Menyang teks

Penanganan informasi pribadi

Situs web iki (sabanjure diarani "situs iki") nggunakake teknologi kayata cookie lan tag kanggo tujuan nambah panggunaan situs iki dening para pelanggan, pariwara adhedhasar riwayat akses, ngerteni status panggunaan situs iki, lsp. Kanggo nindakake . Kanthi ngeklik tombol "Setuju" utawa situs iki, sampeyan setuju nggunakake cookie kanggo tujuan ing ndhuwur lan nuduhake data karo mitra lan kontraktor.Babagan penanganan informasi pribadiKebijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardMangga deleng.

Aku setuju

Humas / makalah informasi

Apa majalah informasi "Art Menu"?

Babagan "Art Menu", majalah informasi saka Asosiasi Promosi Budaya Ota Ward

Asosiasi Promosi Budaya Ota Ward nerbitake informasi budaya sing ana gandhengane karo Ota Ward lan proyek-proyek sing disponsori kanggo promosi budaya.Iki bakal ditanggepi ing dina kapisan wulan sing dietung.
Disebarake ing saben fasilitas kayata Ota Ward Hall Aplico, Daejeon Ward Plaza, Daejeon Bunkanomori, lan Ota Ward Ryuko Memorial Hall.Saliyane ngirim DM (udakara 2,000 salinan) menyang para pelanggan, kita uga disebarake ing Kantor Ward Ota, saben fasilitas ing pendhapa, lan buletin pendhapa ana ing stasiun Tokyu, JR, lan Keikyu ing pendhapa. ..

Jumlah sirkulasi Udakara 20,000 kopi
tanggal diterbitake 1 wulan sing nomer padha (diterbitake kaping 6 saben taun)
Ukuran A3 Jenis Pamplet Dilipat (8 kaca) Werna lengkap

Babagan pariwara

Edisi Februari / Maret 2021 (Volume 8) ・ ・ ・ Ditanggepi 9/149

Majalah informasi "Art Menu" edisi Februari / MaretPDF