Menyang teks

Penanganan informasi pribadi

Situs web iki (sabanjure diarani "situs iki") nggunakake teknologi kayata cookie lan tag kanggo tujuan nambah panggunaan situs iki dening para pelanggan, pariwara adhedhasar riwayat akses, ngerteni status panggunaan situs iki, lsp. Kanggo nindakake . Kanthi ngeklik tombol "Setuju" utawa situs iki, sampeyan setuju nggunakake cookie kanggo tujuan ing ndhuwur lan nuduhake data karo mitra lan kontraktor.Babagan penanganan informasi pribadiKebijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardMangga deleng.

Aku setuju

Informasi kinerja

Klub JAZZ Shimomaruko

~ Proyek khusus ing Shimomaruko Citizen's Plaza sing dilanjutake wiwit taun 1993 ~

Logo Shimomaruko JAZZ Club

Apa Club Shimomaruko JAZZ?

Pertunjukan jazz iki wis populer ing antarane warga lokal wiwit Ota Civic Plaza dibukak. Produser kasebut yaiku almarhum Tatsuya Takahashi (saksofon tenor / pimpinan generasi ke-4 Tokyo Union), almarhum Masahisa Segawa (kritikus musik) dadi pengawas, lan Hideshin Inami dadi produser, lan wiwit September 5, wis dianakake ing kaping telu. Kemis saben wulan ing Aula Cilik Ota Civic Plaza. Ing taun 1993, kita nampa ``Music Pen Club Music Award Planning Award*'' minangka pengakuan marang kontribusi sing wis suwe kanggo budaya musik. Ing taun 9, kita ngrayakake ulang taun kaping 2019. Kita arep ngucapake matur nuwun kanggo kabeh sing wis ndhukung kita nganti saiki, lan bakal terus ngayun.

* Music Pen Club Music Award minangka penghargaan musik sing diumumake saben taun dening Music Pen Club Japan.

Rincian kinerja

Papan

  • Aula Ward Ota / Aplico Hall
  • Aula Daejeon Bunkanomori

*Amarga Ota Kumin Plaza ditutup, papan kasebut bakal diganti ing taun 2023.

時間

18:30 diwiwiti (18:00 dibukak)

Fee

Kabeh kursi dilindhungi undhang-undhang * Pra sekolah sadurunge ora bisa mlebu

  • 3,000 yen
  • Ing umur 25 taun 1,500 yen
  • Reservasi telat [19:30~] 2,000 yen (mung yen isih ana kursi ing dina iku) *Mung pembayaran tunai

Dhaptar pagelaran ing 2023 (dianyari saka wektu kanggo wektu)

Rincian bakal dirilis ing sembarang wektu.

Klik kene kanggo rincian Mayuko Katakura Special Quintet ing Kamis, 2023 Mei 5

Klik kene kanggo rincian pagelaran ing tanggal 2023 Juni 6 (Kamis) "BIG BAND NIGHT! ~ Tamu khusus Akiyo Igarashi, Tadayuki Harada"

2023 Juli 7 (Kamis) Rincian kinerja "Nora Special Latin Unit" ing kene

2023 Oktober 10 (Kamis) "BIG BAND NIGHT! Keajaiban aransemen Norio Maeda !! Nampilake lagu-lagu jazz lan Latin sing misuwur sing nguripake maneh Kazune Tanaka, Luis Valle, Yoshi Inami" ing kene

Klik kene kanggo rincian pagelaran "Malam Spesial Akustik Mei Inoue" ing Kamis, 2023 Desember 12

2024 Januari 1 (Kamis) "Inami Yoshi Presents RAPD Special LIVE featuring Perico Sambeat" rincian kinerja kene

2024 Maret 3 (Kamis) Klik kene kanggo rincian kinerja "Unit Khusus Masaki Hayashi"

*Pentas ing wulan Mei, Juli, Desember, Januari, lan Maret bakal ditindakake ing Balai Sipil Ota/Aula Cilik Apriko.
* Pertunjukan ing wulan Juni lan Oktober bakal dianakake ing Ota Bunka no Mori Hall.

Dhaptar pagelaran ing 2024 (dianyari saka wektu kanggo wektu)

Klik kene kanggo rincian kinerja "Kazuhiko Kondo LEGIT" ing Kamis, 2024 April 4

Klik kene kanggo rincian kinerja "Crystal Jazz Latino Special Guest Rie Akagi" tanggal 2024 Mei 5 (Kamis)

*Pentas ing April lan Mei 2024 bakal dianakake ing Balai Sipil Ota lan Balai Cilik Aprico.

Komentar Penghargaan "The 32nd Music Pen Club Music Award".

Shimomaruko Jazz Club minangka acara langsung kanthi kebak perasaan gaweyan tangan sing terus-terusan petualangan ing aula umum cilik.Ajaib banget yen terus suwene 26 taun karo pemain jazz Jepang paling dhuwur, didhukung dening para penggemar lokal sing antusias.Antusiasme pamrentah lokal, warga lokal, pemain lan produsen ngasilake asil 300 kali.Mungkin saiki wis ana sawetara masalah, nanging sikap terus menehi kontribusi kanggo budaya musik bisa dipuji.Total udakara 2 pemain wis tampil ing panggung nganti saiki.Saka legenda jazz sing saiki wis ndaftar kayata George Kawaguchi, Hidehiko Matsumoto, Koji Fujika, Norio Maeda, Yuzuru Sera, lan Tatsuya Takahashi nganti para pemain anyar sing aktif ing garis depan, acara umum kaya direktori jazz Jepang. Yaiku (Hiroshi Mitsuzuka)

(Siji perusahaan) Music Pen Club Jepangjendhela liyane

"Klub Pena Musik 32"jendhela liyane

[Distribusi video YouTube] Wong sing main Shimomaruko JAZZ Club

Shimomaruko Jazz Club diwiwiti ing taun 1993.Kita nggawe video fokus ing wong-wong sing melu ing klub kita.Kaping pisanan, kita takon marang Masahisa Segawa, kritikus musik sing ngawasi pagelaran iki, supaya bisa ngomong babagan daya tarik jazz bebarengan karo pengalaman pirang-pirang taun.Sing ngrungokake yaiku Kazunori Harada, kritikus musik.
* Video iki dijupuk tanggal 3 Oktober, taun kaping 10 Reiwa.

Dhaptar kasebut ana ing pojok tengen ndhuwur video Tandha play を ク リ ッ ク し て く だ さ い.

Shimomaruko JAZZ Club ngrayakake pagelaran kaping 300

Buklet Pengetan kaping pindho Shimomaruko JAZZ Club Saiki Dijual

Gambar saka Buklet ulang taun Shimomaruko JAZZ Club kaping 300

Klik ing kene kanggo contoPDF

Crita "Swinging" kaping 300 saka Klub Jazz The Shimomaruko

Napa acara sing dianakake ing aula umum cilik terus suwene 26 taun?Saka crita rahasia babagan laire, pikirane para pelaku lan pikirane para pelanggan sing ngunggahake Klub JAZZ Shimomaruko kental menyang buku iki.

Kerja sama produksi
  • Pelanggan Shimomaruko JAZZ Club
  • Kazunori Harada (kritikus musik)
  • Cross Co., Ltd.
Rega

500 yen (kalebu pajak)

Lokasi sales

Ota Kumin Hall Aprico Front (5-37-3 Kamata, Ota-ku, Tokyo)

pagelaran ulang tahun ke-30 (bagian)

Shimomaruko JAZZ “Daisai” Jazz & Latin CONCERT ~ puncak 30 taun! Mlaku mlaku menyang masa depan~

Tanggal lan wektu: Setu, 5 September 9, 2:17 diwiwiti (lawang mbukak jam 00:15) (mbukak 15:16-)
Musisi top sing tanggung jawab kanggo jagad jazz Jepang padha kumpul kanggo sesi sing nyenengake. 

* Reproduksi, pangalihan, utawa adol gambar sing ora sah saka situs iki dilarang banget.

Penampilan

"Shimomaruko JAZZ Orchestra"

Direktur Orkestra 

T.Sax Osamu Koike

Direktur JAZZ LATIN

Conga Yoshi Inami

bagean irama JAZZ

Pf Makoto Aoyagi
Bs Koichi No
Drs Masahiko Osaka

Bagean irama JAZZ LATIN

Pf Ryuta Abiru
Bs Kazutoshi Shibuya
Timbales Miza Mizalito Yoshihiko
Bongo Yoshiro Suzuki

bagean tanduk

Tp Isao Sakuma (Lead), Akira Okumura, Atsushi Ozawa, Yoshiro Okazaki
Tb Satoshi Sano (lead), Masaaki Ikeda, Taketaro Miyauchi, Gen Ishii
Sax Takamutsu Miyazaki (lead), Yuya Yoneda, Kazuki Kurokawa, Atsushi Tsuzura (B.Sax)

tamu istimewa

Vo Kimiko Ito
Vo NORA
Pf Ken Morimura
Kazuhiro Ebisawa Trio (Drs Kazuhiro Ebisawa, Pf Masaki Hayashi, Bs Takashi Sugawa)

tumindak pambuka

Hideshin Inami lan Big Band of Rogues (Tokyo Cuban Boys Jr.)
Yanagi Gakuen Sokai Junior and Senior High School Swinging Willow JAZZ Orchestra
Tokyo Institute of Technology Los Garacheros (Latin Big Band)

kredit

Direktur panggung: Hiroaki Maruyama
Swara: Hideki Ishii
Panjadwal: Asosiasi Promosi Budaya Ota Ward
Diprodhuksi dening: Big Band Service Clinic Iba Hidenobu

Pemain Shimomaruko JAZZ Club kepungkur (kanthi urutan abjad, judhul dibatalake)

Tatsuya Takahashi (Produser / Tenor Saxophone Player)

Rie Akagi, Yoshitaka Akimitsu, Toshiko Akiyoshi, Ryuta Abiru, Yasuo Arakawa, Akitoshi Igarashi, Makoto Itagaki, Hajime Ishimatsu, Masahiro Itami, Kimiko Ito, Takayo Inagaki, Shinpei Inoue, Takeshi Inomata, Shu Inami, Masaru Uchibori, Yuohei Enoyama, , Kazuhiro Ebisawa, Eric Miyagi, Toshihiko Ogawa, Makoto Kosone, Tatsu Kase, Yuzo Kataoka, Mayuko Katakura, Harumi Kaneko, Carlos Kanno, Noriko Kishi, Yoshikazu Kishi, Eiji Kitamura, Tetsuo Koizumi, Hiroko Kokufu, Mitsukuni Kibata, Kozuhiko Atsushi, Kondo, Kosuke Sakai, Isao Sakuma, Yutaka Shiina, George Kawaguchi, Koji Shiraishi, Jim Pew, Kiyoshi Suzuki, Yuzuru Sera, Kenichi Sonoda and Dixie Kings, Eiji Taniguchi, Charito, Naoko Terai, Koji Toyama, Toyama Yoshio and Dixie Saints, Motonobu Nagao, Yoshihiro Nakagawa, Eijiro Nakagawa, Kotaro Nakagawa, Kengo Nakamura, NORA, Hitoshi Hamada, Tadayuki Harada, Nobuo Hara, Masaki Hayashi, Katsunori Fukai, Niji Fujiya, Yoshihiko Hosono, Bobby Shoe, Mark Tiller, Norio Maeda, Hidehiko Matsumoto, MALTA , Hiroshi Murata, Mari Momoi, Satoshi Morimura, Junko Moriya, Yosuke Yamashita, Izumi Yukimura, Tatsuji Yokoyama, Luis Valle, Lou Tabakin lan liya-liyane.