Menyang teks

Penanganan informasi pribadi

Situs web iki (sabanjure diarani "situs iki") nggunakake teknologi kayata cookie lan tag kanggo tujuan nambah panggunaan situs iki dening para pelanggan, pariwara adhedhasar riwayat akses, ngerteni status panggunaan situs iki, lsp. Kanggo nindakake . Kanthi ngeklik tombol "Setuju" utawa situs iki, sampeyan setuju nggunakake cookie kanggo tujuan ing ndhuwur lan nuduhake data karo mitra lan kontraktor.Babagan penanganan informasi pribadiKebijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardMangga deleng.

Aku setuju

Babagan asosiasi

Nyuwun panyelenggara aula

Kanggo nyegah panyebaran infeksi coronavirus anyar, kita njaluk panyelenggara ngerti lan kerja sama karo barang-barang ing ngisor iki nalika nggunakake fasilitas kasebut.
Kajaba iku, nalika nggunakake fasilitas kasebut, waca pedoman sing digawe dening saben klompok industri lan njaluk pangerten lan kerja sama sampeyan kanggo nyegah panyebaran infeksi virus corona anyar.

Dhaptar pedoman kanggo nyegah panyebaran infeksi miturut industri (situs web Sekretariat Kabinet)jendhela liyane

Pre-imbuhan / rapat

  • Penyelenggara bakal rapat karo fasilitas babagan upaya nyegah panyebaran infeksi nalika aplikasi digunakake ing fasilitas kasebut utawa nalika rapat sadurunge.
  • Nalika nindakake acara kasebut, kita bakal njupuk langkah-langkah kanggo nyegah panyebaran infeksi sesuai karo pedoman kanggo saben industri, lan koordinasi pambagi peran ing antarane penyelenggara lan fasilitas kasebut.
  • Mangga atur jadwal sing akeh kanggo persiapan, latihan, lan nyopot.
  • Nyetel wektu istirahat lan wektu mlebu / metu kanthi akeh wektu.
  • Kanggo acara sing nyangkut gerakan masarakat ing saindenging negara (konvensi nasional, lsp.) Utawa acara kanthi luwih saka 1,000 peserta, Bagian Koordinasi Manajemen Krisis, Divisi Manajemen Pencegahan Bencana, Departemen Pencegahan Bencana Komprehensif, Tokyo, kudu ditangani udakara rong minggu sadurunge tanggal acara. Mangga konsultasi sadurunge (kirim lembar pra-konsultasi acara).
  • Yen sampeyan pengin nggunakake aula miturut syarat-syarat mitigasi, kirim "Formulir Konfirmasi kanggo Implementasi Tindakan kanggo Mencegah Penyebaran Penyakit Menular Coronavirus" paling ora 10 dina sadurunge acara kasebut.Elinga yen sampeyan ora ngirim, sampeyan bisa uga ora layak kanggo istirahat.

Konfirmasi babagan implementasi langkah-langkah kanggo nyegah panyebaran infeksi virus corona anyar (Aprico)PDF

Konfirmasi babagan implementasi langkah-langkah kanggo nyegah panyebaran infeksi virus corona anyar (Plaza)PDF

Konfirmasi babagan implementasi langkah-langkah kanggo nyegah panyebaran infeksi virus corona anyar (Hutan Budaya)PDF

Babagan alokasi kursi (kapasitas fasilitas)

  • Minangka aturan umum, kursi kudu dilindhungi undhang-undhang kanggo peserta supaya sing ngatur bisa ngatur lan nyetel kahanan papan lenggahan.
  • Sawise nindakake langkah-langkah kontrol infeksi sing perlu kayata nyandhang topeng lan nyuda vokalisasi lan perhatian individu dening pihak penyelenggara, tingkat akomodasi bakal ana ing 50% kapasitas.
  • Kanggo pagelaran sing diarep-arep bakal dirawuhi dening akeh wong tuwa lan wong sing nandhang penyakit kronis, bisa uga ngalami risiko parah yen ana infeksi, mula coba coba njupuk langkah-langkah sing luwih tliti.

* Penanganan kursi baris ngarep: Intine, kursi baris ngarep ora bisa digunakake kanggo mesthekake jarak sing cukup saka ngarep panggung (jarak horisontal XNUMX m utawa luwih).Yen angel, coba tindakake sing efek sing padha karo jarak, kayata nganggo tameng rai.Hubungi fasilitas kanggo rincian.

Langkah pencegahan infeksi kanggo pihak sing gegandhengan kayata para pemain

  • Penyelenggara lan pihak sing gegandhengan dijaluk supaya upaya nyegah infeksi sabisa-bisa, kayata njupuk interval sing cukup ing antarane para pelaku kanthi pedoman paling ora XNUMX m, gumantung saka wujud ekspresi.Deleng pedoman industri kanggo informasi luwih lengkap.
  • Kajaba para pemain, monggo nganggo topeng lan disinfeksi tangan kanthi tliti ing fasilitas kasebut.
  • Ing papan sing akeh wong sing durung mesthi bisa tutul kanthi gampang, kayata ruang ganti lan ruang tunggu, instal solusi disinfektan kanggo sanitizer tangan lan disinfeksi kanthi rutin.
  • Kamar ganti mung 50% kapasitas kanggo ngindhari kahanan rame.
  • Mangan lan ngombe ing fasilitas kasebut dilarang miturut prinsip.Nanging, hidrasi diidini kanggo njaga kesehatan. (Sampeyan ora bisa mangan utawa ngombe ing kursi bale).
  • Pilih wong sing nangani peralatan, peralatan, alat, lsp. Lan matesi enggo bareng karo wong sing durung ditemtokake.
  • Kajaba iku, wenehi langkah pencegahan infeksi sing cukup kanggo praktik / praktik, persiyapan / penghapusan, lsp.
  • Yen sampeyan nyangka infeksi, lapor menyang fasilitas kasebut kanthi langsung lan karantina ing stasiun pertolongan pertama sing wis ditemtokake.

Langkah pencegahan infeksi kanggo peserta

  • Peserta kudu njaluk pangukuran suhu sadurunge teka ing papan kasebut, lan kudu dilaporake sadurunge babagan kasus sing bakal dijaluk supaya ora ngunjungi.Yen ngono, mangga njupuk langkah-langkah kayata transfer tiket lan pengembalian dana, gumantung saka kahanan supaya para peserta ora bakal kapitunan sabisa-bisa lan bisa nyegah diakoni wong sing gejala.
  • Saliyane pangukuran suhu dhewe ing bagean saka peserta, panitia uga kudu njupuk langkah-langkah kayata pangukuran suhu nalika mlebu ing papan kasebut.Penyelenggara dijaluk nyiyapake peralatan ngukur suhu (thermometer non-kontak, thermography, lsp).Yen angel disiyapake, hubungi fasilitas kasebut.
  • Nalika ana demam dhuwur dibandhingake karo panas sing normalYen (*) utawa gejala ing ngisor iki ditrapake, kita bakal njupuk tindakan kayata ngenteni ing omah.
    • Gejala kayata watuk, dispnea, malaise umum, tenggorokan, irung / irung, irung rasa / olfaction, nyeri daging sendi / otot, diare, mutah, lsp.
    • Nalika ana kontak cedhak karo tes PCR positif
    • Yen ana watesan imigrasi, riwayat kunjungan menyang negara / wilayah sing mbutuhake wektu pengamatan sawise mlebu, lan kontak cedhak karo warga sajrone rong minggu kepungkur, lsp.
      * Contone standar "yen ana panas luwih dhuwur tinimbang panas normal" ... Yen ana panas 37.5 ° C utawa luwih dhuwur utawa XNUMX ° C utawa luwih dhuwur tinimbang panas normal
  • Supaya ora rame nalika mlebu lan metu, monggo dijaga jarak sing cukup (minimal XNUMXm) kanthi mlebu lan metu kanthi wektu tundha, ngamanake petunjuk, lan alokasi personel.
  • Prasmanan saiki bakal ditutup.
  • Mangga atur wektu metu sing cukup sadurunge lan pitunjuk metu kanthi wektu tundha kanggo saben wilayah ing papan kasebut.
  • Nyegah ora ngenteni utawa ngunjungi sawise tampil.
  • Coba nyoba ngerti jeneng lan informasi kontak darurat para peserta kanthi nggunakake sistem tiket.Kajaba iku, wenehake informasi marang para peserta sadurunge yen informasi kasebut bisa diwenehake menyang institusi umum kayata puskesmas kaya sing diperlokake, kayata nalika ana wong sing kena infeksi saka para peserta.
  • Mangga aktif nggunakake aplikasi konfirmasi kontak (COCOA) Kementerian Kesehatan, Tenaga Kerja lan Kesejahteraan.
  • Kanggo peserta sing butuh pertimbangan, penyandang cacat, wong tuwa, lan liya-liyane, coba coba timbang sadurunge.
  • Elingi uga perhatian babagan pencegahan infeksi sadurunge lan sawise kinerja, kayata panggunaan transportasi lan restoran sing didesentralisasi.

Langkah-langkah pencegahan nglawan panyebaran infeksi

  • Mangga aktif nggunakake aplikasi konfirmasi kontak (COCOA) Kementerian Kesehatan, Tenaga Kerja lan Kesejahteraan.
  • Penyelenggara kudu langsung hubungi fasilitas kasebut yen ana sing curiga kena infeksi lan ngrembug babagan tanggepan kasebut.
  • Minangka aturan umum, penyelenggara kudu nglacak jeneng lan informasi kontak darurat saka wong-wong sing melu acara lan peserta, lan nyimpen dhaptar sing digawe sajrone wektu tartamtu (udakara sewulan).Kajaba iku, wenehake informasi marang para pihak sing melu acara kasebut lan para peserta sadurunge manawa informasi kasebut bisa diwenehake menyang institusi umum kayata puskesmas umum sing diperlokake.
  • Saka sudut pandang pangayoman informasi pribadi, wenehi langkah sing cukup kanggo nyimpen dhaptar, lsp, lan buwang kanthi bener sawise periode kasebut kliwat.
  • Ati-ati nalika nangani informasi wong sing kena infeksi (kalebu wong liya, lan liya-liyane) sing wis kedadeyan, amarga bakal dadi informasi pribadi sing sensitif.
  • Nyetel kritéria kanggo woro-woro umum lan kinerja nalika ana wong sing kena infeksi.

Langkah-langkah pencegahan infeksi ing aula

Hubungi langkah pencegahan infeksi

  • Penyelenggara kudu nginstal sanitizer tangan ing papan sing dibutuhake kayata mlebu lan metu saka papan lan mriksa kanthi rutin supaya ora ana kekurangan.
  • Penyelenggara kudu sacara rutin ngresiki papan ing papan sing gampang diakses masarakat umum.Penyelenggara tanggung jawab nyiyapake solusi desinfektan.
  • Kanggo nyegah infeksi kontak, wenehana luwih gampang nggawe tiket nalika mlebu.
  • Nyingkiri aja nganti mbuwang leaflet, pamflet, kuesioner, lan liya-liyane.Kajaba iku, yen ora bisa dihindari, aja nganggo sarung tangan.
  • Nyegah kontak saka pihak sing melu kinerja lan para peserta, kayata kunjungan sawise tampil.
  • Mangga ngindhari hadiah lan sisipan.
  • Pilih wong sing nangani peralatan, peralatan, alat, lsp. Lan matesi enggo bareng karo wong sing durung ditemtokake.
  • Watesan area sing bisa dilebokake para peserta lan pihak sing gegandhengan (matesi yen peserta bisa mlebu area ruang ganti, lsp).

Langkah-langkah kanggo nyegah infeksi tetesan

  • Minangka aturan umum, para peserta kudu nganggo topeng sajrone acara kasebut.
  • Mangga njupuk langkah-langkah kanggo nyegah rame nalika istirahat lan metu.
  • Yen ana peserta sing nggawe swara banter, penyelenggara kudu menehi perhatian kanthi individual.

Langkah pencegahan infeksi ing antarane pihak sing gegandhengan (utamane para pemain) peserta ⇔

  • Aja ngindhari arahan sing nambah risiko infeksi (njaluk sorak, ngunggahake peserta menyang panggung, menehi lima, lan sapiturute).
  • Nyedhiyakake papan sing cukup (minimal XNUMXm) nalika nuntun lan nuntun peserta, lan nganggo topeng lan tameng rai yen prelu.
  • Ing konter sing kontak karo peserta (resepsi undhangan, konter tiket dina sing padha), lan liya-liyane, instal partisi kayata papan akrilik lan tirai vinil transparan kanggo nglindhungi para peserta.

Langkah pencegahan infeksi ing antarane peserta ⇔ peserta

  • Wajib nganggo topeng ing kursi pamirsa, lan priksa manawa sampeyan nganggo kanthi nyebarke lan adol menyang peserta sing ora nganggo lan menehi perhatian kanthi individual.
  • Wenehi cukup wektu kanggo istirahat lan wektu mlebu / metu, nimbang kapasitas lan kapasitas papan, rute mlebu / metu, lsp.
  • Mangga wenehake supaya dheweke ora ngucapake ngobrol nalika istirahat lan nalika mlebu lan metu, lan dhesukake supaya ora ngobrol kanthi pasuryan lan tetep jarak sing adoh ing lobi.
  • Yen akeh peserta sing diarepake, monggo nggunakake wektu tundha kanggo saben jinis tiket lan zona nalika pindhah saka kursi pamirsa nalika istirahat utawa nalika budhal kanggo nyegah stagnasi.
  • Ing jedhing nalika istirahat, coba jupukake ruang sing cukup (paling ora XNUMXm) kanggo ukuran ukuran lobi.

liyane

panganan

  • Mangan lan ngombe ing fasilitas kasebut dilarang miturut prinsip.Nanging, hidrasi diidini kanggo njaga kesehatan (ora bisa mangan utawa ngombe ing kursi bale).
  • Mangga rampung panganan sadurunge lan sawise diakoni sabisane.
  • Amarga nggunakake fasilitas jangka panjang, sampeyan ora bisa nyegah mangan ing kamar, nanging kudu dingerteni babagan poin ing ngisor iki.
    • Lungguh kanthi tatap muka.
    • Jarak antarane pangguna paling ora kudu XNUMX m.
    • Aja nuduhake sumpit lan piring ing antarane pangguna.
    • Aja ngomong nalika nedha.
    • Nganggo topeng yen bisa.

Penjualan barang lsp.

  • Yen wis rame, monggo diwatesi mlebu lan pengaturan sing dibutuhake.
  • Mangga instal desinfektan nalika adol barang.
  • Staf sing melu adol barang kudu nganggo sarung tangan lan tameng rai yen prelu saliyane nganggo topeng.
  • Nalika adol barang, aja ngatasi tampilan produk sampel utawa conto produk sing bakal disentuh wong.
  • Coba adol kanthi online utawa mbayar kanthi tanpa awis kanggo nyuda penanganan awis sabisane.

Reresik / pembuangan sampah

  • Priksa manawa nganggo topeng lan sarung tangan kanggo staf sing ngresiki sampah.
  • Sawise rampung nyambut gawe, wisuh lan disinfeksi tangan sampeyan.
  • Tulung atur sampah sing dikoleksi kanthi tliti supaya para peserta ora langsung kontak.
  • Mangga nggawa sampah sing digawa mulih. (Proses pambayaran bisa ditindakake ing fasilitas kasebut).