Menyang teks

Penanganan informasi pribadi

Situs web iki (sabanjure diarani "situs iki") nggunakake teknologi kayata cookie lan tag kanggo tujuan nambah panggunaan situs iki dening para pelanggan, pariwara adhedhasar riwayat akses, ngerteni status panggunaan situs iki, lsp. Kanggo nindakake . Kanthi ngeklik tombol "Setuju" utawa situs iki, sampeyan setuju nggunakake cookie kanggo tujuan ing ndhuwur lan nuduhake data karo mitra lan kontraktor.Babagan penanganan informasi pribadiKebijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardMangga deleng.

Aku setuju

Cara nyewa fasilitas

Cara lotre

Saka sudut pandang pencegahan infeksi, lotre supaya akeh pelamar bisa kumpul ing sak venue nganti taun XNUMX Maret Reiwa bakal diganti dadi metode lotre saiki adhedhasar aplikasi mail lan lotre dening staf asosiasi. Aku duwe sampeyan.
Ragad panggunaan fasilitas wis direvisi wiwit tanggal 4 April, 4 taun Reiwa.We appreciate pangerten lan kerjasama.

Prosedur lotre

Lotere yaiku dening staf asosiasiLotre otomatis nggunakake komputerBanjur, tututi prosedur ing ngisor iki.

  • Formulir aplikasi sing dikirim liwat mail bakal dijumlahe kanthi munggah tanggal nalika ditampa dening saben staf fasilitas.Yen pirang-pirang formulir aplikasi teka ing dina sing padha, angka kasebut bakal diitung kanthi sewenang-wenang.
  • Ing wektu lotre, nomer aplikasi bakal pangguna ing komputer kanggo saben kamar lan lotre otomatis bakal ditindakake.
  • Yen tanggal sing dipengini ing formulir aplikasi sing cocog karo nomer sing dipilih karo komputer kasedhiya, sampeyan bakal menang, lan yen ora kasedhiya, sampeyan bakal ditolak.

Carane aplikasi

Isi item sing dibutuhake ing "formulir aplikasi lotre" saben fasilitas lan kirimake (Kudu teka tanggal 6/1) Utawa ing konter (9: 00-19: 00).

* Aplikasi faks ora bakal ditampa amarga ana risiko panularan sing salah.
* Mangga aplikasi ing fasilitas sing digunakake.
* Jendhela Ota Civic Hall Aprico mbukak nganti 17:00.
* Ota Ward Hall Aplico ditutup wiwit Januari 2022 (Reiwa 4) nganti Februari 1 (Reiwa 2023) amarga karya konstruksi kayata tahan gempa langit-langit.
 Sawise museum ditutup, wektu kanggo nerusake aplikasi panggunaan fasilitas sawise Maret 2023 (Reiwa 5) yaikuKeneMangga dipriksa saka.

* Ota Citizen's Plaza bakal ditutup wiwit Maret 2023 (Reiwa 5) nganti April 3 (Reiwa 2024) (6 taun 4 wulan) amarga karya konstruksi kayata tahan gempa langit-langit.

* Gulung sisih bisa ditindakake

  Plaza Warga Daejeon Ota Ward Hall Aplico Alas Budaya Daejeon
Formulir aplikasi lotre

Formulir aplikasi (kudu teka tanggal 6/1)PDF

Formulir aplikasi (kudu teka tanggal 6/1)PDF

Formulir aplikasi (kudu teka tanggal 6/1)PDF

Tujuan aplikasi 〒146-0092
3-1-3 Shimomaruko, Ota-ku, Tokyo
Plaza Warga Daejeon
Kanggo "muatan lotre fasilitas"
〒144-0052
5-37-3 Kamata, Ota-ku, Tokyo
Ota Ward Hall Aplico
Kanggo "muatan lotre fasilitas"
〒143-0024
2-10-1, Central, Ota-ku, Tokyo
Alas Budaya Daejeon
Kanggo "muatan lotre fasilitas"
Nomer telpon 03-3750-1611 03-5744-1600 03-3772-0700

Cathetan

  • Aplikasi lotre diwatesi mung kanggo pilihan kaping telu.
  • Mung siji wong sing bisa ndhaptar siji acara (padha karo acara sing dianakake bebarengan karo pirang-pirang klompok).Yen luwih saka siji wong nglamar, asil lan aplikasi lotre ora valid.
  • Sampeyan ora bisa ndhaptar tanggal lan kategori sing digunakake Ota Ward, Asosiasi Promosi Budaya Ota Ward, lan Dewan Manajemen Ota Bunkanomori.Priksa tabel kasedhiyan kanggo wulan sing dijamin lotre ing ngisor iki sadurunge dilamar.
  • Jeneng panata acara / organisasi, jeneng acara lan konten ora bisa diganti sawise dilamar.
  • Yen sampeyan nggunakake acara sing rame banget (drum Jepang, perkusi, instrumen kuningan, lsp), sampeyan bisa uga ora bisa aplikasi gumantung saka ruangane, mula hubungi sadurunge.
  • Ota Citizen's Plaza digunakake minangka papan pemungutan suara nalika pemilu.Wigati dimangerteni menawa gumantung ing kahanan, sampeyan bisa uga dijaluk ngempet saka nggunakake kamar sawise nggawe mbalekaken lengkap malah sawise pembayaran. (Sasaran: aula cilik, ruang pameran, gimnasium)

Kabar asil lotre

Preduli asil, asil lotre bakal dikirim menyang alamat pelamar nalika dina lotre.

pambayaran

Yen menang, coba mbayar ing jendhela fasilitas aplikasi ing tanggal pungkasan.

* Yen sampeyan pengin transfer, hubungi saben fasilitas kanthi sedina sadurunge tenggat wektu pambayaran.

* Yen pambayaran ora digawe ing tanggal pungkasan, mula bakal dibatalake.Matur nuwun kanggo pangerten sadurunge.

Target lotre ing wulan Maret (tanggal 6 Februari, taun kaping 4 Reiwa)

* Ota Ward Hall Aplico ditutup wiwit Januari 2022 (Reiwa 4) nganti Februari 1 (Reiwa 2023) amarga karya konstruksi kayata tahan gempa langit-langit.
 Sawise museum ditutup, wektu kanggo nerusake aplikasi panggunaan fasilitas sawise Maret 2023 (Reiwa 5) yaikuKeneMangga dipriksa saka.

* Ota Citizen's Plaza bakal ditutup wiwit Maret 2023 (Reiwa 5) nganti April 3 (Reiwa 2024) (6 taun 4 wulan) amarga karya konstruksi kayata tahan gempa langit-langit.

Plaza Warga Daejeon

* Gulung sisih bisa ditindakake

Muroba Sasi kanggo lotre Periode aplikasi Tanggal lotre Periode pambayaran
bale gedhe

Ora ditrapake

Ora ditrapake

Aula cilik Kanggo Maret 2022 (Reiwa 4)

Tabel kasedhiyanPDF

4 Mei, taun kaping 5 Reiwa (Sun)
~
Rebo, 4 Maret, taun kaping 6 Reiwa
4 Mei, taun kaping 6 Reiwa (Sun)
Lotre komputer
4 Februari, taun kaping 6 Reiwa (Senen)
~
4 Februari, taun kaping 6 Reiwa (Senen)
Nganti jam XNUMX bengi
kamar pameran Kanggo Maret 2022 (Reiwa 4)

Tabel kasedhiyanPDF

* Balai gedhe, bale cilik, lan ruangan pameran bakal ditutup wiwit Maret 2023 (Reiwa 5) nganti April 3 (Reiwa 2024) (6 taun 4 sasi) amarga karya konstruksi kayata tahan gempa langit-langit.
* Yen sampeyan pengin nggunakake ruangan pameran (panggunaan pameran) kanthi kapisah, waca kaca ringkesan / kaca fasilitas ruangan pameran.

Ringkesan / peralatan kamar pameran

Akses lalu lintas

Ota Ward Hall Aplico

* Gulung sisih bisa ditindakake

Muroba Sasi kanggo lotre Periode aplikasi Tanggal lotre Periode pambayaran
bale gedhe Kanggo Maret 2023 (Reiwa 5)

Tabel kasedhiyanPDF

4 Mei, taun kaping 5 Reiwa (Sun)
~
Rebo, 4 Maret, taun kaping 6 Reiwa
4 Mei, taun kaping 6 Reiwa (Sun)
Lotre komputer

4 Februari, taun kaping 6 Reiwa (Senen)
~
4 Februari, taun kaping 6 Reiwa (Senen)
Nganti jam XNUMX sore

* Kanggo sing pengin ngirim dhuwit
Jumuah, 4 Maret, taun kaping 6 Reiwa
Nganti jam 3 sore

Aula cilik Ora ditrapake Ora ditrapake
kamar pameran Ora ditrapake

* Ing tanggal 6 Juni (Sun), amarga pemeriksaan daya, karya resepsi ing loket / telpon bakal digantung.
* Balai gedhe, balai cilik, ruang pameran, lan studio A lan B ditutup wiwit Januari 2022 (Reiwa 4) nganti Februari 1 (Reiwa 2023) amarga karya konstruksi kayata tahan gempa langit-langit. ..
* Yen sampeyan pengin nggunakake ruangan pameran (panggunaan pameran) kanthi kapisah, waca kaca ringkesan / kaca peralatan ruangan pameran.

Ringkesan / peralatan kamar pameran

Akses lalu lintas

Alas Budaya Daejeon

* Gulung sisih bisa ditindakake

Muroba Sasi kanggo lotre Periode aplikasi Tanggal lotre Periode pambayaran
bolongan Kanggo Maret 2022 (Reiwa 4)

Tabel kasedhiyanPDF

4 Mei, taun kaping 5 Reiwa (Sun)
~
Rebo, 4 Maret, taun kaping 6 Reiwa
4 Mei, taun kaping 6 Reiwa (Sun)
Lotre komputer

4 Februari, taun kaping 6 Reiwa (Senen)
~
4 Februari, taun kaping 6 Reiwa (Senen)
Nganti jam XNUMX bengi

* Kanggo sing pengin ngirim dhuwit
Jumuah, 4 Maret, taun kaping 6 Reiwa
Nganti jam 3 sore

Ruangan multiguna Kanggo Maret 2022 (Reiwa 4)

Tabel kasedhiyanPDF

Pojok pameran Kanggo Maret 2022 (Reiwa 4)

Tabel kasedhiyanPDF

Alun-alun Kanggo Maret 2022 (Reiwa 4)
Kamar kerajinan Kanggo Maret 2022 (Reiwa 4)

Jadwal kilam keramikPDF

Akses lalu lintas

Pengumuman lan resepsi fasilitas kosong kanggo aplikasi Maret

Informasi kosong sawise lotre kanggo aplikasi Maret bakal dikirim ing situs web kita.
Kanggo informasi paling anyar wiwit nampa fasilitas kosong, waca Uguisu Net.

* Gulung sisih bisa ditindakake

  Plaza Warga Daejeon Ota Ward Hall Aplico Alas Budaya Daejeon
Tanggal publikasi informasi kasedhiyan Sawise dina Selasa, 4 September, taun kaping 6 Reiwa Sawise dina Selasa, 4 September, taun kaping 6 Reiwa Sawise dina Selasa, 4 September, taun kaping 6 Reiwa
Resepsi fasilitas kosong Jumuah, 4 Maret, taun kaping 6 Reiwa
Wiwit jam XNUMX esuk
4 Februari, taun kaping 6 Reiwa (Kamis)
Wiwit jam XNUMX esuk
4 Februari, taun kaping 6 Reiwa (Kamis)
Wiwit jam XNUMX esuk

* Penerimaan fasilitas sing kosong yaiku sing pertama, sing dilayani dhisik.
* Pembatalan ora bakal diilangi maneh.

Target lotre Februari

* Ota Ward Hall Aplico ditutup wiwit Januari 2022 (Reiwa 4) nganti Februari 1 (Reiwa 2023) amarga karya konstruksi kayata tahan gempa langit-langit.
 Nalika aplikasi panggunaan fasilitas bakal dilanjutake ing wulan Maret 2023 (Reiwa 5) sawise museum ditutup,KeneMangga dipriksa saka.

* Ota Citizen's Plaza bakal ditutup wiwit Maret 2023 (Reiwa 5) nganti April 3 (Reiwa 2024) (6 taun 4 wulan) amarga karya konstruksi kayata tahan gempa langit-langit.

Plaza Warga Daejeon

* Gulung sisih bisa ditindakake

Muroba Sasi kanggo lotre Periode aplikasi Tanggal lotre Periode pambayaran
bale gedhe

Ora ditrapake

Ora ditrapake

Aula cilik Kanggo Maret 2022 (Reiwa 4) Jumuah, 4 Maret, taun kaping 4 Reiwa
~
4 Februari, taun kaping 5 Reiwa (Senen)
4 September taun kaping 5 Reiwa (Kamis / preinan)
Lotre komputer
Jumuah, 4 Maret, taun kaping 5 Reiwa
~
Jumuah, 4 Maret, taun kaping 5 Reiwa
Nganti jam XNUMX bengi
kamar pameran Kanggo Maret 2022 (Reiwa 4)

* Balai gedhe, bale cilik, lan ruangan pameran bakal ditutup wiwit Maret 2023 (Reiwa 5) nganti April 3 (Reiwa 2024) (6 taun 4 sasi) amarga karya konstruksi kayata tahan gempa langit-langit.
* Yen sampeyan pengin nggunakake ruangan pameran (panggunaan pameran) kanthi kapisah, waca kaca ringkesan / kaca fasilitas ruangan pameran.

Ringkesan / peralatan kamar pameran

Akses lalu lintas

Ota Ward Hall Aplico

* Gulung sisih bisa ditindakake

Muroba Sasi kanggo lotre Periode aplikasi Tanggal lotre Periode pambayaran
bale gedhe Kanggo Maret 2023 (Reiwa 5) Jumuah, 4 Maret, taun kaping 4 Reiwa
~
4 Februari, taun kaping 5 Reiwa (Senen)
4 September taun kaping 5 Reiwa (Kamis / preinan)
Lotre komputer

Jumuah, 4 Maret, taun kaping 5 Reiwa
~
Jumuah, 4 Maret, taun kaping 5 Reiwa
Nganti jam XNUMX sore

* Kanggo sing pengin ngirim dhuwit
4 Februari, taun kaping 5 Reiwa (Kamis)
Nganti jam 3 sore

Aula cilik Ora ditrapake Ora ditrapake
kamar pameran Ora ditrapake

* Balai gedhe, balai cilik, ruang pameran, lan studio A lan B ditutup wiwit Januari 2022 (Reiwa 4) nganti Februari 1 (Reiwa 2023) amarga karya konstruksi kayata tahan gempa langit-langit. ..
* Yen sampeyan pengin nggunakake ruangan pameran (panggunaan pameran) kanthi kapisah, waca kaca ringkesan / kaca peralatan ruangan pameran.

Ringkesan / peralatan kamar pameran

Akses lalu lintas

Alas Budaya Daejeon

* Gulung sisih bisa ditindakake

Muroba Sasi kanggo lotre Periode aplikasi Tanggal lotre Periode pambayaran
bolongan Kanggo Maret 2022 (Reiwa 4) Jumuah, 4 Maret, taun kaping 4 Reiwa
~
4 Februari, taun kaping 5 Reiwa (Senen)
4 September taun kaping 5 Reiwa (Kamis / preinan)
Lotre komputer

Jumuah, 4 Maret, taun kaping 5 Reiwa
~
Jumuah, 4 Maret, taun kaping 5 Reiwa
Nganti jam XNUMX bengi

* Kanggo sing pengin ngirim dhuwit
4 Februari, taun kaping 5 Reiwa (Kamis)
Nganti jam 3 sore

Ruangan multiguna Kanggo Maret 2022 (Reiwa 4)
Pojok pameran Kanggo Maret 2022 (Reiwa 4)
Alun-alun Kanggo Maret 2022 (Reiwa 4)
Kamar kerajinan Kanggo Maret 2022 (Reiwa 4)

Akses lalu lintas

Pengumuman lan resepsi fasilitas kosong kanggo aplikasi Maret

Informasi kosong sawise lotre kanggo aplikasi Maret bakal dikirim ing situs web kita.
Kanggo informasi paling anyar wiwit nampa fasilitas kosong, waca Uguisu Net.

* Gulung sisih bisa ditindakake

  Plaza Warga Daejeon Ota Ward Hall Aplico Alas Budaya Daejeon
Tanggal publikasi informasi kasedhiyan Sawise Setu, 4 Agustus, taun kaping 5 Reiwa Sawise Setu, 4 Agustus, taun kaping 5 Reiwa Sawise Setu, 4 Agustus, taun kaping 5 Reiwa
Resepsi fasilitas kosong 4 Februari, taun kaping 5 Reiwa (Senen)
Wiwit jam XNUMX esuk
4 Februari, taun kaping 5 Reiwa (Senen)
Wiwit jam XNUMX esuk
4 Februari, taun kaping 5 Reiwa (Senen)
Wiwit jam XNUMX esuk

* Penerimaan fasilitas sing kosong yaiku sing pertama, sing dilayani dhisik.

* Pembatalan ora bakal diilangi maneh.

Plaza Warga Daejeon

Mangga deleng Uguisu Net kanggo informasi paling anyar.

Warbler netjendhela liyane

Ota Ward Hall Aplico

Mangga deleng Uguisu Net kanggo informasi paling anyar.

Warbler netjendhela liyane

Alas Budaya Daejeon

Mangga deleng Uguisu Net kanggo informasi paling anyar.

Warbler netjendhela liyane

Cara aplikasi lan aliran panggunaan