Menyang teks

Penanganan informasi pribadi

Situs web iki (sabanjure diarani "situs iki") nggunakake teknologi kayata cookie lan tag kanggo tujuan nambah panggunaan situs iki dening para pelanggan, pariwara adhedhasar riwayat akses, ngerteni status panggunaan situs iki, lsp. Kanggo nindakake . Kanthi ngeklik tombol "Setuju" utawa situs iki, sampeyan setuju nggunakake cookie kanggo tujuan ing ndhuwur lan nuduhake data karo mitra lan kontraktor.Babagan penanganan informasi pribadiKebijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardMangga deleng.

Aku setuju

Informasi kinerja

Festival Otawa

Video Khusus Festival Otawa Shoko Tsunagu ~ Harta Tradhisi ~

"Festival Otawa" minangka proyek sing diwiwiti dening asosiasi ing 2017, lan minangka festival sing bisa ngrasakake macem-macem budaya tradisional Jepang ing sawijining dina.

Saben taun, kanthi kerja sama klompok budaya tradisional sing aktif ing Ota Ward, pagelaran, pameran, lan karya tangan kayata koto, shamisen, shakuhachi, kotsuzumi, taiko, kaligrafi, upacara teh, upacara kembang, joget Jepang, lan wadaiko. Kita duwe acara kayata toko sing bisa gampang nikmati budaya tradisional Jepang.

Festival Jepang Ota 2019PDF

Otawa Festival Video Khusus "Tradhisi Warisan Tsunagu-Treasures-"

Kanggo nyegah panyebaran infeksi virus corona anyar, proyek kasebut dibatalake ing taun 2020 lan 2021.Nanging, amarga aku ora pengin kelangan kesempatan kanggo kontak karo budaya tradisional Jepang, aku fokus ing telung harta nasional sing isih urip (sing duwe properti budaya sing ora nyata) sing manggon ing Ota Ward minangka proyek khusus "Festival Otawa". , Aku ngasilake video dokumenter sing nyekel tokoh terkenal kayata "perasaan" ngadhepi budaya tradisional, "upaya" sing ora dingerteni, lan "kekuwatan tradisional" sing wis diturunake pirang-pirang taun.

Video kasebut bakal kasedhiya ing saluran YouTube wiwitan wulan Maret.
Kita bakal ngasilake ora mung versi Jepang nanging uga versi Inggris kanggo jaban rangkah kanggo nyebarake budaya tradisional Jepang.
Coba delengen.

Video PR

Klik ing kene kanggo versi Inggrisjendhela liyane

Penampilan

Tayu Aoi Takemoto (Kabuki Music Tayu Takemoto)

Lair ing Oshima-cho, Tokyo ing taun 35.Dheweke mesthi nggatekake pentinge piwulang sadurunge, terus-terusan ngupayakake sinau, lan sikape ing panggung nggawe kapercayan jero para aktor Kabuki lan para pemain liyane.Kajaba iku, nalika fokus ing piwulang generasi enom, dheweke aktif aktif ing kegiyatan restorasi lagu.Disertifikasi minangka pamilik properti budaya sing ora ketara (harta nasional sing urip) ing taun pertama Reiwa.

Klik ing kene kanggo versi Inggrisjendhela liyane

Koshu Honami (polesan pedhang)

Lair ing taun 14.Sinau teknik sing diwenehake menyang kulawarga Honaya, sing wis nggawe polesan pedhang Jepang wiwit jaman Muromachi, lan nggarap pedhang polesan sing ditunjuk minangka harta nasional lan properti budaya sing penting.Ing 26, iki disertifikasi minangka pamilik properti budaya sing ora ketara (ngurmati harta nasional).Ing taun 28, nampa Pesenan Sunar Rising, Sinar Emas kanggo Medali Musim Semi.

Klik ing kene kanggo versi Inggrisjendhela liyane

Fumiko Yonekawa (pemain Jiuta / Kagekyoku)

Lair ing Taisho taun 15.Dipimpin dening Sochokai (Ota Ward).Ketua Kehormatan Asosiasi Sankyoku Jepang.Jeneng asline Misao Yonekawa.Nampa Medali nganggo Pita Ungu ing taun 6.Ing taun 11, Fumiko Yonekawa generasi kaping loro dijenengi.Ing taun 12, nampa Pesenan Mahkota larang regane.Ing taun 20, disertifikasi minangka pamilik properti budaya sing ora ketara (ngurmati harta nasional).Nampa Hadiah Akademi Seni Jepang lan Penghargaan Hadiah ing 25.

Klik ing kene kanggo versi Inggrisjendhela liyane

題字

Shoko Kanazawa (kaligrafi)

Produksi

Dokumenter Jepang Co., Ltd.

Logo Agensi Budaya
Agensi Urusan Budaya Reiwa Proyek Promosi Penciptaan Budaya lan Budaya Taun XNUMX "Proyek Peningkatan Keuntungan Budaya lan Seni"
Situs portal distribusi konten kanggo teater lan aula konser "Kobunkyo Theatre Archives" bisnis distribusi video kinerja Pilot