Menyang teks

Penanganan informasi pribadi

Situs web iki (sabanjure diarani "situs iki") nggunakake teknologi kayata cookie lan tag kanggo tujuan nambah panggunaan situs iki dening para pelanggan, pariwara adhedhasar riwayat akses, ngerteni status panggunaan situs iki, lsp. Kanggo nindakake . Kanthi ngeklik tombol "Setuju" utawa situs iki, sampeyan setuju nggunakake cookie kanggo tujuan ing ndhuwur lan nuduhake data karo mitra lan kontraktor.Babagan penanganan informasi pribadiKebijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardMangga deleng.

Aku setuju

Tuku tiket

Babagan tuku tiket

  • Tiket bakal kasedhiya kanggo adol online diwiwiti kanthi kinerja Juni.

* Yen jumlah tiket sing dijadwalake kanggo adol luwih awal online rampung, penjualan kursi sing isih bakal diwiwiti saka penjualan umum.

  • Miwiti saka kinerja sing didol ing wulan Juli, dodolan lan ijol-ijolan ing konter bakal kasedhiya wiwit dina sawise telpon khusus didol.

Reservasi Tiket

Tiket bisa dituku kanthi online, liwat telpon utawa ing konter.

Online (24 jam kasedhiya)

* Gulung sisih bisa ditindakake

Cara Pembayaran Resi tiket Ragad
(Diowahi tanggal 2024 April 4)
Tenggat wektu kanggo kuitansi (wiwit tanggal reservasi)
Kertu kredit Resi smartphone

Tiket elektronikjendhela liyane

1 yen saben lembar Nganti dina pagelaran
Mart kulawarga 1 yen saben lembar Nganti dina pagelaran
pangiriman omah 1 yen saben kasus Dikirim ing 10 dina
Kas Mart kulawarga 1 yen saben lembar Sajrone 8 dina

Reservasi online bisa digawe liwat smartphone (tiket elektronik), Family Mart, utawa layanan kurir.
Gunakake salah sawijining cara kanggo nampa tiket sadurunge sampeyan teka ing papan kasebut.

*Kanggo nampa tiket nggunakake smartphone (tiket elektronik), ponsel lan tablet liyane saka smartphone ora bisa digunakake.

Telpon tiket
03-3750-1555 (10:00-19:00 *Kajaba dina nalika plaza ditutup)

* Gulung sisih bisa ditindakake

Cara Pembayaran Resi tiket Ragad
(Diowahi tanggal 2024 April 4)
Tenggat wektu panrimo (saka tanggal reservasi)
Kas Counter (3 bangunan ngisor*) Ora ana Sajrone 8 dina
Mart kulawarga 1 yen saben lembar Sajrone 8 dina
Kurir pengiriman tunai (Pengangkut Yamato) 1 yen saben kasus Dikirim ing 10 dina
Kertu kredit Counter (3 bangunan ngisor*) Ora ana Sajrone 8 dina

*Ota Civic Plaza/Aprico/Hutan Budaya Ota

  • Yen sampeyan nggunakake kursi rodha, duwe cacat fisik, utawa nggawa asu pitulungan, kabari kita nalika nggawe leladen. Kita bakal nindakake sing paling apik kanggo nyedhiyakake kursi sing paling nyaman.
  • Reservasi tiket ditampa nganti dina sadurunge tanggal pagelaran.
    Nanging, kiriman kanthi kurir/cash on delivery (Yamato Transport) kasedhiya nganti rong minggu sadurunge tanggal kinerja.
  • Kita nyedhiyakake layanan diskon tiket kanggo perusahaan lan organisasi. Yen sampeyan tuku 10 utawa luwih karcis kanggo kinerja padha, sampeyan bakal nampa 10% diskon. Kanggo informasi babagan pagelaran sing layak, hubungi Divisi Promosi Seni Budaya (TEL: 03-3750-1555).

Wara-wara babagan larangan adol tiket maneh

Babagan larangan adol tiket manehPDF