Menyang teks

Penanganan informasi pribadi

Situs web iki (sabanjure diarani "situs iki") nggunakake teknologi kayata cookie lan tag kanggo tujuan nambah panggunaan situs iki dening para pelanggan, pariwara adhedhasar riwayat akses, ngerteni status panggunaan situs iki, lsp. Kanggo nindakake . Kanthi ngeklik tombol "Setuju" utawa situs iki, sampeyan setuju nggunakake cookie kanggo tujuan ing ndhuwur lan nuduhake data karo mitra lan kontraktor.Babagan penanganan informasi pribadiKebijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardMangga deleng.

Aku setuju

Informasi kinerja

Proyek ulang tahun 25 April

Tanggal 1998 Desember 12, Ota Kumin Hall Aprico dibukak ing Kamata.

Jeneng julukan "Aprico" diputusake liwat penawaran umum, kanthi motif kembang Ota City "Ume" (apricot Jepang).

Ing taun 2023, Aprico bakal ngrayakake ulang taun kaping 25.Saliyane pagelaran sing dianakake ing aula kanthi akustik sing sugih, kita ngrancang macem-macem program kayata "konser pengeboran evakuasi" lan "tur backstage."We look nerusake kanggo ndeleng sampeyan ana.

garis duwur

Leaflet (PDF)PDF

Rincian bakal dirilis ing sembarang wektu.
Judhul lan tanggal bisa diganti.Tulung dicathet.

4 months

Masa Depan OPERA ing Ota, Tokyo2023-Donya opera kanggo bocah-bocah-
Konser Gala Opera Diprodhuksi dening Daisuke Oyama karo Bocah-bocah Take Back the Princess! !

5 months

Konser Gala Piano Aprico Lunchtime 2023
donya piano fantasi

Konser Wengi Kidung Apricot 2023 VOL.1 Kakeru Ueda

6 months

konser mahakarya seger
Melodi permata kebak asmara
"Scheherazade" sing apik banget & Chopin sing nggegirisi

7 months

Tur Konser Minami Kosetsu 2023
~Angin Subuh~

Seri klasik aprico dina minggu
Patemon apik antarane buku lan musik vol.1 "Ing mburi matinee"

Konser Piano Aprico Lunchtime 2023 VOL.71 Tsuyoshi Nogami

9 months

Shimomaruko Jazz Club 30th Anniversary
Selamat Ulang Tahun KONSER

Konser Wengi Kidung Apricot 2023 VOL.2 Masayo Tago

Konser Aprico Premium
Tatsuya Yabe (Vn) & Yukio Yokoyama (Pf) With Mari Endo (Vc)
Inti saka Beethoven - "Moonlight", "Spring", "Grand Duke"

10 months

Kankuro Nakamura lan Shichinosuke Nakamura Kinshu Special Performance 2023 (sementara)

Pameran Seniman Warga Ota Ward

11 months

Seri klasik aprico dina minggu
Pertemuan apik antarane buku lan musik vol.2 "Hutan Wedhus lan Baja"

Konser Piano Aprico Lunchtime 2023 VOL.72 Aika Hasegawa

Konser Piano Makoto Ozon Solo

12 months

Konser Piano Jacob Kohler

Festival Natal Apriko 2023

 

Panjadwal

Asosiasi Promosi Budaya Ward Ward