Menyang teks

Penanganan informasi pribadi

Situs web iki (sabanjure diarani "situs iki") nggunakake teknologi kayata cookie lan tag kanggo tujuan nambah panggunaan situs iki dening para pelanggan, pariwara adhedhasar riwayat akses, ngerteni status panggunaan situs iki, lsp. Kanggo nindakake . Kanthi ngeklik tombol "Setuju" utawa situs iki, sampeyan setuju nggunakake cookie kanggo tujuan ing ndhuwur lan nuduhake data karo mitra lan kontraktor.Babagan penanganan informasi pribadiKebijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardMangga deleng.

Aku setuju

  • J. Strauss II operetta "The Bat" tumindak lengkap
  • Kisah buku gambar klasik The Bremen Town Musicians
  • Kampanye mahakarya seger Bassoon lan jagad misterius
  • Konser Piano Aprico Lunchtime 2024 VOL.75 Misaki Anno
  • Konser mahakarya seger "Mozart" vs "Beethoven"
  • Pameran masterpiece "Swarga sing nate dak impi: Saka karya pasca perang Ryuko Kawabata"
  • Foto njaba 7 fasilitas Paguyuban Promosi Budaya Kutha Ota

mandheg Puter maneh

Kabar

Tanggal nganyari Konten informasi
Kinerja
Kuliah
Plaza WargaAplicoAlas budaya
Ota Ward News (Juli 7) Babagan informasi sing salah babagan pagelaran sing disponsori asosiasi
Kinerja
Kuliah
Plaza WargaAplicoAlas budaya
Informasi penjualan tiket kinerja sing disponsori asosiasi (dirilis tanggal 7 Juli)
Rekrutmen Aula Peringatan Sanno KusadoBalai Peringatan Shiro Ozaki
Peserta ing galeri bangunan 6 ngomong ing Reiwa XNUMXth taun
Rekrutmen Aplico
Aprico Lunchtime Piano Concert Performer Audisi Rekrut peserta!
Rekrutmen Aplico
Apricot Song Night Concert Performer Audisi Rekrut peserta!
Saka asosiasi Plaza WargaAplicoAlas budayaAula Peringatan RyukoAula Peringatan Kumagai TsunekoAula Peringatan Sanno KusadoBalai Peringatan Shiro Ozaki
Kertas Informasi Seni Budaya Ota Ward "ART bee HIVE" vol.19 wis diterbitake.
Saka fasilitas kasebut Plaza Warga
Babagan perpanjangan tanggal kadaluwarsa ruang latihan, tenis otomatis lan kupon tenis meja amarga penutupan Ota Civic Plaza kanggo karya konstruksi.
Saka fasilitas kasebut Plaza Warga
Pengumuman penutupan loket Ota Civic Plaza
liyane Aula Peringatan Ryuko
``Pameran Ryuko Kawabata'' dianakake ing Museum Seni Prefektur Iwate.
Rekrutmen Aula Peringatan Ryuko
Program liburan musim panas kanggo bocah-bocah "Nonton, gambar, lan temokake maneh, ayo seneng Tatsuko karo wong tuwa lan bocah-bocah!"jendhela liyane
Rekrutmen Aplico
Liburan Musim Panas Ayo Muter Steinway Piano 2024 Rekrut peserta!
Saka fasilitas kasebut Alas budaya
Informasi babagan parkir sepeda sementara amarga konstruksi langit-langit khusus
Saka fasilitas kasebut Plaza Warga
Pengumuman wiwitan rapat pambuka kanggo panggunaan ing wulan Juli amarga mbukak maneh Ota Ward Citizens Plaza
Pameran /
イ ベ ン ト
Aula Peringatan Ryuko
Pameran masterpiece ``Swarga sing nate dak idam-idamake, saka karya pascaperang Ryuko Kawabata'' bakal dianakake.
liyane Aula Peringatan Sanno Kusado
Sanno Sodo Memorial Hall "Memorial Hall Note" (No. 8) wis diterbitake.
liyane Balai Peringatan Shiro Ozaki
Museum Peringatan Shiro Ozaki "Cathetan Balai Peringatan" (No. 8) wis diterbitake.
liyane Aula Peringatan Kumagai Tsuneko
Balai Peringatan Kumagai Tsuneko "Note Hall Note" (No. 8) wis diterbitake
liyane Aula Peringatan Ryuko
Ruangan Peringatan Ryuko "Note Hall Note" (No. 8) wis diterbitake.
liyane Aula Peringatan Ryuko
Katalog "Ryuko Kawabata Exhibition" kasedhiya kanggo didol ing meja resepsionis.
liyane Aula Peringatan Ryuko
Balai Peringatan Ryuko lan bekas omah Ryuko Kawabata wis didaftar minangka properti budaya nyata (bangunan) sing didaftar sacara nasional.
Saka fasilitas kasebut Alas budaya
"Ayo nyoba tembikar pisanan nggunakake kiln paling anyar" dianakake!
Saka fasilitas kasebut Alas budaya
Babagan owah-owahan ing wektu wiwitan resepsi kanggo fasilitas kosong ruangan kerajinan (wiwit lotre April 6)
Saka fasilitas kasebut Plaza Warga
Ota Civic Plaza: Aplikasi lotre kanggo nggunakake studio musik, kamar konferensi, etc
Saka fasilitas kasebut Alas budaya
Wajan lan talenan anyar.
liyane Aula Peringatan Kumagai Tsuneko
Balai Peringatan Kumagai Tsuneko "Note Hall Note" (No. 7) wis diterbitake
Saka fasilitas kasebut Aula Peringatan Kumagai Tsuneko
[Penting] Panutup Balai Peringatan Kumagai Tsuneko
Saka fasilitas kasebut Plaza Warga
Babagan tanggal kadaluwarsa ruang latihan, kupon tenis otomatis lan tenis meja amarga penutupan konstruksi Ota Kumin Plaza
Saka asosiasi Plaza WargaAplicoAlas budayaAula Peringatan RyukoAula Peringatan Kumagai TsunekoAula Peringatan Sanno KusadoBalai Peringatan Shiro Ozaki
Kertas informasi "ART bee HIVE" karakter PR resmi lair!
Saka asosiasi Plaza WargaAplicoAlas budayaAula Peringatan RyukoAula Peringatan Kumagai TsunekoAula Peringatan Sanno KusadoBalai Peringatan Shiro Ozaki
Twitter resmi saka kertas informasi "ART bee HIVE" saiki kasedhiya!
Saka fasilitas kasebut Aplico
Babagan maneh panggunaan Balai Bangsal Ota, Balai Kecil Aprico, Ruang Pameran, Studio A amarga bisnis vaksinasi rampung.
Saka fasilitas kasebut Plaza Warga
Babagan resume panggunaan Gymnasium Ota Ward Plaza amarga pungkasane bisnis vaksinasi
Kinerja
Kuliah
Aplico
Konser Piano Aprico Lunch Vol.68 Babagan lagu encore Maina Yokoi
Saka asosiasi Plaza WargaAplicoAlas budayaAula Peringatan RyukoAula Peringatan Kumagai TsunekoAula Peringatan Sanno KusadoBalai Peringatan Shiro Ozaki
Homepage resmi wis dianyari
liyane Aula Peringatan Ryuko
Museum virtual sing dibukak ing Promosi Kota Ota Ward "Unta Ota"
liyane Plaza WargaAplicoAlas budaya
Akun LINE resmi asosiasi mbukak!Mangga ndaftar dadi kanca!jendhela liyane
Saka asosiasi Plaza WargaAplicoAlas budaya
Ragad panggunaan fasilitas bakal ganti wiwit tanggal 3 April 2021
liyane Plaza WargaAplicoAlas budaya
Instagram resmi asosiasi wis dibukak!jendhela liyane
Saka fasilitas kasebut Balai Peringatan Shiro Ozaki
Babagan ngganti sawetara bahan pameran
Saka asosiasi Plaza WargaAplicoAlas budaya
[Penting] Kabar lan panjaluk kanggo kabeh pengunjung (gegandhengan karo infeksi virus corona anyar)

Kanggo Dhaptar

  • 2024
  • 7
  • Juli
SUN Mon TUE wed THU FRI SAT
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      

2024 taun 7 sasi

Plaza Warga 25 dina
Aplico 24 dina
Alas budaya 11 dina
Aula Peringatan Ryuko 1,8,16,22,29 dina
Aula Peringatan Kumagai Tsuneko 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14,15,16,17,18,19,20,21,22,23,24,25,26,27,28,29,30,31 dina
Aula Peringatan Sanno Kusado -
Balai Peringatan Shiro Ozaki -

Pagelaran / acara paling anyar

  • Jadwal
  • Papan
  • カ テ ゴ リ

Kanggo Dhaptar

njupuk

Dhaptar fasilitas

Konten sing disaranake

写真

Pengenalan informasi wilayah Ota Ward

Ngenalake situs sing migunani ing macem-macem bidang kayata budaya, seni, olahraga, lan informasi urip ing Ota Ward.