Menyang teks

Penanganan informasi pribadi

Situs web iki (sabanjure diarani "situs iki") nggunakake teknologi kayata cookie lan tag kanggo tujuan nambah panggunaan situs iki dening para pelanggan, pariwara adhedhasar riwayat akses, ngerteni status panggunaan situs iki, lsp. Kanggo nindakake . Kanthi ngeklik tombol "Setuju" utawa situs iki, sampeyan setuju nggunakake cookie kanggo tujuan ing ndhuwur lan nuduhake data karo mitra lan kontraktor.Babagan penanganan informasi pribadiKebijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardMangga deleng.

Aku setuju

Cara nyewa fasilitas

Cara lotre

Wiwit Maret XNUMX, "Sistem Lotre Asosiasi Promosi Budaya Ota Ward" bakal diwiwiti.

Mangga ngakses situs ing ngisor iki, pilih fasilitas sing dikarepake, priksa kasedhiyan, lan nerusake menyang prosedur aplikasi.

Registrasi ora dibutuhake yen sampeyan mung pengin mriksa kasedhiyan.Kanggo nglamar lotre, sampeyan kudu ndhaptar minangka pangguna "sistem lotre fasilitas Asosiasi Promosi Budaya Kutha Ota".

* Nganti XNUMX wong bisa nglamar kanggo saben acara.Elinga yen sawetara aplikasi ora sah.

*Ota Kumin Plaza lagi ditutup kanggo construction.
 (Nomer telpon, lsp."Penutupan Jangka Panjang Plaza Ota Kumin lan Relokasi Sementara Kantor Asosiasi (Kantor Pusat)"mangga dideleng. )

"Nglanjutake aplikasi lotre kanggo Ota Civic Plaza, aula gedhe, aula cilik, lan ruang pameran"

Sistem lotre fasilitas Asosiasi Promosi Budaya Bangsal Otajendhela liyane

Apa sampeyan kudu nggunakake sistem lotre fasilitas

· Lingkungan Internet (PC, smartphone, tablet)
・Alamat e-mail (mung kanggo sing nglamar lotre)
・Kartu Panganggo Net Uguisu (sistem panggunaan fasilitas umum Ota Ward)

* Sampeyan bisa kanggo aplikasi kanggo lotre malah yen sampeyan ora duwe kertu pangguna Uguisu Net, nanging bakal perlu sawise menang, supaya pra-registrasi dianjurake.Kanggo rincian kayata carane ndaftar, deleng "Apa iku Uguisu Net?" ing ngisor iki.

* "Sistem Lotre Fasilitas Asosiasi Promosi Budaya Ota" lan "Uguisu Net (Sistem Penggunaan Fasilitas Umum Ota Ward)" minangka sistem sing kapisah.Registrasi pangguna dibutuhake kanggo saben sistem.Tulung dicathet.

Apa Uguisu Net?

Carane aplikasi

Mangga ngakses situs ing ngisor iki lan nerusake prosedur aplikasi.

Pangguna pisanan kudu ndhaptar.

Kajaba iku, yen sampeyan mung pengin takon babagan tanggal target lotre (kasedhiyan), sampeyan ora perlu ndhaptar minangka pangguna.

Sistem lotre fasilitas Asosiasi Promosi Budaya Bangsal Otajendhela liyane

Manual operasi sistem lotere (PDF) fasilitas Asosiasi Promosi Budaya Bangsal OtaPDF

Babagan aplikasi lotre bisa kaping pirang-pirangPDF

Kamar sing layak kanggo lotre (ing 6 Februari 2)

Tabel referensi cepet periode aplikasi lotre XNUMXPDF

Tabel referensi cepet periode aplikasi lotre FY2020PDF

Jadwal lotre kanggo 2020
lotre Maret

JadwalPDF

Jadwal lotre kanggo 2020
lotre April

JadwalPDF

Bisa lotre

JadwalPDF

juni lotre

JadwalPDF

lotre Juli

JadwalPDF

lotre Agustus

JadwalPDF

lotre September

JadwalPDF

lotre Oktober

JadwalPDF

lotre Oktober

JadwalPDF

lotre Oktober

JadwalPDF

lotre Januari

JadwalPDF

lotre Februari

JadwalPDF

lotre Maret

JadwalPDF

*Yen sampeyan pengin mbagi ruangan pameran (kanggo panggunaan pameran), mangga aplikasi kanthi ngrujuk menyang ringkesan fasilitas lan kaca peralatan ing ruangan pameran.

[Plaza] Ringkesan lan peralatan ruangan pameran

[Aprico] Ringkesan fasilitas lan peralatan ruangan pameran

Informasi kamar kosong sawise lotre 

Informasi kasedhiyan sawise lotre bakal dikirim ing bagean "Kabar" saben homepage perpustakaan sawise tanggal 21 saben sasi.Wigati dimangerteni manawa kita ngrancang ngganti cara kanggo nampa aplikasi kanggo fasilitas kosong ing dina pisanan.Mangga dipriksa informasi kasedhiyan kanggo rincian.Mangga deleng Uguisu Net kanggo informasi paling anyar wiwit wiwitan nampa aplikasi kanggo fasilitas kosong.

Warbler netjendhela liyane

Nalika sistem lotre fasilitas ora bisa digunakake 

Yen sampeyan ora duwe lingkungan internet lan alamat e-mail, please aplikasi kanggo lotre ing jendhela fasilitas sing arep digunakake.

Jam resepsi: 00:19 nganti 00:XNUMX (kajaba dina tutup)

* Wigati dimangerteni manawa sampeyan ora bisa nglamar ing jendela liyane saka fasilitas sing arep digunakake.Elinga yen kita ora nampa aplikasi liwat telpon utawa mail.

■Sing nglamar lotre ing Ota Kumin Plaza

Saiki, Ota Kumin Plaza wis ditutup wiwit Maret 5 amarga ndandani langit-langit lan karya konstruksi liyane.Yen sampeyan ora bisa nggunakake sistem, mangga nglamar ing Ota Kumin Hall Aprico 3F counter.

Penutupan jangka panjang Ota Kumin Plaza

■Sing nglamar kanggo lotre ing Ota Kumin Hall Aprico

Yen sampeyan ora bisa nggunakake sistem, mangga nglamar ing Ota Kumin Hall Aprico XNUMXF jendhela.

■Sing nglamar kanggo lotre Ota Bunka no Mori

Yen sampeyan ora bisa nggunakake sistem, mangga nglamar ing loket ing lantai XNUMX Ota Bunka no Mori.

Kontak

Kanggo pitakon babagan sistem, hubungi saben fasilitas liwat telpon.

■ Ota Kumin Plaza

TEL: 03-6424-5900

■ Ota Civic Hall Aprico

TEL: 03-5744-1600

■ Hutan Budaya Ota

TEL: 03-3772-0700

Cara aplikasi lan aliran panggunaan