Menyang teks

Penanganan informasi pribadi

Situs web iki (sabanjure diarani "situs iki") nggunakake teknologi kayata cookie lan tag kanggo tujuan nambah panggunaan situs iki dening para pelanggan, pariwara adhedhasar riwayat akses, ngerteni status panggunaan situs iki, lsp. Kanggo nindakake . Kanthi ngeklik tombol "Setuju" utawa situs iki, sampeyan setuju nggunakake cookie kanggo tujuan ing ndhuwur lan nuduhake data karo mitra lan kontraktor.Babagan penanganan informasi pribadiKebijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardMangga deleng.

Aku setuju

Informasi rekrutmen

2024 Dhiskusi Nyambung papan kerja

Dhiskusi Proyek Seni OTA "Panggonan Kerja sing Disambungake"

Kita bakal nganakake acara ceramah sing fokus ing papan kerja seniman kontemporer. Telung seniman sing manggon ing studio ing Ota Ward lan wong sing tanggung jawab kanggo proyek pemanfaatan kontribusi komunitas kayata omah kosong ing Ota Ward munggah panggung kanggo ngrembug babagan carane nemokake studio ing pendhapa, kahanan studio, sambungan lokal, lan kemungkinan ing mangsa ngarep. Masu. Kita uga bakal ngenalake status pemanfaatan omah kosong ing Ota Ward.
Acara iki minangka proyek sing ana gandhengane karo Instagram Live "#loveartstudioOtA" sing disponsori dening asosiasi kita, sing ngenalake studio seniman sing adhedhasar ing wilayah kasebut. Kanthi tujuan kanggo arsip rekaman studio seniman, kita wis streaming langsung saka akun resmi kita suwene telung taun, nggawe sambungan lokal katon saka kanca menyang kanca. Acara dhiskusi bakal dianakake kanggo menehi tandha pungkasane seri kasebut.

Dhiskusi seri kepungkur

Ringkesan partisipasi acara Dhiskusi

Tanggal lan wektu  2024 Maret 3 (Setu) 23:14~ (Lawang mbukak jam 00:13)
Papan  Ota Civic Hall Aprico Ruang Pameran
Biaya  Gratis
Performer  Yuko Okada (seniman kontemporer)
 Kazuhisa Matsuda (Arsitek)
 Kimoshi Ohno (artis)
 Haruhiko Yoshida (Direktur Perumahan, Divisi Koordinasi Gedung Ota)
Kapasitas  Udakara 40 wong (yen jumlahe ngluwihi kapasitas, lotre bakal dianakake)
Target  Wong sing kasengsem ing seni
 Sing kasengsem nggunakake omah kosong ing Ota Ward
 Sing golek studio ing pendhapa
Periode aplikasi  Kudu teka antarane 2 Februari (Senin) 19:10 lan 00 Maret (Rebo)
Carane aplikasi  Mangga aplikasi nggunakake formulir aplikasi ing ngisor iki.
Penyelenggara / Inquiry  (Yayasan gabung karo kepentingan umum) Divisi Promosi Budaya Budaya Ota Ward Divisi Promosi Seni Budaya
 TEL: 03-6429-9851 (Weekdays 9:00-17:00 * Ora kalebu dina Setu, Minggu, preian, lan preian akhir taun lan Taun Anyar)

Profil pemain

Yuko Okada (seniman kontemporer)

Foto dening Norizumi Kitada

Nggunakake macem-macem ekspresi kayata seni video, fotografi, lukisan, lan instalasi, dheweke nggawe karya seni kontemporer kanthi tema masyarakat modern lan masa depan adhedhasar pengalamane dhewe kayata katresnan, nikah, babaran, lan ngreksa anak. Ing taun-taun pungkasan, dheweke terus ngadhepi tantangan anyar, kayata nerbitake buku lan nampilake karya kinerja.

Karya utama kalebu "Engaged Body" sing nyritakake babagan masa depan obat regeneratif, "Bayiku" yaiku babagan meteng lanang, lan "W HIROKO PROJECT" yaiku kolaborasi karo kreator ing industri fashion lan nggawe busana jarak sosial. ``Di_STANCE'', sing nyebutake ``Ora Ana Sing Teka'', minangka karya pengalaman sing para penonton njelajah papan kasebut nalika ngrungokake swarane seniman fiksi ing uripe nalika pandemi.

Senajan Techniques iki beda-beda, saben Piece nggunakake latar mburi sosial minangka Petunjuk kanggo intersect kasunyatan lan unreality saka perspektif futuristic, lan ngirim pesen kanggo masyarakat modern.

Saliyane aktivitas individu, dheweke uga melu akeh proyek seni. Salah sawijining ciri karya Okada yaiku aktivitas seni, ing ngendi dheweke ngupayakake ekspresi anyar nalika kadhangkala kerja sama karo wong saka macem-macem pakaryan lan posisi, nuduhake stimulasi bebarengan. Dheweke mbukak perusahaan teater wayang alternatif ``Gekidan☆Shitai''. Unit seni kulawarga <kulawarga Aida>. PROYEK W HIROKO minangka upaya seni x fashion x medis ing masyarakat korona.

Pameran utama

2023 "Selebrate for ME - The first step" (Tokyo), eksperimen seni multi-tujuan sing nglibatake seni media

2022 "Proyek Budaya Eropa 2022 Pameran Jepang" (Museum Volvotina, Serbia), "Ing kene Aku - Yuko Okada x AIR475" (Museum Seni Yonago City, Tottori)

2019 Ars Electronica Center pameran permanen 11 taun (Linz, Austria), "Festival Film Yebisu ke-XNUMX" (Museum Fotografi Metropolitan Tokyo, Tokyo)

2017 "LESSON0" (Museum Seni Kontemporer Nasional, Korea, Seoul)

2007 "Feminisme Global" (Museum Brooklyn, New York)

buku

Koleksi Karya 2019 “DOUBLE FUTURE─ Engaged Body/The Child I Born” (Kyuryudo)

2015 "Gendaichi Kosuke's Case Files" diterbitake minangka buku teater boneka (ditulis bareng) (ART DIVER)

Profiljendhela liyane

ホ ー ム ペ ー ジjendhela liyane

GALERI SENI MIZUMA (Hiroko Okada)jendhela liyane

Kazuhisa Matsuda (Arsitek)

Lair ing Hokkaido. Rampung Sekolah Pascasarjana Arsitektur ing Universitas Seni Tokyo ing 2009. Sawise kerja ing perusahaan desain ing Jepang lan luar negeri, dheweke dadi mandhiri ing taun 2015. Kepala Kantor Arsitek Kelas I UKAW. Dadi asisten pendhidhikan lan riset ing Universitas Seni Tokyo, dosen paruh wektu ing Universitas Tokyo Denki, lan dosen paruh wektu ing Kogakuin College. Saka 2019 nganti 2023, dheweke bakal melu ngluncurake KOCA, fasilitas inkubasi ing Umeyashiki, Ota Ward, lan bakal melu manajemen fasilitas lan perencanaan acara. Proyèk utama yaiku Ota Art Archives 1-3, STOPOVER, lan FACTORALIZE, sing dianakaké kanthi kolaborasi karo seniman kontemporer, pabrik cilik, lan fasilitas seni ing njero lan njaba Kutha Ota, lan terus-terusan nglakokaké proyèk gawé bareng. Dheweke melu macem-macem kegiatan sing ora kaiket dening lapangan sing wis ana, supaya ora mung ngrancang arsitektur lan produk, nanging uga lingkungan lan budaya sekitar. Fasilitas anyar dijadwalake mbukak ing Ota Ward ing April 2024.

karya arsitektur utama etc.

Galeri 2023 I (Tokyo)

2021 Paviliun Udara

2019-2023 KOCA Design and Supervision and Keikyu Umeyashiki Omori-cho Underpass Development Master Plan (Tokyo)

2019 FrancFrancForest Kantor Pusat Lampiran Kantor/Studio Fotografi (Tokyo)

2015 MonoRoundTable (Beijing)

2014 MonoValleyUtopia・ChiKwanChapel (Taipei)

Karya liyane kalebu omah, perabot, lan desain produk.

Penghargaan utama lsp.

Penghargaan Keunggulan Kompetisi Desain Internasional Kaca Tengah 2008

Penghargaan Keunggulan Penghargaan Republik Lokal 2019, Penghargaan Lanskap Kota Ota, lsp.

ホ ー ム ペ ー ジjendhela liyane

Kimoshi Ohno (artis)

Ohno lair ing wilayah pusat kutha Tokyo. Rampung jurusan Sculpture ing Universitas Seni Tama ing taun 1996. Nganti 2018, dheweke dadi mahasiswa riset ing Jurusan Anatomi Pertama, Universitas Juntendo. Ing taun 2017, dheweke tetep ing Walanda karo Agensi Urusan Budaya kanggo Seniman Luar Negeri lan kerja ing Amsterdam nganti 2020. Wiwit taun 2020, dheweke adhedhasar ing Tokyo lan duwe atelier ing ART FACTORY Jonanjima lan pinggiran kutha Amsterdam, Walanda.

Saiki adhedhasar ing Jepang lan Walanda. Konsep penting babagan ekspresi yaiku `` pertimbangan babagan eksistensi '' lan `` tampilan urip lan pati. Saliyané téyori kuantum lan téyori relativitas, dhèwèké terus nliti pertimbangan babagan "eksistensi" sing wis ditelusuri ing manéka bagéan donya, kalebu filsafat Wétan, Mesir, lan Yunani kuna. Nganalisa kepiye konsep-konsep kasebut ana hubungane karo jagad, nggabungake eksperimen pamikiran lan budaya lan sejarah khusus situs, lan nyinaoni ekspresi karya kasebut.

Pameran utama

Identifikasi 2022-23 (Museum Iwasaki, Yokohama)

2023 Saitama International Art Festival 2023 Citizen Project ArtChari (Kota Saitama, Saitama)

2022 Gauzenmaand 2022 (Museum Vlaardingen, Delft, Rotterdam, Schiedam Walanda)

Pameran Pemilihan Museum Seni Metropolitan Tokyo 2021 2021 (Museum Seni Metropolitan Tokyo, Tokyo)

2020 Geuzenmaand 2020 (Museum Vlaardingen, Walanda)

2020 Surugano Art Festival Fujinoyama Biennale 2020 (Kutha Fujinomiya, Shizuoka)

2019 Venice Biennale 2019 Perencanaan Pusat Kebudayaan Eropa STRUKTUR PRIBADI (Venesia Italia)

2019 Rokko Meet Art Art Walk 2019, Hadiah Utama Pemirsa (Kobe Kobe, Prefektur Hyogo)

2018 Fellow ship of Man (Galeri seni Tehcnohoros, Athena Yunani)

2015 Yansan Biennale Yogyakarta XIII (Yogyakarta Indonesia)

ホ ー ム ペ ー ジjendhela liyane

Haruhiko Yoshida (Direktur Perumahan, Divisi Koordinasi Gedung Ota)

Wangun aplikasi

  • Ketik
  • Konfirmasi konten
  • kirim kabeh

Yaiku barang sing dibutuhake, mula coba isenana.

    Jeneng Peserta (Kanji)
    Tuladha: Taro Daejeon
    Jeneng peserta (fonetik)
    Tuladha: Ota Taro
    Umur peserta
    Kode pos (nomer setengah jembar)
    Tuladha: 1460032
    Prefektur
    Tuladha: Tokyo
    Kutha
    Tuladha: Bangsal Ota
    jeneng kutha
    Tuladha: Shimomaruko
    alamat jeneng bangunan
    Tuladha: 3-1-3 Plaza 101
    Mangga uga lebokake jeneng kondhisi / apartemen.
    Nomer telpon (nomer setengah jembar)
    Tuladha: 010-1234-5678
    Alamat email (karakter alfanumerik setengah jembar)
    Tuladha: sample@ota-bunka.or.jp
    Konfirmasi alamat email (karakter alfanumerik setengah jembar)
    Tuladha: sample@ota-bunka.or.jp
    Ngendi sampeyan ngerti babagan rekrutmen iki?

    Pitakonan lsp.
    Elinga yen kita ora bisa nanggapi kabeh pitakon, pendapat, lan panjaluk sing dikirim.
    Apa sampeyan pengin email kanggo ngandhani babagan bisnis seni ing mangsa ngarep?
    Penanganan informasi pribadi Informasi pribadi sing sampeyan lebokake bakal digunakake mung kanggo notifikasi babagan bisnis iki.
    Yen sampeyan setuju nggunakake informasi kontak sing sampeyan lebokake kanggo ngubungi kita, pilih [Setuju] lan terusake menyang layar konfirmasi.

    Deleng "Kebijakan Privasi" asosiasi


    Panularan rampung.
    Matur nuwun wis ngubungi kita.

    Bali menyang ndhuwur asosiasi