Menyang teks

Penanganan informasi pribadi

Situs web iki (sabanjure diarani "situs iki") nggunakake teknologi kayata cookie lan tag kanggo tujuan nambah panggunaan situs iki dening para pelanggan, pariwara adhedhasar riwayat akses, ngerteni status panggunaan situs iki, lsp. Kanggo nindakake . Kanthi ngeklik tombol "Setuju" utawa situs iki, sampeyan setuju nggunakake cookie kanggo tujuan ing ndhuwur lan nuduhake data karo mitra lan kontraktor.Babagan penanganan informasi pribadiKebijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardMangga deleng.

Aku setuju

  • Foto 1
  • Foto 2
  • Foto 3
  • Foto 4

mandheg Puter maneh

  • 2022
  • 5
  • Bisa
SUN Mon TUE wed THU FRI SAT
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        

2022 taun 5 sasi

Alas Budaya Daejeon 12,17,18,19 dina

Pagelaran / acara paling anyar

  • Jadwal
  • Papan
  • カ テ ゴ リ

Kanggo Dhaptar

Kabar

Kanggo Dhaptar

Gambar fasilitas Daejeon Bunkanomori

Dewan Manajemen Hutan Budaya Daejeonjendhela liyane

Kita wis ngatur dewan manajemen kanggo nyengkuyung kegiatan budaya para pendhudhuk lan nyebar budaya.

Alas Budaya Daejeon

143-0024-2, Central, Ota-ku, Tokyo 10-1

Jam Opening 9: 00-22: 00
* Aplikasi / pambayaran kanggo saben kamar fasilitas 9: 00-19: 00
* Pesenan tiket / pambayaran 10: 00-19: 00
dina nutup Preinan akhir taun lan Taun Baru (12 Desember-29 Januari)
Dina pangopènan / inspeksi / reresik ditutup / tertutup sementara