Menyang teks

Penanganan informasi pribadi

Situs web iki (sabanjure diarani "situs iki") nggunakake teknologi kayata cookie lan tag kanggo tujuan nambah panggunaan situs iki dening para pelanggan, pariwara adhedhasar riwayat akses, ngerteni status panggunaan situs iki, lsp. Kanggo nindakake . Kanthi ngeklik tombol "Setuju" utawa situs iki, sampeyan setuju nggunakake cookie kanggo tujuan ing ndhuwur lan nuduhake data karo mitra lan kontraktor.Babagan penanganan informasi pribadiKebijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardMangga deleng.

Aku setuju

Humas / makalah informasi

Informasi babagan SNS resmi

Twitter

Kita bakal ngandhani babagan kinerja sing disponsori / disponsori, informasi tiket, informasi tiket dina sing padha, urip saben dinane lan informasi tertutup saka XNUMX fasilitas sing dikelola lan dioperasikake.

Jeneng akun: Asosiasi Promosi Budaya Ota Ward
ID Akun: @ota_bunka

Twitter resmijendhela liyane

Kebijakan Operasi Twitter Asosiasi Promosi Budaya Ota WardPDF

Instagram

Kita bakal ngandhani macem-macem informasi sing gegandhengan karo kegiatan asosiasi karo foto, video, lsp., Sing fokus ing bisnis sing disponsori.

Jeneng akun: Asosiasi Promosi Budaya Ota Ward
ID Akun: otabunkaart

Instagram Resmijendhela liyane

Asosiasi Promosi Budaya Budaya Ota Ward Kebijakan Operasi Akun Instagram ResmiPDF

YouTube

Kita bakal ngandhani macem-macem informasi sing gegandhengan karo kegiatan asosiasi karo video, fokus ing pambuka bisnis sing disponsori lan wawancara karo para pelaku.

Jeneng akun: Asosiasi Promosi Budaya Ota Ward

Saluran YouTube resmijendhela liyane

Kebijakan Operasi YouTube Asosiasi Promosi Budaya Ota WardPDF

LINE

Kita bakal ngandhani macem-macem informasi sing gegandhengan karo kegiatan asosiasi iki, sing fokus ing bisnis sing disponsori.

Jeneng akun: Asosiasi Promosi Budaya Ota Ward

LINE resmijendhela liyane

Kebijakan Operasi Akun LINE Asosiasi Promosi Budaya Ota WardPDF