Menyang teks

Penanganan informasi pribadi

Situs web iki (sabanjure diarani "situs iki") nggunakake teknologi kayata cookie lan tag kanggo tujuan nambah panggunaan situs iki dening para pelanggan, pariwara adhedhasar riwayat akses, ngerteni status panggunaan situs iki, lsp. Kanggo nindakake . Kanthi ngeklik tombol "Setuju" utawa situs iki, sampeyan setuju nggunakake cookie kanggo tujuan ing ndhuwur lan nuduhake data karo mitra lan kontraktor.Babagan penanganan informasi pribadiKebijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardMangga deleng.

Aku setuju

Majalah hubungan / komunikasi

Apa majalah informasi "Art Menu"?

Asosiasi Promosi Budaya Ota Ward nerbitake informasi budaya sing ana gandhengane karo Ota Ward lan proyek-proyek sing disponsori kanggo promosi budaya.Iki bakal ditanggepi ing dina kapisan wulan sing dietung.

Babagan pariwara

Edisi Februari / Maret 2021 (Volume 6) ・ ・ ・ Ditanggepi 7/148

Majalah informasi "Art Menu" edisi Februari / MaretPDF