Menyang teks

Penanganan informasi pribadi

Situs web iki (sabanjure diarani "situs iki") nggunakake teknologi kayata cookie lan tag kanggo tujuan nambah panggunaan situs iki dening para pelanggan, pariwara adhedhasar riwayat akses, ngerteni status panggunaan situs iki, lsp. Kanggo nindakake . Kanthi ngeklik tombol "Setuju" utawa situs iki, sampeyan setuju nggunakake cookie kanggo tujuan ing ndhuwur lan nuduhake data karo mitra lan kontraktor.Babagan penanganan informasi pribadiKebijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardMangga deleng.

Aku setuju

Cara nyewa fasilitas

Cara lotre

Wiwit undian ing taun kaping 2 ing Reiwa, kita wis nglamar liwat mail lan nggawe akeh karyawan asosiasi kasebut supaya ora rame, nutup lan kontak cedhak minangka reaksi tumrap infeksi virus corona anyar.Nanging, amarga lotre ing ngendi akeh pelamar nglumpuk ing sak papan sing ora dikarepake saka sudut pandang pencegahan infeksi, kita bakal ngganti metode lotre ing venue dadi metode lotre saiki adhedhasar aplikasi mail. Aku bakal.
Biaya fasilitas kasebut bakal diubah wiwit tanggal 31 April XNUMX, nanging kanggo nimbang pengaruh infeksi virus corona anyar, biaya panggunaan fasilitas bakal ditambah nganti tanggal XNUMX Maret XNUMX (dijadwalake). Iki bakal digunakake kanthi ragad panggunaan saiki.
Kita bakal ngandhani babagan ragad panggunaan anyar sawise XNUMX April, taun kaping XNUMX Reiwa.Kita ngormati pangerten lan kerja sama sampeyan.

Prosedur lotre

Lotere yaiku dening staf asosiasiLotre otomatis nggunakake komputerBanjur, tututi prosedur ing ngisor iki.

  • Formulir aplikasi sing dikirim liwat mail bakal dijumlahe kanthi munggah tanggal nalika ditampa dening saben staf fasilitas.Yen pirang-pirang formulir aplikasi teka ing dina sing padha, angka kasebut bakal diitung kanthi sewenang-wenang.
  • Ing wektu lotre, nomer aplikasi bakal pangguna ing komputer kanggo saben kamar lan lotre otomatis bakal ditindakake.
  • Yen tanggal sing dipengini ing formulir aplikasi sing cocog karo nomer sing dipilih karo komputer kasedhiya, sampeyan bakal menang, lan yen ora kasedhiya, sampeyan bakal ditolak.

Carane aplikasi

Isi item sing dibutuhake ing "formulir aplikasi lotre" saben fasilitas lan kirimake (Kudu teka tanggal 7/1) Utawa ing konter (9: 00-19: 00).

* Aplikasi faks ora bakal ditampa amarga ana risiko panularan sing salah.
* Mangga aplikasi ing fasilitas sing digunakake.
* Ota Ward Hall Aplico bakal ditutup wiwit Januari 2022 (Reiwa 4) nganti Februari 1 (Reiwa 2023) amarga kerja konstruksi kayata resistensi gempa ing langit-langit.

* Gulung sisih bisa ditindakake

  Plaza Warga Daejeon Ota Ward Hall Aplico Alas Budaya Daejeon
Formulir aplikasi lotre

Formulir aplikasi (kudu teka tanggal 7/1)PDF

Ora ditrapake

Formulir aplikasi (kudu teka tanggal 7/1)PDF

Tujuan aplikasi 〒146-0092
3-1-3 Shimomaruko, Ota-ku, Tokyo
Plaza Warga Daejeon
Kanggo "muatan lotre fasilitas"
〒144-0052
5-37-3 Kamata, Ota-ku, Tokyo
Ota Ward Hall Aplico
Kanggo "muatan lotre fasilitas"
〒143-0024
2-10-1, Central, Ota-ku, Tokyo
Alas Budaya Daejeon
Kanggo "muatan lotre fasilitas"
Nomer telpon 03-3750-1611 03-5744-1600 03-3772-0700

Cathetan

  • Aplikasi lotre diwatesi mung kanggo pilihan kaping telu.
  • Mung siji wong sing bisa ndhaptar siji acara (padha karo acara sing dianakake bebarengan karo pirang-pirang klompok).Yen luwih saka siji wong nglamar, asil lan aplikasi lotre ora valid.
  • Sampeyan ora bisa ndhaptar tanggal lan kategori sing digunakake Ota Ward, Asosiasi Promosi Budaya Ota Ward, lan Dewan Manajemen Ota Bunkanomori.Priksa tabel kasedhiyan kanggo wulan sing dijamin lotre ing ngisor iki sadurunge dilamar.
  • Jeneng panata acara / organisasi, jeneng acara lan konten ora bisa diganti sawise dilamar.
  • Yen sampeyan nggunakake acara sing rame banget (drum Jepang, perkusi, instrumen kuningan, lsp), sampeyan bisa uga ora bisa aplikasi gumantung saka ruangane, mula hubungi sadurunge.

Kabar asil lotre

Preduli asil, asil lotre bakal dikirim menyang alamat pelamar nalika dina lotre.

pambayaran

Yen menang, coba mbayar ing jendhela fasilitas aplikasi ing tanggal pungkasan.

* Yen sampeyan pengin transfer, hubungi saben fasilitas kanthi sedina sadurunge tenggat wektu pambayaran.

* Yen pambayaran ora digawe ing tanggal pungkasan, mula bakal dibatalake.Matur nuwun kanggo pangerten sadurunge.

Target lotre ing wulan Maret (tanggal 7 Februari, taun kaping 3 Reiwa)

令和3年東京オリンピック競技大会・東京パラリンピック競技大会特別措置法の成立により、令和3年7月19日(月)と10月11日(月)は平日、7月22日(木)、7月23日(金)、8月8日(日)は祝日、8月9日(月)は振替休日となりますのでご注意ください。

* Ota Ward Hall Aplico bakal ditutup wiwit Januari 2022 (Reiwa 4) nganti Februari 1 (Reiwa 2023) amarga kerja konstruksi kayata resistensi gempa ing langit-langit.

Plaza Warga Daejeon

* Gulung sisih bisa ditindakake

Muroba Sasi kanggo lotre Periode aplikasi Tanggal lotre Periode pambayaran
bale gedhe Kanggo Maret 2022 (Reiwa 4)

Tabel kasedhiyanPDF

3 April, taun kaping 6 Reiwa (Selasa)
~
3 Februari, taun kaping 7 Reiwa (Kamis)
3 Februari, taun kaping 7 Reiwa (Senen)
Lotre komputer
3 April, taun kaping 7 Reiwa (Selasa)
~
3 April, taun kaping 7 Reiwa (Selasa)
Nganti jam XNUMX bengi
Aula cilik Kanggo Maret 2022 (Reiwa 4)

Tabel kasedhiyanPDF

kamar pameran Kanggo Maret 2022 (Reiwa 4)

Tabel kasedhiyanPDF

* Yen sampeyan pengin nggunakake ruangan pameran (panggunaan pameran) kanthi kapisah, waca kaca ringkesan / kaca fasilitas ruangan pameran.

Ringkesan / peralatan kamar pameran

Akses lalu lintas

Ota Ward Hall Aplico

* Gulung sisih bisa ditindakake

Muroba Sasi kanggo lotre Periode aplikasi Tanggal lotre Periode pambayaran
bale gedhe Ora ditrapake Ora ditrapake
Aula cilik Ora ditrapake
kamar pameran Ora ditrapake

* Aula gedhe, aula cilik, ruang pameran, lan studio A lan B ditutup wiwit Januari 2022 (Reiwa 4) nganti Februari 1 (Reiwa 2023) amarga ana pekerjaan konstruksi kayata tahan gempa ing plafon.
* Yen sampeyan pengin nggunakake ruangan pameran (panggunaan pameran) kanthi kapisah, waca kaca ringkesan / kaca peralatan ruangan pameran.

Ringkesan / peralatan kamar pameran

Akses lalu lintas

Alas Budaya Daejeon

* Gulung sisih bisa ditindakake

Muroba Sasi kanggo lotre Periode aplikasi Tanggal lotre Periode pambayaran
bolongan Kanggo Maret 2022 (Reiwa 4)

Tabel kasedhiyanPDF

3 April, taun kaping 6 Reiwa (Selasa)
~
3 Februari, taun kaping 7 Reiwa (Kamis)
3 Februari, taun kaping 7 Reiwa (Senen)
Lotre komputer

3 April, taun kaping 7 Reiwa (Selasa)
~
3 April, taun kaping 7 Reiwa (Selasa)
Nganti jam XNUMX bengi

* Kanggo sing pengin ngirim dhuwit
Jumuah, 3 Maret, taun kaping 7 Reiwa
Nganti jam 3 sore

Ruangan multiguna Kanggo Maret 2022 (Reiwa 4)

Tabel kasedhiyanPDF

Pojok pameran Kanggo Maret 2022 (Reiwa 4)

Tabel kasedhiyanPDF

Alun-alun Kanggo Maret 2021 (Reiwa 3)
Kamar kerajinan Kanggo Maret 2021 (Reiwa 3)

Jadwal kilam keramikPDF

Akses lalu lintas

Pengumuman lan resepsi fasilitas kosong kanggo aplikasi Maret

Informasi kosong sawise lotre kanggo aplikasi Maret bakal dikirim ing situs web kita.
Kanggo informasi paling anyar wiwit nampa fasilitas kosong, waca Uguisu Net.

* Gulung sisih bisa ditindakake

  Plaza Warga Daejeon Ota Ward Hall Aplico Alas Budaya Daejeon
Tanggal publikasi informasi kasedhiyan Sawise 3 April, taun kaping 7 Reiwa (Rebo) Ora ditrapake Sawise 3 April, taun kaping 7 Reiwa (Rebo)
Resepsi fasilitas kosong 3 Juli, taun kaping 7 Reiwa (Jumuah / preinan)
Wiwit jam XNUMX esuk

Ora ditrapake

3 Juli, taun kaping 7 Reiwa (Jumuah / preinan)
Wiwit jam XNUMX esuk

* Penerimaan fasilitas sing kosong yaiku sing pertama, sing dilayani dhisik.
* Pembatalan ora bakal diilangi maneh.

Target lotre Februari

令和3年東京オリンピック競技大会・東京パラリンピック競技大会特別措置法の成立により、令和3年7月19日(月)と10月11日(月)は平日、7月22日(木)、7月23日(金)、8月8日(日)は祝日、8月9日(月)は振替休日となりますのでご注意ください。

Plaza Warga Daejeon

* Gulung sisih bisa ditindakake

Muroba Sasi kanggo lotre Periode aplikasi Tanggal lotre Periode pambayaran
bale gedhe Kanggo Maret 2022 (Reiwa 4) Setu, 3 Maret, taun kaping 5 Reiwa
~
3 April, taun kaping 6 Reiwa (Selasa)
Reiwa 3 Maret (Jumuah)
Lotre komputer
Setu, 3 Maret, taun kaping 6 Reiwa
~
3 Mei, taun kaping 6 Reiwa (Sun)
Nganti jam XNUMX bengi
Aula cilik Kanggo Maret 2021 (Reiwa 3)
kamar pameran Kanggo Maret 2021 (Reiwa 3)

* Yen sampeyan pengin nggunakake ruangan pameran (panggunaan pameran) kanthi kapisah, waca kaca ringkesan / kaca fasilitas ruangan pameran.

Ringkesan / peralatan kamar pameran

Akses lalu lintas

Ota Ward Hall Aplico

* Gulung sisih bisa ditindakake

Muroba Sasi kanggo lotre Periode aplikasi Tanggal lotre Periode pambayaran
bale gedhe Ora ditrapake Setu, 3 Maret, taun kaping 5 Reiwa
~
3 April, taun kaping 6 Reiwa (Selasa)
Setu, 3 Maret, taun kaping 6 Reiwa
Lotre komputer

3 Mei, taun kaping 6 Reiwa (Sun)
~
3 Mei, taun kaping 6 Reiwa (Sun)
Nganti jam XNUMX bengi

* Kanggo sing pengin ngirim dhuwit
Jumuah, 3 Maret, taun kaping 6 Reiwa
Nganti jam 3 sore

Aula cilik Kanggo Maret 2021 (Reiwa 3)
kamar pameran Kanggo Maret 2021 (Reiwa 3)

* Aula gedhe, aula cilik, ruang pameran, lan studio A lan B ditutup wiwit Januari 2022 (Reiwa 4) nganti Februari 1 (Reiwa 2023) amarga ana pekerjaan konstruksi kayata tahan gempa ing plafon.
* Yen sampeyan pengin nggunakake ruangan pameran (panggunaan pameran) kanthi kapisah, waca kaca ringkesan / kaca peralatan ruangan pameran.

Ringkesan / peralatan kamar pameran

Akses lalu lintas

Alas Budaya Daejeon

* Gulung sisih bisa ditindakake

Muroba Sasi kanggo lotre Periode aplikasi Tanggal lotre Periode pambayaran
bolongan Kanggo Maret 2021 (Reiwa 3) Setu, 3 Maret, taun kaping 5 Reiwa
~
3 April, taun kaping 6 Reiwa (Selasa)
Setu, 3 Maret, taun kaping 6 Reiwa
Lotre komputer

3 Mei, taun kaping 6 Reiwa (Sun)
~
3 Mei, taun kaping 6 Reiwa (Sun)
Nganti jam XNUMX bengi

* Kanggo sing pengin ngirim dhuwit
Jumuah, 3 Maret, taun kaping 6 Reiwa
Nganti jam 3 sore

Ruangan multiguna Kanggo Maret 2021 (Reiwa 3)
Pojok pameran Kanggo Maret 2021 (Reiwa 3)
Alun-alun Kanggo Maret 2021 (Reiwa 3)
Kamar kerajinan Kanggo Maret 2021 (Reiwa 3)

Akses lalu lintas

Pengumuman lan resepsi fasilitas kosong kanggo aplikasi Maret * Nganyari 6/21

Informasi kosong sawise lotre kanggo aplikasi Maret bakal dikirim ing situs web kita.
Kanggo informasi paling anyar wiwit nampa fasilitas kosong, waca Uguisu Net.

* Gulung sisih bisa ditindakake

  Plaza Warga Daejeon Ota Ward Hall Aplico Alas Budaya Daejeon
Tanggal publikasi informasi kasedhiyan Sawise tanggal 3 Maret, taun kaping 6 Reiwa
Resepsi fasilitas kosong Rebo, 3 Maret, taun kaping 6 Reiwa
Wiwit jam XNUMX esuk
3 Februari, taun kaping 6 Reiwa (Kamis)
Wiwit jam XNUMX esuk
Rebo, 3 Maret, taun kaping 6 Reiwa
Wiwit jam XNUMX esuk

* Penerimaan fasilitas sing kosong yaiku sing pertama, sing dilayani dhisik.

* Pembatalan ora bakal diilangi maneh.

Plaza Warga Daejeon

Tabel kasedhiyan bale gedhePDF

Tabel kasedhiyan bale cilikPDF

Tabel kasedhiyan ruangan pameranPDF

Ota Ward Hall Aplico

Tabel kasedhiyan bale cilikPDF

Tabel kasedhiyan ruangan pameranPDF

Alas Budaya Daejeon

Tabel kasedhiyan aulaPDF

Tabel kasedhiyan kamar serbagunaPDF

Tabel kasedhiyan pojok pameranPDF

Cara aplikasi lan aliran panggunaan