Menyang teks

Penanganan informasi pribadi

Situs web iki (sabanjure diarani "situs iki") nggunakake teknologi kayata cookie lan tag kanggo tujuan nambah panggunaan situs iki dening para pelanggan, pariwara adhedhasar riwayat akses, ngerteni status panggunaan situs iki, lsp. Kanggo nindakake . Kanthi ngeklik tombol "Setuju" utawa situs iki, sampeyan setuju nggunakake cookie kanggo tujuan ing ndhuwur lan nuduhake data karo mitra lan kontraktor.Babagan penanganan informasi pribadiKebijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardMangga deleng.

Aku setuju

Pambuka fasilitas

Ringkesan fasilitas / peralatan

Kanggo nggayuh keamanan kabeh pangguna, kita bakal nindakake pakaryan gawe langit-langit apriko / aula gedhe, aula cilik lan foyer aula gedhe, lan langit-langit ruang pameran sing tahan gempa, lan ndandani karya kanggo nggedhekake umur fasilitas ..

[Periode penutupan jadwal: Januari 2022 nganti Februari 1 (direncanakake)]

Detail yaikuKeneMangga dipriksa liyane.

Outline peralatan

Ruang pameran bisa dipérang dadi loro utawa telu gumantung saka skala paméran kasebut.

Sampeyan bisa nggawe ruangan dhewe kanthi ngatur panel pameran jinis rel.Bisa digunakake kanggo macem-macem tujuan kayata pameran lan ceramah.

Foto kamar pameran
Format rally
Foto kamar pameran
Format pameran

Sadurunge nggunakake

  • Amarga dudu struktur kedap swara, ana watesan gumantung saka konten panggunaan.Mangga dipriksa nalika ngelingi panggunaan liyane saka pameran, ceramah, lan lokakarya.Ora bisa digunakake kanthi volume banter kayata muter alat musik utawa karaoke. (Winates kanggo BGM minimal.)
  • Sampeyan ora bisa ngowahi spesifikasi konferensi, kuliah, lan liya-liyane dadi spesifikasi partai.
  • Posisi panel pamindhahan dipindhah dipasang ora bisa diganti dina kasebut.
  • Kanggo nggunakake pameran, speker kayata mikropon ora bisa digunakake.
  • Sampeyan uga bisa nyambungake aula cilik lan ruang pameran (panggunaan integral). (Sampeyan kudu nyilih kategori sing padha ing dina sing padha.)

Kapasitas / peralatan

Gunakake pameran

Fasilitas

  • 2.3 panel pameran (W3.1 x H46m)
  • 200 gantungan gambar
  • 100 papan pameran lan liya-liyane

* Yen panggunaan pisah, nomer bakal ganti.

Gunakake kanggo rapat

Kapasitas

  • Kursi mung: 400 kursi
  • Meja lan kursi: 200 kursi

Fasilitas

  • Tahap sing sederhana
  • Podium, moderator
  • Sekumpulan peralatan audio (kalebu 3 mikropon nirkabel) lan liya-liyane

Babagan ruang tunggu

Sing nggunakake ruangan pameran bisa nggunakake ruangan persiapan kanthi gratis.
* Yen ruang pameran dipisahake, banjur bakal dituduhake karo klompok liya.

Babagan ruang persiapan ruangan pameranPDF

Babagan pantry

* Bisa digunakake mung kanggo rapat.
* Amarga wis dituduhake karo bale cilik, coba leladen luwih dhisik.

  • kulkas
  • Mesin es lsp.
  • Ora ana kobongan

Informasi babagan mlebu mlebu (lapangan layanan)

* Amarga dituduhake karo ruangan, mula ora bisa ditinggalake sawise digawa metu utawa metu.
* Mangga mlebu saka lawang parkir ing sisih kantor pos ing mburine Aplico.

  • Lokasi: BXNUMXF
  • Watesan dhuwur: 2.8m

Pola tata letak

[Pola pameran 1] Kabeh kamar digunakake

[Pola pameran 1] Gambar tata letak kanggo kabeh kamar
  • Area: udakara 338 meter persegi
  • Ekstensi panel pameran: Udakara 138m

[Pola pameran 2] Kaperang dadi loro

[Pola pameran 2] Gambar tata letak kanggo panggunaan XNUMX-split

Ruangan paméran A

  • Area: udakara 166 meter persegi
  • Ekstensi panel pameran: Udakara 69m

Ruangan paméran B

  • Area: udakara 171 meter persegi
  • Ekstensi panel pameran: Udakara 69m

[Pola pameran 3] Gunakake ing XNUMX divisi

[Pola pameran 3] Gambar tata letak kanthi XNUMX divisi

Ruangan paméran 1

  • Area: udakara 83 meter persegi
  • Ekstensi panel pameran: Udakara 40m

Ruangan paméran 2

  • Udakara 166 meter persegi
  • Ekstensi panel pameran: Udakara 62m

Ruangan paméran 3

  • Udakara 88 meter persegi
  • Ekstensi panel pameran: Udakara 40m

[Pola rapat] Kuliah / lokakarya (nggunakake rapat)

[Pola rapat] Gambar tata kuliah / lokakarya (digunakake kanggo rapat)
  • Jembar: 362 meter persegi

Ragad panggunaan fasilitas lan ragad panggunaan peralatan insidental

Biaya fasilitas

Pangguna ing pendhapa

(Satuan: Yen)

* Gulung sisih bisa ditindakake

Fasilitas target Minggu / Setu, Minggu, lan preinan
esuk
(9: 00-12: 00)
awan
(13: 00-17: 00)
Wengi
(18: 00-22: 00)
Kabeh dina
(9: 00-22: 00)
kabeh kamar Mung dina nggunakake 28,000 / 28,000
Dipérang dadi loro (A / B) 14,000 / 14,000
Kaperang dadi XNUMX (XNUMX) 8,000 / 8,000
Kaperang dadi XNUMX (XNUMX) 12,000 / 12,000
Majelis 10,000 / 12,000 20,000 / 24,000 30,000 / 36,000 60,000 / 72,000
Sales produk 15,000 / 18,000 30,000 / 36,000 45,000 / 54,000 90,000 / 108,000

Pangguna njaba

(Satuan: Yen)

* Gulung sisih bisa ditindakake

Fasilitas target Minggu / Setu, Minggu, lan preinan
esuk
(9: 00-12: 00)
awan
(13: 00-17: 00)
Wengi
(18: 00-22: 00)
Kabeh dina
(9: 00-22: 00)
kabeh kamar Mung dina nggunakake 33,600 / 33,600
Dipérang dadi loro (A / B) 16,800 / 16,800
Kaperang dadi XNUMX (XNUMX) 9,600 / 9,600
Kaperang dadi XNUMX (XNUMX) 14,400 / 14,400
Majelis 12,000 / 14,400 24,000 / 28,800 36,000 / 43,200 72,000 / 86,400
Sales produk 15,000 / 18,000 30,000 / 36,000 45,000 / 54,000 90,000 / 108,000

Ragad panggunaan peralatan tambahan

Ruangan paméran (rapat) Dhaptar ragad panggunaan peralatan / peralatan tambahanPDF

Ruangan paméran (pameran) Dhaptar ragad panggunaan peralatan / peralatan tambahanPDF

Tata ruang, ruang tunggu lsp.

Gambar tata ruang pameran, ruang persiapan, lsp.

Ota Ward Hall Aplico

144-0052-5 Kamata, Ota-ku, Tokyo 37-3

Jam Opening 9: 00-22: 00
* Aplikasi / pambayaran kanggo saben kamar fasilitas 9: 00-19: 00
* Pesenan tiket / pambayaran 10: 00-19: 00
dina nutup Preinan akhir taun lan Taun Baru (12 Desember-29 Januari)
Pangopènan / inspeksi / reresik ditutup / tertutup sementara