Menyang teks

Penanganan informasi pribadi

Situs web iki (sabanjure diarani "situs iki") nggunakake teknologi kayata cookie lan tag kanggo tujuan nambah panggunaan situs iki dening para pelanggan, pariwara adhedhasar riwayat akses, ngerteni status panggunaan situs iki, lsp. Kanggo nindakake . Kanthi ngeklik tombol "Setuju" utawa situs iki, sampeyan setuju nggunakake cookie kanggo tujuan ing ndhuwur lan nuduhake data karo mitra lan kontraktor.Babagan penanganan informasi pribadiKebijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardMangga deleng.

Aku setuju

Informasi kinerja

Kinerja sing disponsori asosiasi

Tokyo Campuran Chorus Konser Konser 2024

Ing Konser Con-Con, Tokyo Mixed Chorus, paduan suara profesional sing ngrayakake ulang tahun sing kaping 68, bakal nampilake rong kompetisi utama sing dituju kanggo para paduan suara: Kontes Musik Sekolah Nasional NHK lan Kontes Choral All-Jepang. sabisane. Seneng konser ngendi sampeyan bisa aran pondasi paduan suara singing.

Babagan langkah-langkah nglawan penyakit infèksius (Mangga dipriksa sadurunge ngunjungi)

2024 Februari 5 (Sun)

Jadwal 15:00 diwiwiti (14:15 dibukak)
Papan Aula Ward Ota / Aplico Aula Gedhe
Genre Kinerja (konser)
Pagelaran / kidung

Lagu Rekomendasi Lomba Musik Sekolah Nasional NHK 2024 (SD, SMP, SMA)
Saka All Japan Choral Competition 2024 lagu tema
Prabu Gnu: awan
Resmi Hige Dandism: Ngguyu
Takatomi Nobunaga: Lagu ing lambemu (pertunjukan bareng peserta), lsp.
* Lagu lan pemain bisa diganti.Tulung dicathet.

Penampilan

Yoshihisa Kihara (konduktor)
Shintaka Suzuki (piano)
Tokyo Mixed Chorus (Chorus)

Informasi tiket

Informasi tiket

Tanggal rilis

  • Online: Didol wiwit jam 2024:2 tanggal 14 Maret 10 (Rebo)!
  • Telpon khusus tiket: 2024 Maret 2 (Rebo) 14: 10-00: 14 (mung ing dina pisanan adol)
  • Dodolan jendhela: 2024 Maret 2 (Rebo) 14:14-

*Wiwit tanggal 2023 Maret 3 (Rebo), amarga penutupan konstruksi Ota Kumin Plaza, telpon tiket khusus lan jendela Ota Kumin Plaza wis owah.Kanggo rincian, waca "Carane tuku tiket".

Carane tuku tiket

Tuku tiket onlinejendhela liyane

Rega (kalebu pajak)

Kabeh kursi dilindhungi undhang-undhang
Umume 4,000 yen
Umum (tiket dina sing padha) 4,500 yen
Siswa 1,500 yen
* Bocah-bocah prasekolah ora diakoni

Cathetan

Pandhuan muter

Kantor Paduan Suara Campuran Tokyo 03-6380-3350 (Jam resepsi / Minggu 10:00-18:00)

rincian hiburan

Yoshihisa Kihara
Shintaka Suzuki
Tokyo Mixed Chorus © Monko Nakamura

Profil

Yoshihisa Kihara (konduktor)

Nalika ndhaptar ing departemen piano ing Tokyo University of the Arts High School, dheweke wiwit sinau ing Seiji Osawa nalika umur 16 taun. Rampung sekolah lulusan ing Universitas Seni Berlin. Dheweke wis nganakake Orkestra Simfoni Deutsches Berlin, Orkestra Simfoni Radio Nasional Polandia, Orkestra Opera Magdeburg, Orkestra Simfoni Metropolitan Tokyo, Paduan Suara Musikverein Wina, lan liya-liyane. Nampa Penghargaan Pendatang Baru Opera ing 25th Goto Memorial Cultural Awards. Ing taun 2022, dheweke bakal dadi konduktor lan konduktor paduan suara "Einstein on the Beach" sing dikarang dening Philip Glass, Vol. 50 saka seri opera ulang tahun Kanagawa Kenmin Hall sing kaping 1. Pertunjukan kasebut menang Penghargaan Musik Klub Pen Musik 2023 kaping 35 ing "Kategori Musik Kontemporer". Saiki dadi konduktor permanen saka Tokyo Mixed Chorus.

Shintaka Suzuki (piano)

Lair ing Sapporo. Lulus saka Fakultas Musik, Universitas Seni Tokyo. Juara 1 ing All Japan Student Music Competition lan Japan Music Competition. Dheweke wis tampil minangka solois kanthi macem-macem orkestra. Ing bidang musik kamar, dheweke wis tampil karo akeh pemain ing resital, siaran, lsp. Dheweke wis dadi pengiring resmi ing festival musik lan kompetisi ing domestik lan internasional, lan entuk pujian lan kepercayaan sing dhuwur. Dheweke kerep tampil dadi pemain keyboard ing konser orkestra. Dheweke main piano kanggo Stravinsky ``Petrushka'' ing konser reguler Yomiuri Symphony Orchestra lan NHK Symphony Orchestra, sing ditampa kanthi apik. Aktivitase minangka pianis ensemble akeh banget, lan dheweke wis main kaping pirang-pirang karo Tokyo Mixed Chorus. Sawise dadi instruktur paruh wektu ing Musashino College of Music, dheweke saiki mulang siswa sing luwih enom minangka instruktur paruh wektu ing Universitas Seni Tokyo lan Senzoku Gakuen College of Music.

Tokyo Mixed Chorus (Chorus)

Koor profesional sing makili Jepang, didegaké ing taun 1956. Iki diadegake dening Nobuaki Tanaka, sing saiki dadi pemenang konduktor, lan direktur musik saiki yaiku Kazuki Yamada. Saliyane 150 pagelaran saben taun, kalebu konser reguler ing Tokyo lan Osaka, kolaborasi karo orkestra domestik lan internasional, penampilan ing opera, kelas apresiasi musik kanggo wong enom, lan pagelaran ing luar negeri, dheweke wis nggawe akeh rekaman lan muncul ing TV lan radio. lagi nindakake. Repertoar iki jembar, kalebu luwih saka 250 karya sing digawe liwat komisioning komposisi sing wis ditindakake wiwit kita ngadeg, uga karya klasik lan kontemporer saka Jepang lan luar negeri. Aku nindakake kanthi bener. Dheweke wis menangake Hadiah Utama Festival Seni Jepang, Penghargaan Ongaku No Tomosha, Penghargaan Seni Mainichi, Penghargaan Musik Kyoto, Penghargaan Akademi Rekaman, Penghargaan Musik Suntory, lan Penghargaan Musik Kenzo Nakajima.

informasi

Disponsori dening: Choral Music Foundation, Ota City Cultural Promotion Association
Disponsori dening: All Japan Choral Federation