Menyang teks

Penanganan informasi pribadi

Situs web iki (sabanjure diarani "situs iki") nggunakake teknologi kayata cookie lan tag kanggo tujuan nambah panggunaan situs iki dening para pelanggan, pariwara adhedhasar riwayat akses, ngerteni status panggunaan situs iki, lsp. Kanggo nindakake . Kanthi ngeklik tombol "Setuju" utawa situs iki, sampeyan setuju nggunakake cookie kanggo tujuan ing ndhuwur lan nuduhake data karo mitra lan kontraktor.Babagan penanganan informasi pribadiKebijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardMangga deleng.

Aku setuju

Humas / makalah informasi

Panjaluk jangkoan / penyediaan informasi kertas informasi "ART bee HIVE"

Ing Kertas Informasi Seni Budaya Ota Ward "ART bee HIVE" diterbitake dening Asosiasi Promosi Budaya Ota Ward, reporter bangsal "Mitsubachi Corps" bakal nutupi kegiyatan budaya lan seni!
Kirimake panjaluk utawa informasi babagan kegiatan sing ana gandhengane karo budaya lan seni, kayata acara seni, kegiatan promosi seni, lan papan seni.

Babagan "ART lebah HIVE"

Kertu informasi triwulanan sing ngemot informasi babagan budaya lan seni lokal.Ngenalake acara seni sing ditampilake ing bangsal, informasi pameran lan fasilitas ing galeri pribadi, informasi kegiatan seni para pendhudhuk, lan pengenalan tokoh budaya sing ana gandhengane karo pendhapa.Minangka bahan bacaan khusus kanggo macem-macem informasi budaya lan seni ing pendhapa, bahan kasebut bakal disebar kanthi gratis ing saindhenging bangsal kanthi masang koran.

Nggolek panjaluk jangkoan lan panentu informasi!

Ing makalah informasi "ART bee HIVE", reporter bangsal "Mitsubachi Corps" bakal nutupi kegiyatan budaya lan seni!Kirimake panjaluk utawa informasi babagan kegiatan sing ana gandhengane karo budaya lan seni, kayata acara seni, kegiatan promosi seni, lan papan seni.

* Publikasi bakal diputusake sawise rapat editorial.Gumantung saka konten lan papan ing kaca, bisa uga ora bisa diterbitake.Tulung dicathet.

Target · Kegiatan organisasi budaya lan seni lan individu sing adhedhasar ing Ota Ward lan pinggiran Ota Ward
· Kegiatan budaya lan seni ing endi siswa sing melu, makarya, lan sinau ing Ota Ward melu
· Kegiatan sing ora kalebu ing jangkoan publikasi
Cara ngirim 1. XNUMX.Formulir khusus kanggo homepage
2. fax (03-3750-1150)
3. XNUMX.Ota Citizen's Plaza, Ota Citizen's Hall Aplico, Ota Bunkanomori Saben jendhela
Nalika ngirim liwat fax utawa ing saben jendela, monggo isi barang sing dibutuhake ing panjaluk wawancara / formulir penyediaan informasi lan kirim.

 

Formulir khusus kanggo homepage

Formulir panyuwunan informasi / panyuwunan informasiPDF

Lingkup publikasi Yen salah siji saka ing ngisor iki ditrapake, ora bisa dikirim.
(1) Barang sing bisa ngrusak sifat umum lan martabat asosiasi
(2) Kagiyatan politik, religius, pendapat lan promosi pribadi
(3) Samubarang sing nglanggar tatanan masarakat lan tata krama lan adat istiadat sing apik
(4) Bisnis sing tundhuk Undhang-undhang Regulasi Bisnis Pabean, lsp. Lan Optimisasi Bisnis (Undhang-undhang Nomer 23 7 Juli 10)
(5) Barang sing dilarang dening ukum utawa sing bisa nglanggar ukum
(6) Wong liya sing diakoni duwe masalah tartamtu kanggo kepentingan umum

Klik ing kene kanggo formulir input babagan panjaluk / panentu