Menyang teks

Penanganan informasi pribadi

Situs web iki (sabanjure diarani "situs iki") nggunakake teknologi kayata cookie lan tag kanggo tujuan nambah panggunaan situs iki dening para pelanggan, pariwara adhedhasar riwayat akses, ngerteni status panggunaan situs iki, lsp. Kanggo nindakake . Kanthi ngeklik tombol "Setuju" utawa situs iki, sampeyan setuju nggunakake cookie kanggo tujuan ing ndhuwur lan nuduhake data karo mitra lan kontraktor.Babagan penanganan informasi pribadiKebijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardMangga deleng.

Aku setuju

Kabar

Tanggal nganyari Konten informasi
AsosiasiPlaza Warga

Babagan penutupan jangka panjang Ota Ward Plaza

Ing Ota Citizen's Plaza, kanggo njamin keamanan kabeh pangguna, kita bakal nindakake karya konstruksi kanggo nggawe langit-langit bale gedhe, balai mlebu, lan gymnasium tahan gempa.Ing wektu sing padha, kita bakal nindakake karya renovasi kanggo nambah umur fasilitas kasebut.
Amarga iki, museum bakal ditutup watara 2023 taun 5 sasi wiwit Maret 3 (Reiwa 2024) nganti April 6 (Reiwa 4) (direncanakake).Matur nuwun kanggo pangerten lan kerjasama.

Jadwal penutupan dijadwal

Maret 2023 (Reiwa 5) nganti April 3 (Reiwa 2024) (direncanakake)

* Layanan kasebut dijadwalake diwiwiti ing Mei 2024 (Reiwa 6) sawise pambangunan rampung.

Informasi kontak

Plaza Warga Daejeon

Penanggung jawab: Okamoto, Kojima

TEL: 03-3750-1611

bali menyang dhaptar