Menyang teks

Penanganan informasi pribadi

Situs web iki (sabanjure diarani "situs iki") nggunakake teknologi kayata cookie lan tag kanggo tujuan nambah panggunaan situs iki dening para pelanggan, pariwara adhedhasar riwayat akses, ngerteni status panggunaan situs iki, lsp. Kanggo nindakake . Kanthi ngeklik tombol "Setuju" utawa situs iki, sampeyan setuju nggunakake cookie kanggo tujuan ing ndhuwur lan nuduhake data karo mitra lan kontraktor.Babagan penanganan informasi pribadiKebijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardMangga deleng.

Aku setuju

Cara aplikasi lan aliran panggunaan

Cara nggunakake ruangan

Aplikasi kanggo lotre fasilitas

<Ati-ati> Kanggo kamar sing ditandhani *, cara lotre diganti kanggo nyegah infeksi virus corona anyar.

Klik ing kene kanggo rincian babagan cara lotre

* Gulung sisih bisa ditindakake

Jeneng Muroba bale gedhe Ruang pameran (digunakake kanggo rapat) Ruang aula / pameran cilik (panggunaan pameran) A / B Studio
Cara lotre Plaza Warga Daejeon Melu lotre ing aula cilik.
* Papan acara lotre yaiku Ota Citizen's Plaza.
Ota Ward Hall Aplico, dudu papan liyaElinga yen bakal.
* Ora bisa ditrapake ing Net Uguisu
Warbler net
(Lotre nganggo komputer)
Metode periode aplikasi Resepsi ditampa ing Balai Cilik Ota Ward Plaza wiwit jam 1:20 sore nganti 2:XNUMX sore nalika dina undian.
(Lotre diwiwiti jam 2:XNUMX sore)
Resepsi ditrima ing Aula Ward Plaza Kecil wiwit jam 9:20 esuk nganti 10:XNUMX esuk nalika lotre.
(Lotre diwiwiti jam 10 esuk)
Wiwit tanggal 4 nganti pungkasan wulan, patang wulan sadurunge wulan panggunaan, aplikasi ing Uguisu Net, Ota Ward Hall Aplico, utawa jendela fasilitas rapat Ota Ward.
Tanggal lotre Sedina setaun sadurunge wulan panggunaan
(Mung tanggal 1 Januari)
6 dina 1 wulan sadurunge wulan panggunaan
(Mung tanggal 1 Januari)
3 dina 1 wulan sadurunge wulan panggunaan
(Mung tanggal 1 Januari)
Menang periode konfirmasi Ora ana Saka dina sawise dina lotre nganti tanggal 7 wulan sing padha, priksa asil lotre ing Uguisu Net.
(Bakal dibatalake kanthi otomatis sawise periode)
Aplikasi / deadline pambayaran Saka tanggal lotre nganti tanggal 20 wulan sing padha
(Bakal dibatalake kanthi otomatis sawise periode)
Wiwit dina sawise dina lotre nganti tanggal 15 wulan sing padha
(Bakal dibatalake kanthi otomatis sawise periode)
Papan resepsi aplikasi / wekdal resepsi Ota Ward Hall Aplico
9:7 am-XNUMX: XNUMX
(Saben dina kajaba dina tertutup)
‡ Ota Ward Hall Aplico
9:7 esuk nganti XNUMX:XNUMX pm (saben dina kajaba dina tertutup)
· Saben fasilitas ing pendhapa: 9:7 esuk nganti XNUMX:XNUMX sore

Aplikasi kanggo fasilitas kosong

<Ati-ati> Kanggo kamar sing ditandhani *, cara lotre diganti kanggo nyegah infeksi virus corona anyar.

Klik ing kene kanggo rincian babagan cara lotre

* Gulung sisih bisa ditindakake

Jeneng Muroba bale gedhe Ruang pameran (digunakake kanggo rapat) Ruang aula / pameran cilik (panggunaan pameran) A / B Studio
Periode aplikasi Saka dina sawise tanggal lotre nganti 14 dina sadurunge tanggal panggunaan Saka dina sawise tanggal lotre nganti 7 dina sadurunge tanggal panggunaan Wiwit tanggal 3 wulan 8 wulan sadurunge wulan panggunaan nganti dina panggunaan
Aplikasi / deadline pambayaran Mangga mbayar nalika aplikasi. 1. Yen sampeyan ndhaptar ing Uguisu Net, mbayar ing 14 dina wiwit tanggal lamaran.
(Bakal dibatalake kanthi otomatis sawise periode)
2. Yen sampeyan nglamar ing loket, monggo mbayar nalika aplikasi. * Yen sampeyan ndhaptar saka 2 dina sadurunge tanggal panggunaan ing dina panggunaan, mung Ota Ward Hall Aplico sing bakal kasedhiya.
Papan resepsi aplikasi / wekdal resepsi Ota Ward Hall Aplico
9:7 am-XNUMX: XNUMX
(Saben dina kajaba dina tertutup)
‡ Ota Ward Hall Aplico
9:7 esuk nganti XNUMX:XNUMX pm (saben dina kajaba dina tertutup)
· Saben fasilitas ing pendhapa: 9:7 esuk nganti XNUMX:XNUMX sore

Uguisu Net minangka julukan kanggo sistem komputer sing nggunakake fasilitas umum ing Ota Ward.
Kanthi ndhaptar sadurunge, sampeyan bakal bisa ndhaptar lotre kanggo fasilitas umum kanthi telpon swara, telpon seluler, utawa Internet, utawa kanggo nggawe reservasi kanggo fasilitas sing kosong.Kajaba iku, malah sing durung ndhaptar bisa ngerti kasedhiyan fasilitas saka telpon swara, Internet, lan faksimili.
Kanggo informasi babagan cara ndaftar lan cara nggunakake, deleng "Uguisu Net Guidebook" utawa Uguisu Net Homepage.

Apa Uguisu Net?

Homepage Net Uguisujendhela liyane

Informasi babagan Sistem Pemanfaatan Fasilitas Umum Ota Ward (Uguisu Net) (Homepage Kantor Ota Ward)jendhela liyane

Ota Ward Hall Aplico

144-0052-5 Kamata, Ota-ku, Tokyo 37-3

Jam Opening 9: 00-22: 00
* Aplikasi / pambayaran kanggo saben kamar fasilitas 9: 00-19: 00
* Pesenan tiket / pambayaran 10: 00-19: 00
dina nutup Preinan akhir taun lan Taun Baru (12 Desember-29 Januari)
Pangopènan / inspeksi / reresik ditutup / tertutup sementara