Menyang teks

Penanganan informasi pribadi

Situs web iki (sabanjure diarani "situs iki") nggunakake teknologi kayata cookie lan tag kanggo tujuan nambah panggunaan situs iki dening para pelanggan, pariwara adhedhasar riwayat akses, ngerteni status panggunaan situs iki, lsp. Kanggo nindakake . Kanthi ngeklik tombol "Setuju" utawa situs iki, sampeyan setuju nggunakake cookie kanggo tujuan ing ndhuwur lan nuduhake data karo mitra lan kontraktor.Babagan penanganan informasi pribadiKebijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardMangga deleng.

Aku setuju

Babagan asosiasi

Babagan panggunaan fasilitas

Babagan panggunaan fasilitas budaya kanggo nyegah panyebaran infeksi koronavirus anyar

Kanggo nyegah panyebaran infeksi koronavirus anyar, kita njaluk sawetara watesan lan ati-ati nalika nggunakake, lan kita pengin njaluk kabeh pangguna supaya terus nyegah panyebaran infeksi koronavirus anyar. Matur nuwun kanggo pangerten lan kerjasama. .
Elinga yen panggunaan fasilitas kasebut bisa diwatesi gumantung saka kahanan infeksi ing mangsa ngarep.

XNUMX. XNUMX.Fasilitas target, periode, lsp. * Nganyari 5/23

Periode

XNUMX Mei, XNUMX taun Reiwa-kanggo wektu iki

Mbukak jam saben fasilitas

Bakal tetep mbukak normal.
Ana sawetara watesan babagan tujuan panggunaan."XNUMX. Watesan lan panjaluk gumantung saka tujuan panggunaan"Mangga dipriksa bebarengan karo.

  • Plaza Warga Daejeon
  • Ota Ward Hall Aplico
  • Alas Budaya Daejeon

Pembayaran maneh saka fasilitas

Kanggo wektu iki, preduli saka kategori panggunaan, yen sampeyan mbatalake panggunaan fasilitas kanggo nyegah panyebaran penyakit infèksius, kita bakal mbalekaken jumlah lengkap.Hubungi saben fasilitas kanggo rincian.

XNUMX. XNUMX.Watesan kanggo pangguna

Prinsipe, sawise nindakake langkah-langkah kontrol infeksi kanthi lengkap adhedhasar panjaluk pamrentah nasional lan Pamrentah Metropolitan Tokyo, yen ana acara, pamirsa, lsp. XNUMX% utawa kurang mung kanggo acara sing ora diwenehi.

XNUMX. XNUMX.Langkah-langkah pencegahan infeksi dhasar

Kita njaluk kabeh operator lan pengunjung sing melu fasilitas lan pagelaran supaya kerja sama karo langkah-langkah pencegahan infeksi dhasar ing ngisor iki.

  • Minangka aturan umum, mesthi nganggo topeng kanthi bener.
  • Sak tenane ngresiki tangan lan ngumbah tangan.
  • Coba nyuda obrolan (aja bengok-bengok) lan tata cara batuk.
  • Priksa manawa jarak ing antarane cocog.
  • Kita bakal ngupayakake ventilasi.
  • Kanggo mangan lan ngombé ing bale (ora kalebu kamar ngendi mangan lan ngombé dilarang saka sadurunge), iku diijini nedha awan etc kanggo wektu cendhak sawise ngleksanakake mangan bisu lan njamin ventilasi.
  • Kita bakal aktif nggunakake aplikasi konfirmasi kontak (COCOA) Kementerian Kesehatan, Tenaga Kerja lan Kesejahteraan.
  • Kita bakal ngetrapake pangukuran suhu lan njupuk langkah-langkah kayata ngenteni ing omah yen demam panas (*) dibandhingake karo demam normal utawa yen sampeyan ngalami gejala ing ngisor iki.
  • Gejala kayata batuk, dispnea, malaise umum, tenggorokan, irung / irung, irung rasa / kelenjar, nyeri sendi / otot, diare, mutah, lsp.
  • Nalika ana kontak cedhak karo tes PCR positif
  • Watesan imigrasi, ngunjungi riwayat menyang negara / wilayah sing mbutuhake wektu pengamatan sawise mlebu, lan kontak cedhak karo warga, lsp.
    * Contone kritéria kanggo "nalika ana panas luwih dhuwur tinimbang panas normal" …… Nalika ana panas 37.5 ° C utawa luwih dhuwur

XNUMX.Watesan lan panjaluk gumantung saka tujuan panggunaan

Ing babagan panggunaan ing ngisor iki, panggunaan bakal diwatesi utawa dibatalake saiki.
Kajaba iku, kita arep mutusake angkat watesan adhedhasar kahanan mbesuk kayata kemajuan peta dalan.

A) Mangan lan ngombe

Ora apa-apa kanggo nedha awan ing aula (ora kalebu kamar sing dilarang mangan lan ngombe sadurunge), nanging ati-ati babagan poin ing ngisor iki.

  • Mangga mesthekake ventilasi.
  • Mangga lenggah kanthi tatakrama.
  • Mangga ngamanake jarak sing cocog ing antarane pangguna.
  • Aja nganti nuduhake sumpit lan piring ing antarane pangguna.
  • Mangga ngindhari obrolan sing rame sajrone mangan.

Ing kamar sing bisa mangan lan ngombe, tindakake ing ngisor iki.

Nangani pangan lan ngombe (kalebu ngombe) ing fasilitasPDF

Upaya sawise XNUMX Mei (XNUMX Mei, taun kaping XNUMX Reiwa, Tokyo)PDF

B) Gunakake sing mbutuhake perhatian khusus

Nalika nggunakake kanggo tujuan ing ngisor iki, wenehana perhatian khusus kanggo ngamanake jarak interpersonal.

  • Mahjong, Go, Shogi
  • Latihan musik (musik instrumental)
  • Latihan musik (musik vokal)
  • Lagu shigin / rakyat
  • Buyo
  • Nari Ballroom
  • Tari liyane (tari hula)
  • Tari olahraga (aerobik, joget jazz, lsp)
  • Gimnastik
  • Yoga lsp.
Masalah umum
  • Mangga ngamanake jarak sing cocog ing antarane pangguna.
  • Mangga ngindhari obrolan adhep-adhepan lan jarak adoh sabisa-bisa.
Mahjong, Go, Shogi
  • Disfungsi driji kanggo saben game.
  • Piranti disinfeksi kanthi rutin (potongan, watu, papan, ubin mahjong, tongkat, lsp).
Latihan yoga-yoga lsp.
  • Yen sampeyan ngilangi napas amarga olahraga, jarak luwih adoh.
  • Ati-ati aja nganti kontak gedhe banget ing antarane pangguna.
  • Aja vokalisasi lan nyanyi kanthi pasuryan.
Karaoke
  • Ventilate asring.
  • Mangga disinfect mikropon etc. sing cocog.
  • Aja vokalisasi lan nyanyi kanthi pasuryan.

XNUMX.Panjaluk digunakake

  1. Aja nyegah nggunakake yen sampeyan ana ing kahanan fisik sing ala kayata demam utawa batuk.
  2. Tulung jaga njaga kapasitas ruangane
    (Yen acara banter (konser rock, acara olahraga, lsp.), kapasitas maksimal XNUMX%.)
  3. Tulung jarak adoh ing antarane pangguna.
  4. Nyuwun tulung supaya kita ngumbah tangan nalika mlebu lan metu, lan ngetrapake tata cara batuk.
  5. Nyuwun masker.Nyegah mlebu museum yen durung nganggo (takon karo staf)
  6. Nalika mangan lan ngombé ing bale (ora kalebu kamar ngendi mangan lan ngombé dilarang saka sadurunge), iku oke kanggo nedha awan etc kanggo wektu cendhak sawise ngleksanakake mangan bisu lan njamin ventilasi.
  7. Ventilasi kanthi rutin nalika nggunakake fasilitas (udakara 10 menit saben jam)
  8. Mangga ngindhari wektu suwe ing ruang bareng (lobi lsp)
  9. Nyuwun sampah nggawa mulih
  10. Yen sampeyan ngalami infeksi virus corona anyar sajrone 2 minggu sawise dienggo, lapo menyang manajer fasilitas sing sampeyan gunakake langsung.

Kanggo rincian, waca saben dokumen.

Panjaluk pangguna panggunaPDF

Nyuwun panyelenggaraPDF

Nyuwun panyelenggara aula

XNUMX.Babagan pambukaan aula memorial

Saben balai peringatan bakal terus mbukak kaya biasane.

Kajaba iku, nalika mbukak museum, kita bakal njupuk langkah-langkah sing dibutuhake saka sudut pandang nyegah panyebaran infeksi virus corona anyar, adhedhasar pedoman sing gegandhengan.
Nyuwun ngapura amarga ana rasa nyusahake lan ngapresiasi pangerten lan kerjasama sampeyan.

Fasilitas target

Aula Peringatan Ryuko, Balai Peringatan Kumagai Tsuneko, Balai Peringatan Sanno Kusado

XNUMX.Babagan bisnis sing disponsori asosiasi

Nalika ngleksanakake proyek kasebut, kita wis ngukur langkah-langkah sing dibutuhake kanggo nyegah panyebaran infeksi virus corona anyar.Kanggo rincian, waca saben kaca informasi kinerja.

Nuwun sewu amarga ana rasa nyusahake lan matur nuwun amarga wis ngerti lan kerja sama.