Menyang teks

Penanganan informasi pribadi

Situs web iki (sabanjure diarani "situs iki") nggunakake teknologi kayata cookie lan tag kanggo tujuan nambah panggunaan situs iki dening para pelanggan, pariwara adhedhasar riwayat akses, ngerteni status panggunaan situs iki, lsp. Kanggo nindakake . Kanthi ngeklik tombol "Setuju" utawa situs iki, sampeyan setuju nggunakake cookie kanggo tujuan ing ndhuwur lan nuduhake data karo mitra lan kontraktor.Babagan penanganan informasi pribadiKebijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardMangga deleng.

Aku setuju

Pambuka fasilitas

Ringkesan fasilitas / peralatan

Kanggo nggayuh keamanan kabeh pangguna, kita bakal nindakake pakaryan gawe langit-langit apriko / aula gedhe, aula cilik lan foyer aula gedhe, lan langit-langit ruang pameran sing tahan gempa, lan ndandani karya kanggo nggedhekake umur fasilitas ..

[Periode penutupan jadwal: Januari 2022 nganti Februari 1 (direncanakake)]

Detail yaikuKeneMangga dipriksa liyane.

Outline peralatan

Aula cilik minangka papan sing rata kanthi tataran munggah nganti 50 cm.

Mung ana kursi 175 kanggo kursi lan 108 kursi kanggo gaya sekolah nalika nggunakake panggung, sing bisa digunakake kanggo konser, macem-macem presentasi, ceramah, lsp.

写真
Negara sing tataran diangkat 50 cm
写真
Kanthi kursi wis diinstal

Sadurunge nggunakake

  • Kursi penonton ora diatasi.Sampeyan bisa ngatur kursi (nganti 175 kursi) lan nggunakake meja sing dawa.
  • Amarga struktur fasilitas, drum Jepang ora bisa digunakake.
  • Sampeyan ora bisa nari utawa nari kajaba ing panggung.
  • Sampeyan ora bisa mangan utawa ngombe nalika nggunakake panggung munggah pangkat.
  • Amarga ora ana fasilitas panel pameran, mula ora bisa ditampilake ing tembok.
  • Yen sampeyan pengin nggunakake ruangan pameran lan aula cilik, sampeyan kudu nyewa kategori sing padha ing dina sing padha.Kajaba iku, sampeyan ora bisa muter alat musik utawa karaoke amarga kedhunge swara ilang.

Kapasitas

  • Kanggo kursi wae: Nganti 175 kursi
  • Nalika nggunakake meja lan kursi: 108 kursi (yen ora munggah undhak-undhakan munggah: 120 kursi)

Fasilitas

Dhaptar peralatan cahyaPDF

Dhaptar peralatan audioPDF

  • Jembar: 170 meter persegi
  • Frontage: 10m
  • Ambane: 17m, Dhuwur langit-langit: 4.5m
Panggung Tahap munggah pangkat (jembaré 9.9 m x ambane 4.7m x dhuwur 0-50cm)
Baton ringan 6, baton seni 1, tirai 3
Layar (jinis nduwurke tumpukan) Ukuran maksimal: 3.15m x 5.85m
Lampu Konsol lampu
(Panasonic Paretas Gamma)
Prader fader
60ch 3 langkah 1,000 memori pemandangan
20 submasters x 6 kaca
10 faders submaster (kamar ngarep)
Sirkuit sing surem Panggung (3kW x 78 sirkuit)
Set peralatan lampu Lampu suspensi 1 baris
Lampu wates (LED) 1 baris
3 larik lampu langit-langit
Lampu horizont (ndhuwur, ngisor, LED)
1 titik pin xenon 2kw (operator dibutuhake kanggo digunakake)
akustik Tabel pangaturan swara
(RAMSA C-900)
Input: Monaural 20ch + Stereo 4ch
Output: 4 klompok 4AUX 
Master LR Matrix x 16
Juru bicara Speaker utama: NEXO PS15V (mabur)
Sealing: TANNOY CMS 503DCLP

Piranti resepsi

  • Meja resepsi
  • Bingkai papan (Lumahing lampiran: dawane 84 cm x ambane 30 cm)
  • XNUMX kursi

pantry

  • Mangga wenehi reservasi sadurunge nalika dituduhake karo ruang pameran.
  • Kulkas, mesin es, lsp.
  • Ora ana kobongan

Informasi babagan mlebu mlebu (lapangan layanan)

* Amarga bareng karo fasilitas liyane, ora bisa ditahan sawise digawa metu utawa digawa metu.
* Mangga mlebu saka lawang parkir ing sisih kantor pos ing mburine Aplico.

  • Lokasi: BXNUMXF
  • Watesan dhuwur: 2.8m

Ragad panggunaan fasilitas lan ragad panggunaan peralatan insidental

Biaya fasilitas

Pangguna ing pendhapa

(Satuan: Yen)

* Gulung sisih bisa ditindakake

Fasilitas target Minggu / Setu, Minggu, lan preinan
esuk
(9: 00-12: 00)
awan
(13: 00-17: 00)
Wengi
(18: 00-22: 00)
Kabeh dina
(9: 00-22: 00)
Aula Cilik: Rapat Kuliah 5,000 / 6,000 10,000 / 12,000 15,000 / 18,000 30,000 / 36,000
Aula cilik: Sales produk 7,500 / 9,000 15,000 / 18,000 22,500 / 27,000 45,000 / 54,000
Aula cilik: Pameran Mung dina nggunakake 14,000 / 14,000
Ruang tunggu 1 300 / 300 600 / 600 900/900 1,800 / 1,800
Ruang tunggu 2 300 / 300 600 / 600 900/900 1,800 / 1,800

Pangguna njaba

(Satuan: Yen)

* Gulung sisih bisa ditindakake

Fasilitas target Minggu / Setu, Minggu, lan preinan
esuk
(9: 00-12: 00)
awan
(13: 00-17: 00)
Wengi
(18: 00-22: 00)
Kabeh dina
(9: 00-22: 00)
Aula Cilik: Rapat Kuliah 6,000 / 7,200 12,000 / 14,400 18,000 / 21,600 36,000 / 43,200
Aula cilik: Sales produk 7,500 / 9,000 15,000 / 18,000 22,500 / 27,000 45,000 / 54,000
Aula cilik: Pameran Mung dina nggunakake 16,800 / 16,800
Ruang tunggu 1 360 / 360 720 / 720 1,100 / 1,100 2,200 / 2,200
Ruang tunggu 2 360 / 360 720 / 720 1,100 / 1,100 2,200 / 2,200

Ragad panggunaan peralatan tambahan

Dhaptar ragad panggunaan peralatan / peralatan sengajaPDF

Pola nggambar lan panggunaan sakabèhé (conto)

Kursi mung (175 kursi) Gaya sekolah (108 kursi) Pesta ngadeg partai Gambar kursi partai

Umume ndeleng bale cilik

Ukuran A3PDF

Babagan ruang tunggu

Ana XNUMX kamar tunggu kanthi kapasitas XNUMX wong ing aula cilik.

Kanggo rincianInformasi ing ruang tunggu aula cilikMangga mirsani

Foto kamar tunggu XNUMX lan XNUMX

Tata ruang, ruang tunggu lsp.

Lantai B1

Yen sampeyan pengin ndeleng kepiye rupane, klik ing gambar kasebut.
Klik lambang kanggo ndeleng ing tampilan panorama.

Ota Ward Hall Aplico

144-0052-5 Kamata, Ota-ku, Tokyo 37-3

Jam Opening 9: 00-22: 00
* Aplikasi / pambayaran kanggo saben kamar fasilitas 9: 00-19: 00
* Pesenan tiket / pambayaran 10: 00-19: 00
dina nutup Preinan akhir taun lan Taun Baru (12 Desember-29 Januari)
Pangopènan / inspeksi / reresik ditutup / tertutup sementara