Menyang teks

Penanganan informasi pribadi

Situs web iki (sabanjure diarani "situs iki") nggunakake teknologi kayata cookie lan tag kanggo tujuan nambah panggunaan situs iki dening para pelanggan, pariwara adhedhasar riwayat akses, ngerteni status panggunaan situs iki, lsp. Kanggo nindakake . Kanthi ngeklik tombol "Setuju" utawa situs iki, sampeyan setuju nggunakake cookie kanggo tujuan ing ndhuwur lan nuduhake data karo mitra lan kontraktor.Babagan penanganan informasi pribadiKebijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardMangga deleng.

Aku setuju

Informasi kinerja

Seneng ART! ~ Art ~

Dhaptar video

Diterbitake tanggal 2021 Februari 4 Proyek Seni OTA "Machinie Wokaku" Video "Kamata Reactor Project"jendhela liyane
Diterbitake tanggal 2021 Februari 3 [Saka Ota-ku, Tokyo] Dokumentasi Harta Nasional sing Urip / Hubungan-Harta sing diwarisake kanthi polesan Pedhang Koshu Honamijendhela liyane
Diterbitake tanggal 2021 Februari 3 Dirilis jam 3 dina Minggu, 7 Maret! [Saka Ota-ku, Tokyo] Video Dokumen Harta Nasional sing Urip <Hubungan-Harta sing Nggawe Warisan-> PRjendhela liyane
Diterbitake tanggal 2020 Februari 4 Seni sing mindhah Ota Ward Wall Art [Talk Series vol.1] Video sing durung dirilisjendhela liyane
Diterbitake tanggal 2020 Februari 4 Seni sing obah Ota Ward Wall Art [Talk Series vol.1] Crita utamajendhela liyane

dhaptar lagu

Dhaptar kasebut ana ing pojok tengen ndhuwur video Tandha play を ク リ ッ ク し て く だ さ い.

Deleng ing ngisor iki kanggo rincian saben bisnis.

Festival Otawa

Serial Talk "Seni sing obah Ota Ward"