakake teknologi kayata cookie lan tag kanggo tujuan nambah panggunaan situs iki dening para pelanggan, pariwara adhedhasar riwayat akses, ngerteni status panggunaan situs iki, lsp. Kanggo nindakake . Kanthi ngeklik tombol "Setuju" utawa situs iki, sampeyan setuju nggunakake cookie kanggo tujuan ing ndhuwur lan nuduhake data karo mitra lan kontraktor.Babagan penanganan informasi pribadiKebijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardMangga deleng.

Aku setuju

Kabar

Kabar

Tanggal nganyari Konten informasi
Saka fasilitas kasebut Plaza WargaAplicoAlas budaya
[Penting] Pengumuman fasilitas kosong kanggo saben fasilitas aplikasi lotre Maret
Saka fasilitas kasebut Plaza WargaAplicoAlas budaya
[Penting] Babagan saben lotre fasilitas
Kinerja
Kuliah
Plaza Warga
Shimomaruko Rakugo Club <August> Baijiu, Shirano Tamu: Moro Morooka Babagan ngganti wektu nyekel
Kinerja
Kuliah
Plaza Warga
Shimomaruko Rakugo Club <July> Hikoichi, Shirano, Maruko Tamu: Tim Rocket Ganti wektu nyekel
Saka asosiasi Plaza WargaAplicoAlas budayaAula Peringatan RyukoAula Peringatan Kumagai TsunekoAula Peringatan Sanno KusadoBalai Peringatan Shiro Ozaki
Majalah informasi "Art Menu" edisi April / Mei diterbitake
Saka fasilitas kasebut Plaza Warga
Penundaan parsial panggunaan gymnasium, tenis meja, lan tenis mobil amarga diwiwiti bisnis vaksinasi
Kinerja
Kuliah
Plaza Warga
Shimomaruko Rakugo Club <June> Hikoichi, Baijiu Tamu: Karoku Yanagiya Babagan perubahan tanggal rilis lan wektu ditahan
Kinerja
Kuliah
Plaza Warga
[Penting] 5 Mei (Kamis) Shimomaruko JAZZ Club <May> Pemberitahuan Pembatalan Kinerja Unit Khusus NORA
Kinerja
Kuliah
Plaza Warga
Shimomaruko JAZZ Club <June> Yoshikazu Kishi lan Anak-Anak Swing Nyenengake Ngirim Tanggal lan Owahi Wektu Kinerja
Rekrutmen Plaza Warga
Music Workshop Festa <Summer> Program parsial / ganti pemain
liyane Plaza WargaAplicoAlas budaya
Bisnis Seni Kontemporer Proyek Seni OTA "Machinie Wokaku" "Video Kamata Reactor Project" video saiki kasedhiya ing YouTube!
liyane Plaza WargaAplicoAlas budaya
Video khusus festival Otawa "Tsunagu-Treasures sing nampa warisan-" saiki kasedhiya ing YouTube!
Saka asosiasi Plaza WargaAplicoAlas budayaAula Peringatan RyukoAula Peringatan Kumagai TsunekoAula Peringatan Sanno KusadoBalai Peringatan Shiro Ozaki
Homepage resmi wis dianyari
liyane Plaza WargaAplicoAlas budaya
Video "Magome Bunshimura Theatre Festival 2020 Video Imaginary Stage" saiki kasedhiya ing YouTube!
liyane Plaza WargaAplicoAlas budaya
Akun LINE resmi asosiasi mbukak!Mangga ndaftar dadi kanca!jendhela liyane
Saka asosiasi Plaza WargaAplicoAlas budaya
Ragad panggunaan fasilitas bakal ganti wiwit tanggal 3 April 2021
liyane Plaza WargaAplicoAlas budaya
Instagram resmi asosiasi wis dibukak!jendhela liyane
Saka asosiasi Plaza WargaAplicoAlas budaya
[Penting] Kabar lan panjaluk kanggo kabeh pengunjung (gegandhengan karo infeksi virus corona anyar)

Plaza Warga Daejeon

146-0092-3 Shimomaruko, Ota-ku, Tokyo 1-3

Jam Opening 9: 00-22: 00
* Aplikasi / pambayaran kanggo saben kamar fasilitas 9: 00-19: 00
* Pesenan tiket / pambayaran 10: 00-19: 00
dina nutup Preinan akhir taun lan Taun Baru (12 Desember-29 Januari)
Pangopènan / inspeksi / reresik ditutup / tertutup sementara