Menyang teks

Penanganan informasi pribadi

Situs web iki (sabanjure diarani "situs iki") nggunakake teknologi kayata cookie lan tag kanggo tujuan nambah panggunaan situs iki dening para pelanggan, pariwara adhedhasar riwayat akses, ngerteni status panggunaan situs iki, lsp. Kanggo nindakake . Kanthi ngeklik tombol "Setuju" utawa situs iki, sampeyan setuju nggunakake cookie kanggo tujuan ing ndhuwur lan nuduhake data karo mitra lan kontraktor.Babagan penanganan informasi pribadiKebijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardMangga deleng.

Aku setuju

  • Foto 1
  • Foto 2
  • Foto 3
  • Foto 4
  • Foto 5
  • Foto 6
  • Foto 7

mandheg Puter maneh

Kabar

Tanggal nganyari Konten informasi
Saka fasilitas kasebut Plaza WargaAplicoAlas budaya
[Penting] Pengumuman fasilitas kosong kanggo saben fasilitas aplikasi lotre Maret
Pameran /
イ ベ ン ト
Aula Peringatan Kumagai Tsuneko
Babagan nganakake pameran kaendahan Kana "Pilihan Pilihan Paling Apik Aku Pengin Deleng Maneh"
Saka fasilitas kasebut Plaza WargaAplicoAlas budaya
[Penting] Babagan saben lotre fasilitas
Rekrutmen Aula Peringatan Ryuko
Kuliah "" Telung Puluh Enem Pandangan Tomitake "lan Pandhuan Apresiasi Pameran Ryuko Kawabata"
liyane Balai Peringatan Shiro Ozaki
Hydrangea lagi mekar.
Pameran /
イ ベ ン ト
Aula Peringatan Ryuko
Pameran "Katsushika Hokusai" Telung puluh enem Pamirsa Tomitake "x Seni Venise Ryuko Kawabata"
Rekrutmen Aula Peringatan Kumagai Tsuneko
Babagan Pameran Kana no Mi (setengah taun kapisan) Rekrutmen (resume) para peserta obrolan galeri
Rekrutmen Aula Peringatan Ryuko
Pameran karya "Era Pameran Omah Ryuko Kawabata" nerusake diskusi galerijendhela liyane
Kinerja
Kuliah
Plaza Warga
Shimomaruko Rakugo Club <July> Hikoichi, Shirano, Maruko Tamu: Tim Rocket Ganti wektu nyekel
Kinerja
Kuliah
Plaza Warga
Shimomaruko Rakugo Club <August> Baijiu, Shirano Tamu: Moro Morooka Babagan ngganti wektu nyekel
liyane Asosiasi
Film Khusus Ota Ward JHS Wind Orchestra "Treasure Island" dirilis ing YouTube!
Saka asosiasi Plaza WargaAplicoAlas budayaAula Peringatan RyukoAula Peringatan Kumagai TsunekoAula Peringatan Sanno KusadoBalai Peringatan Shiro Ozaki
Majalah informasi "Art Menu" edisi April / Mei diterbitake
Pameran /
イ ベ ン ト
Aula Peringatan Kumagai Tsuneko
Babagan perpanjangan sesi program kerja sama regional "Kertas lan Kaligrafi-Aliran Ink, Aliran Wektu-"
Saka fasilitas kasebut Plaza Warga
Penundaan parsial panggunaan gymnasium, tenis meja, lan tenis mobil amarga diwiwiti bisnis vaksinasi
Kinerja
Kuliah
Plaza Warga
Shimomaruko Rakugo Club <June> Hikoichi, Baijiu Tamu: Karoku Yanagiya Babagan perubahan tanggal rilis lan wektu ditahan
Pameran /
イ ベ ン ト
Aula Peringatan Ryuko
"Konser Museum Kaze Kaoru (Konser Pemirsa)" wis diunggah menyang YouTube.
Kinerja
Kuliah
Plaza Warga
[Penting] 5 Mei (Kamis) Shimomaruko JAZZ Club <May> Pemberitahuan Pembatalan Kinerja Unit Khusus NORA
Kinerja
Kuliah
Plaza Warga
Shimomaruko JAZZ Club <June> Yoshikazu Kishi lan Anak-Anak Swing Nyenengake Ngirim Tanggal lan Owahi Wektu Kinerja
liyane Aula Peringatan Ryuko
Wolung komentar babagan pameran karya "Era Pameran Institusi Ryuko Kawabata" wis diunggah menyang YouTube.
Rekrutmen Plaza Warga
Music Workshop Festa <Summer> Program parsial / ganti pemain
Pameran /
イ ベ ン ト
Aula Peringatan Sanno KusadoBalai Peringatan Shiro Ozaki
Babagan pembatalan XNUMX diskusi galeri bangunan
liyane Aula Peringatan Kumagai Tsuneko
Balai Peringatan Kumagai Tsuneko "Note Hall Note" (No. 5) wis diterbitake
liyane Balai Peringatan Shiro Ozaki
"Note Hall Note" (No. XNUMX) wis diterbitake
liyane Aula Peringatan Sanno Kusado
"Note Hall Note" (No. XNUMX) wis diterbitake
liyane Plaza WargaAplicoAlas budaya
Bisnis Seni Kontemporer Proyek Seni OTA "Machinie Wokaku" "Video Kamata Reactor Project" video saiki kasedhiya ing YouTube!
Pameran /
イ ベ ン ト
Aula Peringatan Kumagai Tsuneko
Babagan video pamula pameran kaendahan Kana "Fokus karo pujangga abad pertengahan pertama sing seneng patang musim ing Jepang"
Pameran /
イ ベ ン ト
Aula Peringatan Kumagai Tsuneko
Babagan video pengantar pameran 30-an "Tsuneko Kumagai lan Book of Connections"
Pameran /
イ ベ ン ト
Aula Peringatan Ryuko
Kita nganakake suara sing populer "Kabeh wong milih! Koleksi Peringatan Ryuko"
liyane Aula Peringatan Ryuko
Ruangan Peringatan Ryuko "Note Hall Note" (No. 5) wis diterbitake.
liyane Aula Peringatan Ryuko
Barang museum anyar "Clear File" bakal didol
Saka asosiasi Asosiasi
Kertas Informasi Seni Budaya Ota Ward "ART bee HIVE" vol.6 wis diterbitake.
Pameran /
イ ベ ン ト
Aula Peringatan Kumagai Tsuneko
Babagan dianakake pameran kaendahan Kana "Fokus karo pujangga abad pertengahan pertama sing seneng patang musim ing Jepang"
Kinerja
Kuliah
Aplico
Konser Piano Aprico Lunch Vol.68 Babagan lagu encore Maina Yokoi
liyane Plaza WargaAplicoAlas budaya
Video khusus festival Otawa "Tsunagu-Treasures sing nampa warisan-" saiki kasedhiya ing YouTube!
Saka asosiasi Plaza WargaAplicoAlas budayaAula Peringatan RyukoAula Peringatan Kumagai TsunekoAula Peringatan Sanno KusadoBalai Peringatan Shiro Ozaki
Homepage resmi wis dianyari
liyane Plaza WargaAplicoAlas budaya
Video "Magome Bunshimura Theatre Festival 2020 Video Imaginary Stage" saiki kasedhiya ing YouTube!
Kinerja
Kuliah
Aplico
Tur Konser Kosetsu Minami 2021 ~ Ana mesthi ana lagu ~ Babagan pembatalan pagelaran kasebut
liyane Aula Peringatan Ryuko
Museum virtual sing dibukak ing Promosi Kota Ota Ward "Unta Ota"
Saka fasilitas kasebut Aplico
Babagan Ota Ward Hall Aplico Construction Ditutup
liyane Plaza WargaAplicoAlas budaya
Akun LINE resmi asosiasi mbukak!Mangga ndaftar dadi kanca!jendhela liyane
Saka asosiasi Plaza WargaAplicoAlas budaya
Ragad panggunaan fasilitas bakal ganti wiwit tanggal 3 April 2021
liyane Plaza WargaAplicoAlas budaya
Instagram resmi asosiasi wis dibukak!jendhela liyane
Saka fasilitas kasebut Balai Peringatan Shiro Ozaki
Babagan ngganti sawetara bahan pameran
Saka asosiasi Plaza WargaAplicoAlas budaya
[Penting] Kabar lan panjaluk kanggo kabeh pengunjung (gegandhengan karo infeksi virus corona anyar)

Kanggo Dhaptar

  • 2021
  • 6
  • Juni
SUN Mon TUE wed THU FRI SAT
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30      

2021 taun 6 sasi

Plaza Warga 22 dina
Aplico 13,23 dina
Alas budaya 10 dina
Aula Peringatan Ryuko 7,14,21,28 dina
Aula Peringatan Kumagai Tsuneko 7,14,21,28 dina
Aula Peringatan Sanno Kusado -
Balai Peringatan Shiro Ozaki -

Pagelaran / acara paling anyar

  • Jadwal
  • Papan
  • カ テ ゴ リ

Kanggo Dhaptar

njupuk

Dhaptar fasilitas

Konten sing disaranake

写真

Kanggo infeksi virus corona anyar
Inisiatif sing ana gandhengane karo

Kita ngetrapake langkah-langkah pencegahan infeksi supaya kabeh wong bisa nggunakake fasilitas kasebut kanthi tenang.