Menyang teks

Penanganan informasi pribadi

Situs web iki (sabanjure diarani "situs iki") nggunakake teknologi kayata cookie lan tag kanggo tujuan nambah panggunaan situs iki dening para pelanggan, pariwara adhedhasar riwayat akses, ngerteni status panggunaan situs iki, lsp. Kanggo nindakake . Kanthi ngeklik tombol "Setuju" utawa situs iki, sampeyan setuju nggunakake cookie kanggo tujuan ing ndhuwur lan nuduhake data karo mitra lan kontraktor.Babagan penanganan informasi pribadiKebijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardMangga deleng.

Aku setuju

Informasi kinerja

Program Dhukungan Artis Muda

Artis Persahabatan Asosiasi Promosi Budaya Ota Ward

Program iki tujuane kanggo ndhukung lan nguri-uri para seniman generasi sabanjure kanthi menehi papan kanggo latihan para pamain enom sing apik banget kayata pagelaran sing disponsori dening Asosiasi lan kegiatan sosialisasi budaya lan seni ing Ota Ward. Aku.

Audisi Asosiasi Promosi Budaya Ota Ward kanggo "seniman kekancan" "piano" lan "musik vokal" wiwit taun 2018 minangka bisnis anyar kanggo ndhukung para pemain enom sing umume umume ing Ota Ward. Dipilih ing.

Ing lapangan "piano", kita biasane main ing konser piano makan siang aprico.

Ing lapangan "musik vokal", saliyane tampil ing Shimomaruko Uta no Hiroba (dianakake wiwit taun 2019 nganti 2020), kita uga ngunjungi fasilitas kesejahteraan ing bangsal.Ing mbesuk, kita ngelingi macem-macem kegiatan kanggo "musik vokal."

Audisi sabanjure dijadwalake ing taun 2022 kanggo "piano" lan "musik vokal".