Menyang teks

Penanganan informasi pribadi

Situs web iki (sabanjure diarani "situs iki") nggunakake teknologi kayata cookie lan tag kanggo tujuan nambah panggunaan situs iki dening para pelanggan, pariwara adhedhasar riwayat akses, ngerteni status panggunaan situs iki, lsp. Kanggo nindakake . Kanthi ngeklik tombol "Setuju" utawa situs iki, sampeyan setuju nggunakake cookie kanggo tujuan ing ndhuwur lan nuduhake data karo mitra lan kontraktor.Babagan penanganan informasi pribadiKebijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardMangga deleng.

Aku setuju

Informasi kinerja

Klub JAZZ Shimomaruko

~ Kamis kaping telu saben wulan. Proyek khusus Shimomaruko Citizen's Plaza sing dilanjutake wiwit taun 1993 ~

Logo Shimomaruko JAZZ Club

Apa Club Shimomaruko JAZZ?

Iki minangka pagelaran jazz sing wis dingerteni para warga wiwit pirang-pirang taun wiwit dibukak Ota Citizen's Plaza.Almarhum Tatsuya Takahashi (pimpinan tenor sax / Tokyo Union kaping 1993) yaiku produser, Masahisa Segawa (kritikus musik) diawasi, lan Houriin Inami minangka produsen. Diselenggarakake tanggal 2019 Kamis ing Aula Warga cilik Ota Citizen.Ing wulan Oktober taun pisanan Reiwa (10), 300 pagelaran bakal dianakake, dadi proyek umur panjang sing luar biasa kanggo pagelaran rutin ing fasilitas budaya umum.

Papan Aula Ward Plaza Ota Ward
(3-1-3 Shimomaruko, Ota-ku, Tokyo, lantai paling ngisor 1)
Nggayuh Wiwit jam 3:18 dina Kemis kaping 30 saben wulan
Rega (kalebu pajak)

2,500 yen (rega online: 2,370 yen)
Diskon pungkasan: 1,500 yen (mung yen isih kari ana kursi) *

Kabeh kursi dilindhungi undhang-undhang * Pra sekolah sadurunge ora bisa mlebu

* Tiket diskon pungkasan bakal didol ing meja depan ing lantai paling ngisor 19 wiwit 30:1. (Mung pembayaran awis)
* Pelanggan sing wis ndhaptar / tuku tiket sadurunge ora layak.

Tuku tiket onlinejendhela liyane

Nampa "Penghargaan Musik Pen Club Music 32"!

Shimomaruko JAZZ Club menang penghargaan acara perencanaan acara "32nd Music Pen Club Music Award" amarga menehi sumbangan tumrap budaya musik!Music Pen Club Music Award minangka penghargaan musik sing diumumake saben taun dening Music Pen Club Jepang.

Komentar babagan alasan penghargaan kasebut

Shimomaruko Jazz Club minangka acara langsung kanthi kebak perasaan gaweyan tangan sing terus-terusan petualangan ing aula umum cilik.Ajaib banget yen terus suwene 26 taun karo pemain jazz Jepang paling dhuwur, didhukung dening para penggemar lokal sing antusias.Antusiasme pamrentah lokal, warga lokal, pemain lan produsen ngasilake asil 300 kali.Mungkin saiki wis ana sawetara masalah, nanging sikap terus menehi kontribusi kanggo budaya musik bisa dipuji.Total udakara 2 pemain wis tampil ing panggung nganti saiki.Saka legenda jazz sing saiki wis ndaftar kayata George Kawaguchi, Hidehiko Matsumoto, Koji Fujika, Norio Maeda, Yuzuru Sera, lan Tatsuya Takahashi nganti para pemain anyar sing aktif ing garis depan, acara umum kaya direktori jazz Jepang. Yaiku (Hiroshi Mitsuzuka)

(Siji perusahaan) Music Pen Club Jepangjendhela liyane

"Klub Pena Musik 32"jendhela liyane

Shimomaruko JAZZ Club ngrayakake pagelaran kaping 300

Buklet Pengetan kaping pindho Shimomaruko JAZZ Club Saiki didol

Gambar saka Buklet ulang taun Shimomaruko JAZZ Club kaping 300

Klik ing kene kanggo contoPDF

Crita "Swinging" kaping 300 saka Klub Jazz The Shimomaruko

Napa acara sing dianakake ing aula umum cilik terus suwene 26 taun?Saka crita rahasia babagan laire, pikirane para pelaku lan pikirane para pelanggan sing ngunggahake Klub JAZZ Shimomaruko kental menyang buku iki.

Kerja sama produksi
  • Pelanggan Shimomaruko JAZZ Club
  • Kazunori Harada (kritikus musik)
  • Cross Co., Ltd.
Rega

500 yen (kalebu pajak)

Lokasi sales

Ota Ward Plaza Front (3-1-3 Shimomaruko, Ota Ward, Tokyo)

Pagelaran kaping 300 Video bagean kinerja ditampilake! !!
Kazuhiro Ebisawa KEEP GOING & Kimiko Ito TRIO: Kamis, 10 Oktober, 17 taun Reiwa

"Shimomaruko JAZZ Club" dianakake dina Kemis kaping 3 saben wulan ing aula cilik Ota Citizen's Plaza.
Musisi utama sing nggawa jazz Jepang kumpul lan nganakake sesi panas.

Foto Shimomaruko JAZZ Club performa kaping 300 Foto Shimomaruko JAZZ Club performa kaping 300
Coba deleng sawetara pagelaran 10 sing ora bisa dilalekake sing dianakake tanggal 17 Oktober, 300 taun Reiwa!

Lagu pagelaran

WANG SUMMER

Penampilan

"Kazuhiro Ebisawa KEEP GOING"

Drs Kazuhiro Ebisawa
Pf Masaki Hayashi
Bs Komobuchi Kiichiro
T.Sax Kunikazu Tanaka

"Kimiko Ito TRIO"

Vo Kimiko Ito
Pf Masaki Hayashi
Bs Komobuchi Kiichiro
Drs Kazuhiro Ebisawa

Tamu

Perc Yahiro Tomohiro

kredit

Swara: Hideki Ishii, Daiki Mikami
Lampu: Kenji Kuroyama, Haruka Suzuki
Foto: Tsutsumi 4306
Panjadwal: Asosiasi Promosi Budaya Ota Ward
Diprodhuksi dening: Big Band Service Clinic Iba Hidenobu
Pengawasan: Masahisa Segawa

Pemain Shimomaruko JAZZ Club kepungkur (kanthi urutan abjad, judhul dibatalake)

Tatsuya Takahashi (Produser / Tenor Saxophone Player)

Rie Akagi, Yoshitaka Akimitsu, Toshiko Akiyoshi, Ryuta Abiru, Yasuo Arakawa, Akitoshi Igarashi, Makoto Itagaki, Hajime Ishimatsu, Masahiro Itami, Kimiko Ito, Takayo Inagaki, Shinpei Inoue, Takeshi Inomata, Shu Inami, Masaru Uchibori, Kuni , Kazuhiro Ebisawa, Eric Miyagi, Toshihiko Ogawa, Makoto Kosone, Tatsu Kase, Yuzo Kataoka, Mayuko Katakura, Harumi Kaneko, Carlos Kanno, Noriko Kishi, Yoshikazu Kishi, Eiji Kitamura, Tetsuo Koizumi, Hiroko Kokufu, Mitsukuni Kibata, Kondo Atsus Kondo, Kosuke Sakai, Isao Sakuma, Yutaka Shiina, George Kawaguchi, Koji Shiraishi, Jim Pew, Kiyoshi Suzuki, Yuzuru Sera, Kenichi Sonoda and Dixie Kings, Eiji Taniguchi, Charito, Naoko Terai, Koji Toyama, Toyama Yoshio and Dixie Saints, Motonobu Nagao, Yoshihiro Nakagawa, Eijiro Nakagawa, Kotaro Nakagawa, Kengo Nakamura, NORA, Hitoshi Hamada, Tadayuki Harada, Nobuo Hara, Masaki Hayashi, Katsunori Fukai, Niji Fujiya, Yoshihiko Hosono, Bobby Shoe, Mark Tiller, Norio Maeda, Hidehiko Matsumoto, , Hiroshi Murata, Mari Momoi, Satoshi Morimura, Junko Moriya, Yosuke Yamashita, Izumi Yukimura, Tatsuji Yokoyama, Luis Valle, Lou Tabakin lan liya-liyane.