Menyang teks

Penanganan informasi pribadi

Situs web iki (sabanjure diarani "situs iki") nggunakake teknologi kayata cookie lan tag kanggo tujuan nambah panggunaan situs iki dening para pelanggan, pariwara adhedhasar riwayat akses, ngerteni status panggunaan situs iki, lsp. Kanggo nindakake . Kanthi ngeklik tombol "Setuju" utawa situs iki, sampeyan setuju nggunakake cookie kanggo tujuan ing ndhuwur lan nuduhake data karo mitra lan kontraktor.Babagan penanganan informasi pribadiKebijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardMangga deleng.

Aku setuju

Kabar

Tanggal nganyari Konten informasi
Saka asosiasi
AsosiasiPlaza WargaAplicoAlas budaya

[Penting] Kabar lan panjaluk kanggo kabeh pengunjung (gegandhengan karo infeksi virus corona anyar)

Ing fasilitas sing dikelola lan dioperasikake dening Asosiasi Promosi Budaya Ota Ward (Ota Ward Plaza, Ota Ward Hall Aplico, Ota Bunkanomori), Kementerian Kesehatan, Tenaga Kerja lan Kesejahteraan lan Ota Ward nyebarake informasi babagan infeksi virus corona anyar. Nalika ngupayakake nglumpukake informasi paling anyar, kita nggatekake pencegahan infeksi lan pencegahan panyebaran, lan njupuk langkah-langkah ing ngisor iki.

Kita njaluk pangerten lan kerja sama kanggo nglindhungi kesehatan kabeh pengunjung lan nyegah panyebaran infeksi.

Upaya nyegah infeksi

  • Gosok alkohol dipasang ing macem-macem bagian bangunan, lan sabun cair dipasang ing saben kamar umbah.Gunakake miturut sing pas.
  • Ing njero bangunan, kita nindakake disinfeksi patroli kaping pirang-pirang saben dina nggunakake bahan kimia encer.
  • Kanggo staf sing kontak karo pelanggan, kita bakal nganggo topeng kanggo nuntun lan nanggapi.
  • Poster pencerahan babagan tata cara ngumbah tangan lan watuk dipasang ing aula.

Panjaluk marang pengunjung

  • Yen sampeyan duwe gejala kaya adhem, aja ngunjungi museum.
  • Mangga kerja sama nganggo topeng sabisa-bisa ing aula.
  • Yen sampeyan watuk utawa wahing, mangga kerjo bareng karo "etika batuk" sing nutupi cangkeme nganggo masker, sapu tangan, jaringan, ing njero jaket lan lengen klambi.

Cara ngumbah tangan sing benerPDF

Babagan tata krama watukPDF

Babagan nggelar pagelaran lsp.

  • Babagan pagelaran sing dianakake dening asosiasi iki, wis mutusake kanggo mbatalake utawa nundha sawetara.Gumantung saka tanggepan lan pandhuan negara lan Ota Ward, pagelaran sing bisa dibatalake utawa ditundha bisa uga kedadeyan ing mbesuk.Kita bakal terus nganyari babagan status paling anyar ing situs web lan akun Twitter resmi, mula priksa manawa sampeyan arep ngunjungi.
  • Babagan dianakake pagelaran lan konferensi sing dianakake ing saben fasilitas minangka venue, ditampilake sabisa-bisa ing kaca asosiasi "XNUMX tanggalan acara bangunan", nanging mangga priksa karo saben pihak sing ngatur informasi paling anyar.

bali menyang dhaptar

Ota Ward Hall Aplico

144-0052-5 Kamata, Ota-ku, Tokyo 37-3

Jam Opening 9: 00-22: 00
* Aplikasi / pambayaran kanggo saben kamar fasilitas 9: 00-19: 00
* Pesenan tiket / pambayaran 10: 00-19: 00
dina nutup Preinan akhir taun lan Taun Baru (12 Desember-29 Januari)
Pangopènan / inspeksi / reresik ditutup / tertutup sementara