Menyang teks

Penanganan informasi pribadi

Situs web iki (sabanjure diarani "situs iki") nggunakake teknologi kayata cookie lan tag kanggo tujuan nambah panggunaan situs iki dening para pelanggan, pariwara adhedhasar riwayat akses, ngerteni status panggunaan situs iki, lsp. Kanggo nindakake . Kanthi ngeklik tombol "Setuju" utawa situs iki, sampeyan setuju nggunakake cookie kanggo tujuan ing ndhuwur lan nuduhake data karo mitra lan kontraktor.Babagan penanganan informasi pribadiKebijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardMangga deleng.

Aku setuju

Pambuka fasilitas

Aliran panggunaan

<Ati-ati> Cara lotre (*) wis diowahi kanggo nyegah infeksi virus corona anyar.

Klik ing kene kanggo rincian babagan cara lotre

Kanggo nggunakake fasilitas kasebut, "Pendaftaran Pangguna Bersih Uguisu" dibutuhake.
Kanggo rincian, waca Sistem Pemanfaatan Fasilitas Umum Ota Ward "Uguisu Net".

Klik ing kene kanggo "Uguisu Net"

Melu lotre

Melu lotre
· Tanggal lan wektu implementasi
XNUMX dina XNUMX wulan sadurunge wulan panggunaan (mung XNUMX dina ing wulan Januari)
10:00 wiwitan

· Aplikasi partisipasi lotre (resepsi)
9: 20-10: 00 nalika dina

· Papan
Aula Ward Plaza Ota Ward
Wiwit dina lotre nganti tanggal 20 wulan sing padha
Kirimake "aplikasi panggunaan" lan mbayar biaya panggunaan fasilitas ing tanggal XNUMX wulan sing padha karo tanggal lotre.

· Wektu resepsi
9: 00-19: 00

· Papan
Mung resepsi Hall Hall / Aprico Ward. (Ora kalebu dina tertutup)

* Formulir persetujuan panggunaan fasilitas bakal ditanggepi.
Nganti XNUMX wulan sadurunge wulan panggunaan
Mung sing pengin nerbitake informasi ing majalah informasi lan situs web sing dijaluk ngirim "aplikasi publikasi acara".
Udakara sewulan sadurunge tanggal panggunaan
Nyuwun rapat sadurunge.

Yen sampeyan pengin dolan, wenehi reservasi liwat telpon.
Elinga yen tanggal kasebut winates, kayata dina wisata lan dina kosong ing saben ruangan.
Nganti dina panggunaan
Mangga mbayar ragad peralatan insiden lan ragad panggunaan kamar ganti.

· Wektu resepsi
9: 00-19: 00

Ndhaptar dina gratis sawise lotre

Ndhaptar dina gratis sawise lotre
· Priksa kamar kosong
Sawise jam 16:00 ing dina lotre, iki bakal diterbitake ing homepage asosiasi (mung ing dina kasebut) lan ing Uguisu Net.

· Periode aplikasi
Saka dina sawise tanggal lotre nganti 7 dina sadurunge tanggal panggunaan.
Pembayaran ⇒ Reservasi rampung
Iki padha karo aplikasi.

· Wektu resepsi
9: 00-19: 00

· Papan
Mung resepsi Hall Hall / Aprico Ward. (Ora kalebu dina tertutup)

* Formulir persetujuan panggunaan fasilitas bakal ditanggepi.
Nganti XNUMX wulan sadurunge wulan panggunaan
Mung sing pengin nerbitake informasi ing majalah informasi lan situs web sing dijaluk ngirim "aplikasi publikasi acara".
Udakara sewulan sadurunge tanggal panggunaan
Nyuwun rapat sadurunge.

Yen sampeyan pengin dolan, wenehi reservasi liwat telpon.
Elinga yen tanggal kasebut winates, kayata dina wisata lan dina kosong ing saben ruangan.
Nganti dina panggunaan
Mangga mbayar ragad peralatan insiden lan ragad panggunaan kamar ganti.

· Wektu resepsi
9: 00-19: 00

Ota Ward Hall Aplico

144-0052-5 Kamata, Ota-ku, Tokyo 37-3

Jam Opening 9: 00-22: 00
* Aplikasi / pambayaran kanggo saben kamar fasilitas 9: 00-19: 00
* Pesenan tiket / pambayaran 10: 00-19: 00
dina nutup Preinan akhir taun lan Taun Baru (12 Desember-29 Januari)
Pangopènan / inspeksi / reresik ditutup / tertutup sementara