Menyang teks

Penanganan informasi pribadi

Situs web iki (sabanjure diarani "situs iki") nggunakake teknologi kayata cookie lan tag kanggo tujuan nambah panggunaan situs iki dening para pelanggan, pariwara adhedhasar riwayat akses, ngerteni status panggunaan situs iki, lsp. Kanggo nindakake . Kanthi ngeklik tombol "Setuju" utawa situs iki, sampeyan setuju nggunakake cookie kanggo tujuan ing ndhuwur lan nuduhake data karo mitra lan kontraktor.Babagan penanganan informasi pribadiKebijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardMangga deleng.

Aku setuju

  • Foto 1
  • Foto 2
  • Foto 3
  • Foto 4

mandheg Puter maneh

  • 2024
  • 7
  • Juli
SUN Mon TUE wed THU FRI SAT
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      

2024 taun 7 sasi

Alas Budaya Daejeon 11 dina

Pagelaran / acara paling anyar

  • Jadwal
  • Papan
  • カ テ ゴ リ

Kanggo Dhaptar

Kabar

Tanggal nganyari Konten informasi
Kinerja
Kuliah
Plaza WargaAplicoAlas budaya
Ota Ward News (Juli 7) Babagan informasi sing salah babagan pagelaran sing disponsori asosiasi
Kinerja
Kuliah
Plaza WargaAplicoAlas budaya
Informasi penjualan tiket kinerja sing disponsori asosiasi (dirilis tanggal 7 Juli)
Saka asosiasi Plaza WargaAplicoAlas budayaAula Peringatan RyukoAula Peringatan Kumagai TsunekoAula Peringatan Sanno KusadoBalai Peringatan Shiro Ozaki
Kertas Informasi Seni Budaya Ota Ward "ART bee HIVE" vol.19 wis diterbitake.
Saka fasilitas kasebut Alas budaya
Informasi babagan parkir sepeda sementara amarga konstruksi langit-langit khusus
Saka fasilitas kasebut Alas budaya
"Ayo nyoba tembikar pisanan nggunakake kiln paling anyar" dianakake!
Saka fasilitas kasebut Alas budaya
Babagan owah-owahan ing wektu wiwitan resepsi kanggo fasilitas kosong ruangan kerajinan (wiwit lotre April 6)
Saka fasilitas kasebut Alas budaya
Wajan lan talenan anyar.
Saka asosiasi Plaza WargaAplicoAlas budayaAula Peringatan RyukoAula Peringatan Kumagai TsunekoAula Peringatan Sanno KusadoBalai Peringatan Shiro Ozaki
Kertas informasi "ART bee HIVE" karakter PR resmi lair!
Saka asosiasi Plaza WargaAplicoAlas budayaAula Peringatan RyukoAula Peringatan Kumagai TsunekoAula Peringatan Sanno KusadoBalai Peringatan Shiro Ozaki
Twitter resmi saka kertas informasi "ART bee HIVE" saiki kasedhiya!
Saka asosiasi Plaza WargaAplicoAlas budayaAula Peringatan RyukoAula Peringatan Kumagai TsunekoAula Peringatan Sanno KusadoBalai Peringatan Shiro Ozaki
Homepage resmi wis dianyari
liyane Plaza WargaAplicoAlas budaya
Akun LINE resmi asosiasi mbukak!Mangga ndaftar dadi kanca!jendhela liyane
Saka asosiasi Plaza WargaAplicoAlas budaya
Ragad panggunaan fasilitas bakal ganti wiwit tanggal 3 April 2021
liyane Plaza WargaAplicoAlas budaya
Instagram resmi asosiasi wis dibukak!jendhela liyane
Saka asosiasi Plaza WargaAplicoAlas budaya
[Penting] Kabar lan panjaluk kanggo kabeh pengunjung (gegandhengan karo infeksi virus corona anyar)

Kanggo Dhaptar

Gambar fasilitas Daejeon Bunkanomori

Dewan Manajemen Hutan Budaya Daejeonjendhela liyane

Kita wis ngatur dewan manajemen kanggo nyengkuyung kegiatan budaya para pendhudhuk lan nyebar budaya.

Alas Budaya Daejeon

143-0024-2, Central, Ota-ku, Tokyo 10-1

Jam Opening 9: 00-22: 00
* Aplikasi / pambayaran kanggo saben kamar fasilitas 9: 00-19: 00
* Pesenan tiket / pambayaran 10: 00-19: 00
dina nutup Preinan akhir taun lan Taun Baru (12 Desember-29 Januari)
Dina pangopènan / inspeksi / reresik ditutup / tertutup sementara