Menyang teks

Penanganan informasi pribadi

Situs web iki (sabanjure diarani "situs iki") nggunakake teknologi kayata cookie lan tag kanggo tujuan nambah panggunaan situs iki dening para pelanggan, pariwara adhedhasar riwayat akses, ngerteni status panggunaan situs iki, lsp. Kanggo nindakake . Kanthi ngeklik tombol "Setuju" utawa situs iki, sampeyan setuju nggunakake cookie kanggo tujuan ing ndhuwur lan nuduhake data karo mitra lan kontraktor.Babagan penanganan informasi pribadiKebijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardMangga deleng.

Aku setuju

Tuku tiket

Babagan tuku tiket

* Kanggo nyegah panyebaran infeksi coronavirus anyar, kita bakal nyuda wektu resepsi liwat telpon lan ing konter.
(Counter / Telpon 10: 00-19: 00 / Web 24 jam)

Nalika teka ing proyek sing disponsori asosiasi, priksa "Babagan upaya asosiasi kanggo nyegah panyebaran infeksi nalika kinerja" lan "Panjaluk kanggo kabeh wong sing tampil ing kinerja" sadurunge teka ing papan kasebut ..

Babagan upaya asosiasi kanggo nyegah panyebaran infeksi nalika nindakake kinerja PDF

Nyuwun kabeh sing teka ing pagelaran kasebut PDF

Reservasi Tiket

Tiket bisa dituku kanthi online, liwat telpon utawa ing konter.

Yen sampeyan tuku tiket sawise 2021 Mei 5 (Rebo), macem-macem biaya bakal diganti kaya ing ngisor iki.Kajaba iku, diskon online bakal dipungkasi tanggal 12 Mei (Rebo).
* Yen sampeyan ndhaptar sadurunge tanggal 5 Mei (Rebo) lan tiket bakal ditebus sawise tanggal 12 Mei (Rebo), macem-macem biaya bakal ditrapake sadurunge revisi.

Online 24 jam

* Gulung sisih bisa ditindakake

Cara Pembayaran Resi tiket Ragad Tenggat wektu kanggo kuitansi (wiwit tanggal reservasi)
Kertu kredit Resi smartphone

Tiket elektronikjendhela liyane

1 yen saben lembar

Sawise 5/12 (Rebo)
1 yen saben lembar

Nganti dina pagelaran
Mart kulawarga

1 yen saben lembar

Sawise 5/12 (Rebo)
1 yen saben lembar

Nganti dina pagelaran
pangiriman omah

1 yen saben kasus

Sawise 5/12 (Rebo)
1 saben sheet
50 yen

Dikirim ing 10 dina
Kas Mart kulawarga

1 yen saben lembar

Sawise 5/12 (Rebo)
1 yen saben lembar

Sajrone 8 dina

Kanggo leladen online, gunakake FamilyMart, kurir, utawa smartphone (tiket elektronik)
Gunakake salah sawijining cara kanggo nampa tiket sadurunge sampeyan teka ing papan kasebut.

* Ponsel lan tablet liyane kajaba smartphone ora bisa digunakake kanggo nampa smartphone (tiket elektronik).

Telpon mung tiket 10: 00-19: 00
TEL: 03-3750-1555

* Gulung sisih bisa ditindakake

Cara Pembayaran Resi tiket Ragad Tenggat wektu kanggo kuitansi (wiwit tanggal reservasi)
Kas Jendela (3 bangunan ing ngisor iki *) Ora ana Sajrone 8 dina
Mart kulawarga

1 yen saben lembar

Sawise 5/12 (Rebo)
1 yen saben lembar

Sajrone 8 dina
Kurir pengiriman tunai (Pengangkut Yamato) 1 yen saben kasus Dikirim ing 10 dina
Kertu kredit Jendela (3 bangunan ing ngisor iki *) Ora ana Sajrone 8 dina

* Aprico / Ota Ward Plaza / Ota Bunkanomori

* Reservasi tiket ditampa nganti sedina sadurunge tanggal kinerja miturut prinsip.
 Nanging, kurir lan dhuwit kanggo kurir pengiriman (Yamato Transport) kasedhiya nganti 2 minggu sadurunge tanggal kinerja.

* Reservasi ora bisa digawe liwat telpon nalika dina ditutup ing Ota Citizen's Plaza.
 Hubungi langsung menyang Ota Ward Hall Aplico utawa Ota Bunkanomori.

Wara-wara babagan larangan adol tiket maneh

Babagan larangan adol tiket manehPDF