Menyang teks

Penanganan informasi pribadi

Situs web iki (sabanjure diarani "situs iki") nggunakake teknologi kayata cookie lan tag kanggo tujuan nambah panggunaan situs iki dening para pelanggan, pariwara adhedhasar riwayat akses, ngerteni status panggunaan situs iki, lsp. Kanggo nindakake . Kanthi ngeklik tombol "Setuju" utawa situs iki, sampeyan setuju nggunakake cookie kanggo tujuan ing ndhuwur lan nuduhake data karo mitra lan kontraktor.Babagan penanganan informasi pribadiKebijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardMangga deleng.

Aku setuju

Bahan download

Bahan download

Klik ing kene kanggo rincian babagan cara lotre

Hubungan fasilitas

Pandhuan panggunaanPDF* Cara lotre wis diganti kanggo nyegah infeksi virus corona anyar.

[Nganti tanggal 3 Maret taun Reiwa] Dhaptar rega biaya fasilitasPDF

[Sawise 3 April, taun kaping 4 Reiwa] Ragad panggunaan fasilitas Dhaptar rega anyarPDF

Dhaptar rega ragad panggunaan peralatan tambahanPDF

Rute evakuasi / peta darurat peralatan darurat / alat pemadam kebakaranPDF

Gegandhengan aplikasi

Formulir aplikasi kanggo setoran kayata leaflet kanggo umumake pagelaranPDF

XNUMX jadwal acara bangunan aplikasi publikasi informasi acara homepagePDF

Prosedur penanganan kanggo konser penjualan tiket kinerjaPDF

Aplikasi penjualan barangPDF

Aplikasi njupuk (kanggo pangguna fasilitas)PDF

Aplikasi motret (kanggo panggunaan eksternal)PDF

Laporan Kerugian: Formulir XNUMX (Pembatalan Fasilitasi)PDF

Laporan rugi: Formulir XNUMX (ganti fasilitas)PDF

Kekuwatan pengacara: Formulir XNUMX (pembatalan fasilitas)PDF

Kekuwatan pengacara: Formulir XNUMX (pangowahan / sponsor fasilitas)PDF

Surat Kuasa: Formulir XNUMX (Aplikasi Registrasi Bersih Uguisu)PDF

bale gedhe

Rencana lantai (A3)PDF

Rencana lantai (A4)PDF

Tampilan bagean (A3)PDF

Tampilan bagean (A4)PDF

Peta kursi (A3)PDF

Peta kursi (A4)PDF

Dhaptar peralatan cahyaPDF

Dhaptar peralatan audioPDF

Informasi babagan kamar gantiPDF

Tata ruang kamar PDF

Dhaptar spesifikasi kayata papan tanda (aula gedhe)PDF

Rencana manajemen venue bale gedhePDF

Aula cilik

Tampilan pesawat / bagean (A3)PDF

Tampilan pesawat / bagean (A4)PDF

Dhaptar peralatan cahyaPDF

Dhaptar peralatan audioPDF

Informasi ing ruang tungguPDF

Dhaptar spesifikasi kayata papan tandha (aula cilik / ruang pameran)PDF

kamar pameran

Informasi babagan ruang persiapanPDF

Dhaptar spesifikasi kayata papan tandha (aula cilik / ruang pameran)PDF

Ota Ward Hall Aplico

144-0052-5 Kamata, Ota-ku, Tokyo 37-3

Jam Opening 9: 00-22: 00
* Aplikasi / pambayaran kanggo saben kamar fasilitas 9: 00-19: 00
* Pesenan tiket / pambayaran 10: 00-19: 00
dina nutup Preinan akhir taun lan Taun Baru (12 Desember-29 Januari)
Pangopènan / inspeksi / reresik ditutup / tertutup sementara