Menyang teks

Penanganan informasi pribadi

Situs web iki (sabanjure diarani "situs iki") nggunakake teknologi kayata cookie lan tag kanggo tujuan nambah panggunaan situs iki dening para pelanggan, pariwara adhedhasar riwayat akses, ngerteni status panggunaan situs iki, lsp. Kanggo nindakake . Kanthi ngeklik tombol "Setuju" utawa situs iki, sampeyan setuju nggunakake cookie kanggo tujuan ing ndhuwur lan nuduhake data karo mitra lan kontraktor.Babagan penanganan informasi pribadiKebijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardMangga deleng.

Aku setuju

Pambuka fasilitas

Ringkesan fasilitas / peralatan

Kanggo nggayuh keamanan kabeh pangguna, kita bakal nindakake pakaryan gawe langit-langit apriko / aula gedhe, aula cilik lan foyer aula gedhe, lan langit-langit ruang pameran sing tahan gempa, lan ndandani karya kanggo nggedhekake umur fasilitas ..

[Periode penutupan jadwal: Januari 2022 nganti Februari 1 (direncanakake)]

Detail yaikuKeneMangga dipriksa liyane.

Outline peralatan

Aula gedhe sing bisa diarani utama Aprico.Gunggunge 1477 kursi kasebar ing papan jembar sing diubengi anget kayu.

Sampeyan bisa ngrasakake komitmen kanggo swara sing dipasang ing endi wae, kalebu reflektor akustik lelungan sing ngirim swara swara menyang kursi pamirsa.

Sisih ngarep panggung: Tirai panggung "Song of Shinki" dening Ryuko Kawabata
Tahap saka pamirsa: Kanthi soundboard metu
Kanthi lengen klambi lan aksara
Kursi pamirsa umume: Saka sisih panggung

Fasilitas

Dhaptar peralatan cahyaPDF

Dhaptar peralatan audioPDF

Panggung Frontage 18m
Dhuwur 7-0m
(Nggunakake proscenium sing bisa dipindhah)

Ambane 14m
Lengan apik 10m
Lengan ngisor 12m
Reflektor akustik lelungan
Prosenium obah
Pit orchestra
gulung langsir *
Tirai Opera *
Dalan kembang sementara
Tahap Noh Sementara
Layar lsp.
* Ora bisa digunakake nalika nggunakake reflektor.
Lampu Sirkuit sing surem Sirkuit 3kw x 344 kanggo panggung
Sirkuit 6kw x 12 kanggo kursi, 3kw x 4 sirkuit
Konsol pencahayaan (Panasonic Pacolith Shoot) Pratelan fader 120ch
Manual 3-tahap 2,000 memori pemandangan
Lampu wates
(Gratis yen digunakake minangka lampu kerja, nanging dikenani biaya nalika digunakake minangka lampu panggung)
3 kolom
lampu langit-langit 2 kolom
Lampu suspensi (jinis jembatan) 4 kolom
Cahya Proscenium 2 kolom
Lampu sorot esuk 1 set
Lampu Horizont Troar Horizon Atas 1 baris 1 baris
Lampu sikil 8 unit x 5 warna
Sorotan sisih ngarep 60w 12 lampu / 3 sirkuit 14
Konduktor konduktor
(Bisa digunakake nalika nggunakake gurita)
 
Lampu pin tengah
(Operator kudu nggunakake.)
2kw xenon x 4
akustik Mobile mixer (YAMAHA CL-3) ◇ Input: Monaural 64ch
8ch stereo
Put Output: Campur bis 24
Matrix 8ch
Bis stereo 1ch
mikropon nirkabel 800MHz (pita frekuensi B) x 6ch
Piranti mikropon gantung 3 titik  
Speaker Proscenium (L / C / R)  
Speaker kolom sisih (L / R)  
Speaker ngarep  
Speker tembok  
Speaker langit-langit  

Piranti resepsi

  • 6 meja resepsionis
  • 12 meja dawa
  • 15 kursi
  • 3 papan informasi (ukuran A4, ukuran B9, lsp)
  • 3 layar telung

Peta area resepsi

klik kene kanggo download

Cathetan

  • 14 kursi ing baris ka-2, 11-10, wis dicopot kanggo kursi rodha.
    Penyelenggara tanggung jawab nginstal lan mulihake kursi. (Udakara udakara 4 menit supaya bisa kerja wong 20.)
  • Nalika nginstal speaker sementara, sawetara kursi pamirsa bisa uga ora bisa digunakake.
    Ati-ati nalika nggawe kursi cadangan.
  • Mlebu menyang kursi pamirsa aula gedhe umume saka lantai XNUMX.Mangga nyiyapake resepsi ing lantai XNUMX.
  • Loop magnetik (*) dipasang ing aula gedhe.
    Kanggo nggunakake loop magnetik, sampeyan butuh peralatan audio sing dipasang.
    Yen sampeyan minangka penyelenggara sing pengin nggunakake, mangga ndhaptar sadurunge.
    * Sistem dhukungan kanggo ngrungokake swara ing panggung kanthi efektif marang para pelanggan

Ragad panggunaan fasilitas lan ragad panggunaan peralatan insidental

Biaya fasilitas

Pangguna ing pendhapa

(Satuan: Yen)

* Gulung sisih bisa ditindakake

Fasilitas target Minggu / Setu, Minggu, lan preinan
Esuk (9: 00-12: 00) Sore (13: 00-17: 00) Wengi (18: 00-22: 00) Kabeh dina (9: 00-22: 00)
bale gedhe 50,000 / 60,000 100,000 / 120,000 150,000 / 180,000 300,000 / 360,000
Aula Gedhe: Mung panggung 25,000 / 30,000 50,000 / 60,000 75,000 / 90,000 150,000 / 180,000
Ruangan klamben pisanan khusus 900 / 900 1,800 / 1,800 2,700 / 2,700 5,400 / 5,400
Ruangan klamben pisanan khusus 900 / 900 1,800 / 1,800 2,700 / 2,700 5,400 / 5,400
Kamar ganti 1 900 / 900 1,800 / 1,800 2,700 / 2,700 5,400 / 5,400
Kamar ganti 2 900 / 900 1,800 / 1,800 2,700 / 2,700 5,400 / 5,400
Kamar ganti 3 500 / 500 1,000 / 1,000 1,500 / 1,500 3,000 / 3,000
Kamar ganti 4 500 / 500 1,000 / 1,000 1,500 / 1,500 3,000 / 3,000
Kamar ganti 5 500 / 500 1,000 / 1,000 1,500 / 1,500 3,000 / 3,000
Kamar ganti 6 300 / 300 600 / 600 900 / 900 1,800 / 1,800

Pangguna njaba

(Satuan: Yen)

* Gulung sisih bisa ditindakake

Fasilitas target Minggu / Setu, Minggu, lan preinan
Esuk (9: 00-12: 00) Sore (13: 00-17: 00) Wengi (18: 00-22: 00) Kabeh dina (9: 00-22: 00)
bale gedhe 60,000 / 72,000 120,000 / 144,000 180,000 / 144,000 360,000 / 432,000
Aula Gedhe: Mung panggung 30,000 / 36,000 60,000 / 72,000 90,000 / 108,000 180,000 / 216,000
Ruangan klamben pisanan khusus 1,100 / 1,100 2,200 / 2,200 3,200 / 3,200 6,500 / 6,500
Ruangan klamben pisanan khusus 1,100 / 1,100 2,200 / 2,200 3,200 / 3,200 6,500 / 6,500
Kamar ganti 1 1,100 / 1,100 2,200 / 2,200 3,200 / 3,200 6,500 / 6,500
Kamar ganti 2 1,100 / 1,100 2,200 / 2,200 3,200 / 3,200 6,500 / 6,500
Kamar ganti 3 600 / 600 1,200 / 1,200 1,800 / 1,200 3,600 / 3,600
Kamar ganti 4 600 / 600 1,200 / 1,200 1,800 / 1,800 3,600 / 3,600
Kamar ganti 5 360 / 360 720 / 720 1,100 / 1,100 2,200 / 2,200
Kamar ganti 6 360 / 360 720 / 720 1,100 / 1,100 2,200 / 2,200

Ragad panggunaan peralatan tambahan

Dhaptar ragad panggunaan peralatan / peralatan sengaja

Gambar panggung / pamirsa

Rencana panggung aula gedhe

Ukuran A3

Ukuran A4

Sakabehing salib ing aula gedhe

Ukuran A3

Ukuran A4

Gambar pamirsa aula gedhe

Ukuran A3

Ukuran A4

Babagan kamar ganti, ruangane staf, lsp.

Saliyane wolung kamar ganti ganti, aula gedhe duwe kamar staf, kantor ruang ganti, ruang tunggu penyelenggara, kamar mandhi kanggo para pemain, ruang ganti, kamar bocah kanggo sekolah nursery, lan ruang pertolongan pertama.

Kanggo rincianInformasi babagan ruang ganti aula gedheMangga mirsani

Kamar ganti kaping 1 (lantai paling ngisor XNUMX)
Kamar ganti kaping 1 (lantai paling ngisor XNUMX)

PETA aula gedhe

Tata ruang panggung / klamben

Lantai 1

  1. Ruangan klamben pisanan khusus
  2. Ruangan klamben pisanan khusus
  3. Kantor kamar klamben
  4. Kamar Staff
  5. Kamar bocah

Lantai B1

  1. Kamar ganti 1
  2. Kamar ganti 2
  3. Kamar ganti 3
  4. Kamar ganti 4
  5. Kamar ganti 5
  6. Kamar ganti 6
  7. Kamar padusan

Ota Ward Hall Aplico

144-0052-5 Kamata, Ota-ku, Tokyo 37-3

Jam Opening 9: 00-22: 00
* Aplikasi / pambayaran kanggo saben kamar fasilitas 9: 00-19: 00
* Pesenan tiket / pambayaran 10: 00-19: 00
dina nutup Preinan akhir taun lan Taun Baru (12 Desember-29 Januari)
Pangopènan / inspeksi / reresik ditutup / tertutup sementara