Menyang teks

Penanganan informasi pribadi

Situs web iki (sabanjure diarani "situs iki") nggunakake teknologi kayata cookie lan tag kanggo tujuan nambah panggunaan situs iki dening para pelanggan, pariwara adhedhasar riwayat akses, ngerteni status panggunaan situs iki, lsp. Kanggo nindakake . Kanthi ngeklik tombol "Setuju" utawa situs iki, sampeyan setuju nggunakake cookie kanggo tujuan ing ndhuwur lan nuduhake data karo mitra lan kontraktor.Babagan penanganan informasi pribadiKebijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardMangga deleng.

Aku setuju

Akses lalu lintas

Akses lalu lintas

Lokasi 〒144-0052
5-37-3 Kamata, Ota-ku, Tokyo
informasi kontak TEL: 03-5744-1600
FAX: 03-5744-1599
Jam Opening 9: 00-22: 00

* Amarga perpanjangan kahanan darurat, wektu tutup bakal jam 20:00.

Klik kene kanggo rincian

* Aplikasi / pambayaran kanggo saben kamar fasilitas 9: 00-19: 00
* Pesenan tiket / pambayaran 10: 00-19: 00
dina nutup Preinan akhir taun lan Taun Baru (12 Desember-29 Januari)
Pangopènan lan pengawasan
Reresik ditutup / tertutup sementara

PETA (Peta Google)

pandhuan lalu lintas

Sepur

  • Udakara 3 menit mate saka lawang wetan Stasiun Kamata ing Jalur JR Keihin Tohoku Tokyu Tamagawa Line lan Ikegami Line
  • Udakara 7 menit mate saka arah kulon Stasiun Keikyu Kamata ing Jalur Keikyu

Bus

  • Sanalika sawise mudhun ing pungkasan "Kamata" ing Keihin Kyuko Bus No. 16 saka Bandara Internasional Tokyo (Haneda)

Babagan panggunaan parkir lan parkir sepeda

Tempat parkir Underground B2F Ward Aroma

15 menit / 100 yen watesan Dhuwur 2.1m
TEL: 03-5703-2731 (Ruang manajemen parkir)
Deleng ing ngisor iki kanggo rincian.

Ota Ward homepagera ono isine

Parkir sepeda bawah tanah Aromachi

TEL: 03-5744-1594 (Ruangan manajemen parkir sepeda)
Deleng ing ngisor iki kanggo rincian.

Ota Ward homepagera ono isine

Ota Ward Hall Aplico

144-0052-5 Kamata, Ota-ku, Tokyo 37-3

Jam Opening 9: 00-22: 00
* Aplikasi / pambayaran kanggo saben kamar fasilitas 9: 00-19: 00
* Pesenan tiket / pambayaran 10: 00-19: 00
dina nutup Preinan akhir taun lan Taun Baru (12 Desember-29 Januari)
Pangopènan / inspeksi / reresik ditutup / tertutup sementara