Menyang teks

Penanganan informasi pribadi

Situs web iki (sabanjure diarani "situs iki") nggunakake teknologi kayata cookie lan tag kanggo tujuan nambah panggunaan situs iki dening para pelanggan, pariwara adhedhasar riwayat akses, ngerteni status panggunaan situs iki, lsp. Kanggo nindakake . Kanthi ngeklik tombol "Setuju" utawa situs iki, sampeyan setuju nggunakake cookie kanggo tujuan ing ndhuwur lan nuduhake data karo mitra lan kontraktor.Babagan penanganan informasi pribadiKebijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardMangga deleng.

Aku setuju

Informasi kinerja

Seneng BUDAYA TRADISIONAL! ~ Seni pertunjukan tradisional ~

Dhaptar video

Diterbitake tanggal 2021 Februari 3 [Saka Ota-ku, Tokyo] Dokumentasi Harta Nasional sing Urip / Hubungan-Harta sing diwarisake tradhisi-Kabuki Music Tayu Takemoto Tayu Aoi Takemotojendhela liyane
Diterbitake tanggal 2021 Februari 3 [Saka Ota-ku, Tokyo] Dokumentasi Harta Nasional sing Urip / Hubungan-Harta sing diwarisake kanthi polesan Pedhang Koshu Honamijendhela liyane
Diterbitake tanggal 2021 Februari 3 [Saka Ota-ku, Tokyo] Dokumentasi Harta Nasional sing Urip / Tsunagu-Treasures sing oleh warisan tradisi-Jiuta / Kagekyoku Performer Fumiko Yonekawajendhela liyane
Diterbitake tanggal 2021 Februari 3 Dirilis jam 3 dina Minggu, 7 Maret! [Saka Ota-ku, Tokyo] Video Dokumen Harta Nasional sing Urip <Hubungan-Harta sing Nggawe Warisan-> PRjendhela liyane

dhaptar lagu

Dhaptar kasebut ana ing pojok tengen ndhuwur video Tandha play を ク リ ッ ク し て く だ さ い.

 

Deleng ing ngisor iki kanggo rincian saben bisnis.

Festival Otawa