Menyang teks

Penanganan informasi pribadi

Situs web iki (sabanjure diarani "situs iki") nggunakake teknologi kayata cookie lan tag kanggo tujuan nambah panggunaan situs iki dening para pelanggan, pariwara adhedhasar riwayat akses, ngerteni status panggunaan situs iki, lsp. Kanggo nindakake . Kanthi ngeklik tombol "Setuju" utawa situs iki, sampeyan setuju nggunakake cookie kanggo tujuan ing ndhuwur lan nuduhake data karo mitra lan kontraktor.Babagan penanganan informasi pribadiKebijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardMangga deleng.

Aku setuju

Kebijakan privasi

Kebijakan privasi

Adhedhasar "Undhang-undhang Perlindhungan Informasi Pribadi" sing wiwit ditrapake ing wulan April 2005, "Asosiasi Promosi Budaya Ota Ward" (ing ngisor iki diarani "Asosiasi") ngerti pentinge informasi kanggo individu pelanggan., Ing ngisor iki bakal ditindakake.

XNUMX. XNUMX.Apa informasi pribadi?

"Informasi pribadi" ing asosiasi iki nuduhake kabeh informasi sing kadaptar nalika pesen tiket, lsp. (Khusus, kabeh informasi sing dingerteni pribadi babagan sampeyan, kayata jeneng, alamat, nomer telpon, nomer fax, lan informasi alamat email)

XNUMX. XNUMX.Nggunakake informasi pribadi

Informasi pribadi saka pelanggan sing diwenehake nalika tuku tiket, lsp., Digunakake kanggo tujuan ing ngisor iki, saliyane ngirim tiket sing dikarepake, lsp. Menyang sampeyan lan nggawe kontak mendesak amarga pembatalan kinerja, lsp. bakal digunakake mung kanggo.

  • Ngirim email langsung menyang pelanggan
  • Nyedhiyakake macem-macem layanan

Yen ora ana alesan sing bener (contone, ngirim pangolahan), kita ora bakal menehi kanggo pihak katelu kajaba mitra bisnis lan kontraktor.Kajaba iku, nalika bisnis outsourcing menyang pihak katelu ing kisaran sing dibutuhake, kita bakal obligasi outsource kanggo ngatur informasi pribadi kanthi ketat lan ngawasi.

XNUMX. XNUMX.Manajemen keamanan informasi pribadi

Kita bakal njupuk langkah-langkah pencegahan risiko sing cukup lan langkah-langkah keamanan tumrap akses, kerugian, karusakan, pemalsuan, kebocoran, lan liya-liyane saka informasi pribadi sing diwenehake.

XNUMX.Organisasi / sistem / pendhidhikan

Asosiasi kasebut bakal nggawe aturan babagan penanganan informasi pribadi, njlentrehake wong sing tanggung jawab manajemen, lan njaga sistem kanggo netepi perlindungan informasi pribadi.Kajaba iku, kita bakal ndidik para staf babagan nglindhungi informasi pribadi lan menehi informasi.

XNUMX.Pengungkapan / koreksi informasi pribadi, lsp.

Yen pelanggan pengin nyampekano utawa mbenerake informasi pribadi sing diwenehake, kita bakal nanggapi kanthi cepet ing sawetara sing cukup lan perlu.

XNUMX.Selaras karo hukum lan peraturan

Asosiasi bakal netepi undang-undang lan peraturan lan norma-norma liyane sing ana gandhengane karo nglindhungi informasi pribadi pelanggan.Kajaba iku, kita bakal terus mriksa lan nambah konten kabijakan kasebut kanthi terus-terusan.

Asosiasi Promosi Budaya Ward Ward

お 問 い 合 わ せ

Alamat dalan 146-0092-3 Shimomaruko, Ota-ku, Tokyo 1-3 Ing njero Plaza Warga Ota
Asosiasi Promosi Budaya Ward Ward
TEL 03-3750-1611
Wektu resepsi 9:17 nganti XNUMX:XNUMX
dina nutup Preinan akhir taun lan Taun Baru (12 Desember-29 Januari)
Dina pangopènan lan pamriksa (5 Mei-27 Mei), reresik ditutup, ditutup sementara