Menyang teks

Penanganan informasi pribadi

Situs web iki (sabanjure diarani "situs iki") nggunakake teknologi kayata cookie lan tag kanggo tujuan nambah panggunaan situs iki dening para pelanggan, pariwara adhedhasar riwayat akses, ngerteni status panggunaan situs iki, lsp. Kanggo nindakake . Kanthi ngeklik tombol "Setuju" utawa situs iki, sampeyan setuju nggunakake cookie kanggo tujuan ing ndhuwur lan nuduhake data karo mitra lan kontraktor.Babagan penanganan informasi pribadiKebijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardMangga deleng.

Aku setuju

Informasi rekrutmen

Magome Writers' Village Fantasy Theatre Festival DVD / Aplikasi Tuku Barang

Babagan Festival Teater Fantasi Desa Penulis Magome

Nyuwun aplikasi

  • Kita ora nampa pembatalan utawa owah-owahan sawise aplikasi dikonfirmasi.
  • Ing asas, kita ora nampa bali utawa ijol-ijolan amarga penak customer.
  • Hubungi kita yen produk sing dikirim rusak utawa rusak.Kita bakal nanggapi sawise konfirmasi kasunyatan.
  • Kita bakal ngubungi sampeyan saka alamat ing ngisor iki.Setel alamat ing ngisor iki supaya bisa ditampa ing komputer pribadi, ponsel, lsp., Ketik informasi sing dibutuhake, lan aplikasi.

Formulir aplikasi

  • Ketik
  • Konfirmasi konten
  • kirim kabeh

Yaiku barang sing dibutuhake, mula coba isenana.

    [DVD] Festival Teater Fantasi Desa Magome Writers '2021 
    * Rega unit: 1 yen (kalebu pajak) saben lembar
    * Dijadwalake bakal dikirim kanthi berurutan wiwit Maret 2022
    [DVD] Festival Teater Desa Penulis Magome 2020 Edisi Video Panggung Imajiner 
    * Rega unit: 1 yen (kalebu pajak) saben lembar
    [Buku] Buku Pedoman Desa Penulis Magome 
    * Rega unit: 1 yen saben buku (termasuk pajak)
    Cara Pembayaran
    * Wong sing tanggung jawab bakal ngubungi sampeyan babagan biaya pengiriman sawise sampeyan nglamar.
    Jeneng (Kanji)
    Tuladha: Taro Daejeon
    Jeneng (Frigana)
    Tuladha: Ota Taro
    Kode pos
    (Nomer setengah jembar) Tuladha: 1460032
    Prefektur
    Kutha
    jeneng kutha
    alamat jeneng bangunan
    Mangga uga lebokake jeneng kondhisi / apartemen.
    Nomer telpon (nomer setengah jembar)
    Tuladha: 03-1234-5678
    Alamat email (karakter alfanumerik setengah jembar)
    Tuladha: sample@ota-bunka.or.jp
    Konfirmasi alamat email (karakter alfanumerik setengah jembar)
    Tuladha: sample@ota-bunka.or.jp
    Penanganan informasi pribadi Informasi pribadi sing sampeyan lebokake bakal digunakake mung kanggo notifikasi babagan bisnis iki.
    Yen sampeyan setuju nggunakake informasi kontak sing sampeyan lebokake kanggo ngubungi kita, pilih [Setuju] lan terusake menyang layar konfirmasi.

    Deleng "Kebijakan Privasi" asosiasi


    Panularan rampung.
    Matur nuwun wis ngubungi kita.

    Bali menyang ndhuwur asosiasi