Menyang teks

Penanganan informasi pribadi

Situs web iki (sabanjure diarani "situs iki") nggunakake teknologi kayata cookie lan tag kanggo tujuan nambah panggunaan situs iki dening para pelanggan, pariwara adhedhasar riwayat akses, ngerteni status panggunaan situs iki, lsp. Kanggo nindakake . Kanthi ngeklik tombol "Setuju" utawa situs iki, sampeyan setuju nggunakake cookie kanggo tujuan ing ndhuwur lan nuduhake data karo mitra lan kontraktor.Babagan penanganan informasi pribadiKebijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardMangga deleng.

Aku setuju

Babagan asosiasi

Babagan panggunaan fasilitas

Babagan panggunaan fasilitas budaya amarga kahanan darurat

Negara darurat wis diperluas kanggo nyegah panyebaran infeksi virus corona anyar ing Tokyo.
Akibate, kapasitas lan jam panggunaan fasilitas bakal terus kaya ing ngisor iki.
Kita pengin takon kabeh pangguna babagan pangerten lan kerjasama kanggo nyegah panyebaran infeksi virus corona anyar.

XNUMX. XNUMX.Fasilitas target, periode, lsp. * Nganyari 9/10

Periode

XNUMX Juli, taun kaping XNUMX Reiwa-Kamis, XNUMX September, taun kaping XNUMX Reiwa
* Periode kasebut bisa diganti gumantung karo status panyebaran infeksi mbesuk.

Fasilitas sing nyuda jam buka

Fasilitas kasebut bakal ditutup jam XNUMX:XNUMX. Mangga mangkat fasilitas kasebut jam XNUMX:XNUMX.
Tabel ing ngisor iki nuduhake wektu panggunaan kanggo saben fasilitas / kamar.

Plaza Warga Daejeon
Muroba Wektu panggunaan pungkasan
Aula gedhe, aula cilik, ruang pameran, ruang konferensi, kamar gaya Jepang, kamar teh, ruang seni, ruang latihan, gymnasium Nganti jam 20:00 (mangkat jam 20:00)
Studio musik / tenis meja Klasifikasi nganti jam 19:00
Tenis otomatis Klasifikasi nganti jam 19:30
Ruang pelatihan Nganti jam 19:45 (mangkat jam 20:00)

* Hubungi saben fasilitas nalika nggunakake aula gedhe lan cilik lan ruang pameran kanggo keperluan acara (hiburan, lsp).

Aplico
Muroba Wektu panggunaan pungkasan
Aula gedhe / aula cilik / ruang pameran Nganti jam 20:00 (mangkat jam 20:00)
studio Klasifikasi nganti jam 19:00

* Hubungi saben fasilitas nalika nggunakake aula gedhe lan cilik lan ruang pameran kanggo keperluan acara (hiburan, lsp).

Alas Budaya Daejeon
Muroba Wektu panggunaan pungkasan
Aula, pojok pameran, lokakarya kreatif (ruang masak, ruang seni, ruang kerajinan), kamar gaya Jepang, ruang rapat, ruang tunggu, ruang serbaguna, ruang terbuka, studio olahraga pertama Nganti jam 20:00 (mangkat jam 20:00)
Studio musik, studio olahraga kaping XNUMX (squash court) Klasifikasi nganti jam 19:00
Pusat informasi Nganti jam 19:00

* Hubungi saben fasilitas nalika nggunakake aula utawa ruang serbaguna kanggo tujuan acara (hiburan, lsp).

Pembayaran maneh saka fasilitas

Sajrone periode kasebut, preduli saka kategori panggunaan, yen sampeyan mbatalake panggunaan fasilitas kanggo nyegah panyebaran penyakit infeksi, kita bakal ngasilake jumlah lengkap.Hubungi saben fasilitas kanggo rincian.

Hubungi saben fasilitas kanggo biaya panggunaan fasilitas amarga ana watesan panggunaan ing wayah wengi.

XNUMX. XNUMX.Watesan kanggo pangguna

Sajrone XNUMX% kapasitas saben ruangan.

XNUMX. XNUMX.Langkah-langkah pencegahan infeksi dhasar

Kita njaluk kabeh operator lan pengunjung sing melu fasilitas lan pagelaran supaya kerja sama karo langkah-langkah pencegahan infeksi dhasar ing ngisor iki.

  • Minangka aturan umum, nganggo topeng sawayah-wayah.
  • Sak tenane ngresiki tangan lan ngumbah tangan.
  • Coba nyuda obrolan (aja bengok-bengok) lan tata cara batuk.
  • Priksa manawa jarak ing antarane cocog.
  • Kita bakal ngupayakake ventilasi.
  • Intine, mangan lan ngombe dilarang.
  • Kita bakal aktif nggunakake aplikasi konfirmasi kontak (COCOA) Kementerian Kesehatan, Tenaga Kerja lan Kesejahteraan.
  • Kita bakal ngetrapake pangukuran suhu lan njupuk langkah-langkah kayata ngenteni ing omah yen demam panas (*) dibandhingake karo demam normal utawa yen sampeyan ngalami gejala ing ngisor iki.
    • Gejala kayata batuk, dispnea, malaise umum, tenggorokan, irung / irung, irung rasa / kelenjar, nyeri sendi / otot, diare, mutah, lsp.
    • Nalika ana kontak cedhak karo tes PCR positif
    • Yen ana watesan imigrasi, riwayat kunjungan menyang negara / wilayah sing mbutuhake wektu pengamatan sawise mlebu, lan kontak cedhak karo warga sajrone rong minggu kepungkur, lsp.
      * Contone standar "yen ana panas sing luwih dhuwur tinimbang panas normal" …… Nalika ana panas 37.5 ° C utawa luwih dhuwur utawa XNUMX ° C utawa luwih dhuwur tinimbang panas normal

XNUMX.Watesan lan panjaluk gumantung saka tujuan panggunaan

Ing babagan panggunaan ing ngisor iki, panggunaan bakal diwatesi utawa dibatalake saiki.
Kajaba iku, kita arep mutusake angkat watesan adhedhasar kahanan mbesuk kayata kemajuan peta dalan.

A) Mangan lan ngombe / pesta

Mangan lan ngombe ing njero bangunan dilarang miturut prinsip.Nanging, hidrasi kanggo nyegah stroke panas ora dadi masalah.
Panganggone "pesta" ing ruangan kasebut bakal dibatalake saiki amarga dianggep angel kanggo bisnis sing nyedhiyakake panganan lan minuman kanggo ngetrapake langkah-langkah pencegahan infeksi.
Ora apa-apa kanggo mangan awan ing kamar (kalebu pawon Ota Bunkanomori, ora kalebu kamar sing dilarang mangan lan ngombe), nanging kudu ati-ati bab-bab ing ngisor iki

  • Mangga lenggah kanthi tatakrama.
  • Mangga ngamanake jarak sing cocog ing antarane pangguna.
  • Aja nganti nuduhake sumpit lan piring ing antarane pangguna.
  • Mangga ngindhari obrolan sing rame sajrone mangan.

B) Gunakake sing mbutuhake perhatian khusus

Nalika nggunakake kanggo tujuan ing ngisor iki, wenehana perhatian khusus kanggo ngamanake jarak interpersonal.

  • Mahjong, Go, Shogi
  • Latihan musik (musik instrumental)
  • Latihan musik (musik vokal)
  • Lagu shigin / rakyat
  • Buyo
  • Nari Ballroom
  • Tari liyane (tari hula)
  • Tari olahraga (aerobik, joget jazz, lsp)
  • Gimnastik
  • Yoga lsp.
Masalah umum
  • Mangga ngamanake jarak sing cocog ing antarane pangguna.
  • Mangga ngindhari obrolan adhep-adhepan lan jarak adoh sabisa-bisa.
Mahjong, Go, Shogi
  • Disfungsi driji kanggo saben game.
  • Piranti disinfeksi kanthi rutin (potongan, watu, papan, ubin mahjong, tongkat, lsp).
Latihan yoga-yoga lsp.
  • Yen sampeyan ngilangi napas amarga olahraga, jarak luwih adoh.
  • Ati-ati aja nganti kontak gedhe banget ing antarane pangguna.
  • Aja vokalisasi lan nyanyi kanthi pasuryan.

XNUMX.Panjaluk digunakake

  1. Aja nyegah nggunakake yen sampeyan ana ing kahanan fisik sing ala kayata demam utawa batuk.
  2. Tulung jaga kapasitas ruangane (udakara XNUMX% saka kapasitas)
  3. Tulung jarak adoh ing antarane pangguna.
  4. Nyuwun tulung supaya kita ngumbah tangan nalika mlebu lan metu, lan ngetrapake tata cara batuk.
  5. Nyuwun masker.Nyegah mlebu museum yen durung nganggo (takon karo staf)
  6. Mangan lan ngombe ing njero bangunan dilarang miturut prinsip (ora kalebu hidrasi kanggo nyegah stroke panas)
  7. Ventilasi kanthi rutin nalika nggunakake fasilitas (udakara 10 menit saben jam)
  8. Mangga ngindhari wektu suwe ing ruang bareng (lobi lsp)
  9. Nyuwun sampah nggawa mulih
  10. Yen sampeyan ngalami infeksi virus corona anyar sajrone 2 minggu sawise dienggo, lapo menyang manajer fasilitas sing sampeyan gunakake langsung.

Kanggo rincian, waca saben dokumen.

Panjaluk pangguna panggunaPDF

Nyuwun panyelenggaraPDF

Nyuwun panyelenggara aula

XNUMX.Babagan pambukaan aula memorial * Nganyari 7/9

Saben balai peringatan wis dibukak maneh tanggal XNUMX Juni (Selasa) lan bakal terus dibukak kaya biasane.

Kajaba iku, nalika mbukak museum, kita bakal njupuk langkah-langkah sing dibutuhake saka sudut pandang nyegah panyebaran infeksi virus corona anyar, adhedhasar pedoman sing gegandhengan.
Nyuwun ngapura amarga ana rasa nyusahake lan ngapresiasi pangerten lan kerjasama sampeyan.

Fasilitas target

Aula Peringatan Ryuko, Balai Peringatan Kumagai Tsuneko, Balai Peringatan Sanno Kusado

XNUMX.Babagan bisnis sing disponsori asosiasi * Nganyari 7/9

Nalika ngleksanakake proyek kasebut, kita wis ngukur langkah-langkah sing dibutuhake kanggo nyegah panyebaran infeksi virus corona anyar.Kanggo rincian, waca saben kaca informasi kinerja.

Nuwun sewu amarga ana rasa nyusahake lan matur nuwun amarga wis ngerti lan kerja sama.