Menyang teks

Penanganan informasi pribadi

Situs web iki (sabanjure diarani "situs iki") nggunakake teknologi kayata cookie lan tag kanggo tujuan nambah panggunaan situs iki dening para pelanggan, pariwara adhedhasar riwayat akses, ngerteni status panggunaan situs iki, lsp. Kanggo nindakake . Kanthi ngeklik tombol "Setuju" utawa situs iki, sampeyan setuju nggunakake cookie kanggo tujuan ing ndhuwur lan nuduhake data karo mitra lan kontraktor.Babagan penanganan informasi pribadiKebijakan Privasi Asosiasi Promosi Budaya Ota WardMangga deleng.

Aku setuju

Cara nyewa fasilitas

Cara aplikasi lan panggunaan

Carane aplikasi

  • Kanggo nggunakake fasilitas kasebut, "Pendaftaran Pangguna Bersih Uguisu" dibutuhake.Kanggo rincian, waca "Apa Uguisu Net?".

    Apa Uguisu Net?

  • Saben fasilitas nampa aplikasi panggunaan kanthi lotre.Kanggo fasilitas kosong sawise lotre, aplikasi umum bakal ditampa kanthi dhisikan, sing dilayani dhisik.
  • Cara lotre / aplikasi beda-beda gumantung karo ruangan sing digunakake.Kanggo rincian, waca tabel babagan cara nggunakake saben kamar.
    (* Muroba minangka tembung sing makili saben ruangan fasilitas rapat, lapangan baseball, lapangan bal-balan, lsp. Fasilitas taman.)

Ragad panggunaan

  • Kanggo biaya panggunaan fasilitas lan biaya panggunaan fasilitas insidental, waca kaca ringkesan / peralatan ing saben kamar.
    Kajaba iku, mangga mbayar ragad panggunaan fasilitas nalika aplikasi digunakake lan ragad panggunaan fasilitas kedadeyan sadurunge nggunakake kamar.

    Pambuka Fasilitas Ota Ward Plaza

    Aula Ward Ota / Pengantar Fasilitas Aprico

    Pambuka Facility Daejeon Bunkanomori

  • Yen digunakake dening klompok konsultasi bisnis countermeasure, klompok pengembangan pemuda, klompok pemuda, utawa klompok cacat, lan acara kasebut kanggo kepentingan umum, biaya panggunaan fasilitas bakal dikurangi utawa dikecualekake.
  • Yen sampeyan ana ing sanjabane pendhapa, sampeyan bakal dikenani biaya tambahan 20% kanggo biaya fasilitas dhasar.
    (Kanggo panggunaan adol barang, ora ana biaya tambahan amarga digunakake ing sanjabane pendhapa)
  • Nalika adol barang kanggo golek bathi, 50% muatan fasilitas dhasar bakal ditambahake.

Wektu panggunaan

  • Mangga deleng dhaptar rega saben fasilitas kanggo klasifikasi wektu panggunaan.
  • Wektu panggunaan kalebu wektu sing dibutuhake kanggo nyiapake lan ngresiki.Instalasi lan penarikan peralatan audio-visual lan perlengkapan sing ditindakake dening staf museum uga bakal ditindakake sajrone nggunakake.
  • Sampeyan kudu mriksa pungkasan ing wektu panggunaan.
  • Yen nggawa panganan, omben-omben, kembang-kembang seger, utawa barang-barang saka njaba, coba nggawa lan metu sajrone nggunakake.

Watesan panggunaan

Ing kasus kasebut, panggunaan fasilitas kasebut ora bisa disetujoni.Kajaba iku, sanajan sampeyan wis nyetujoni, kita bisa uga mbatalake, matesi, utawa nundha panggunaan kasebut.

  • Nalika ana bebaya ngrusak ketertiban umum utawa tata cara lan adat istiadat sing apik.
  • Nalika ana risiko bencana ing sawijining kedadeyan sing nggunakake bahan mbebayani.
  • Nalika ana risiko ngrusak utawa kelangan fasilitas utawa peralatan tambahan.
  • Nalika hak panggunaan ditransfer utawa dipateni.
  • Nalika diakoni manawa kanggo kepentingan organisasi sing bisa nindakake kekerasan, nyiksa, lsp.
  • Nalika tujuan panggunaan utawa kahanan panggunaan dilanggar.
  • Nalika fasilitas kasebut ora kasedhiya amarga ana bencana utawa kahanan liyane.
  • Nalika ana masalah manajemen ing fasilitas kasebut, kayata nalika nggawe swara banter.
    * Mobil listrik ora bisa digunakake amarga gas gangguan lan gas gangguan ngganggu lingkungane.

Ganti lan batal tanggal panggunaan

Yen ana pangowahan tanggal lan wektu panggunaan, ruangan panggunaan, lsp., Sampeyan bisa ngganti prosedur kasebut.Mangga nyuwun pangowahan sajrone periode panrima aplikasi sing ditemtokake kanggo saben fasilitas.Aja ngindhari maneh utawa mbatalake panggunaan sawise ngganti tanggal panggunaan, lsp, amarga bisa uga nganggu pengguna liyane.

* Gunakake persetujuan, kuitansi, lan segel pribadi pelamar (segel jinis stamper ora diidini) dibutuhake kanggo aplikasi.
* Aplikasi mung bakal ditampa ing papan sing bakal digunakake.

* Gulung sisih bisa ditindakake

  Muroba Periode panrima aplikasi
Plaza Warga Daejeon Aula gedhe / aula cilik / ruang pameran Tanggal panggunaan
1 minggu kepungkur
Kamar liyane
* Ing kasus divisi 5 studio musik, nganti jam 7:XNUMX dina
Ing dina
Sadurunge nggunakake wektu
Ota Ward Hall Aplico Aula gedhe / aula cilik / ruang pameran Tanggal panggunaan
1 minggu kepungkur
studio
* Ing kasus divisi 5 studio musik, nganti jam 7:XNUMX dina
Ing dina
Sadurunge nggunakake wektu
Alas Budaya Daejeon Aula, ruang serbaguna, pojok pameran, ruang terbuka Tanggal panggunaan
1 minggu kepungkur
Kamar liyane
* Esuk, ing kategori kaping pisanan, nganti dina sadurunge tanggal panggunaan
Ing dina
Sadurunge nggunakake wektu

Nangani biaya panggunaan amarga ana pangowahan utawa pembatalan

Sanajan panitia mbatalake panggunaan amarga kahanane dhewe, ragad panggunaan mbayar ora bisa dibalekake miturut prinsip.Nanging, yen pembatalan dijaluk lan disetujoni sadurunge tanggal panggunaan sing ditemtokake, biaya panggunaan fasilitas bakal dibalekake kaya ing ngisor iki.

* Yen ragad panggunaan sing diganti ngluwihi ragad panggunaan pembayaran langsung, sampeyan kudu mbayar bedane.
* Yen sampeyan mbatalake sawise ngganti tanggal panggunaan, jumlah pembayaran maneh saka biaya fasilitas bisa beda.
* Kanggo ngasilake ragad panggunaan, surat persetujuan, kuitansi, lan segel pribadi pelamar (segel jinis stamper ora diidini).

Plaza Warga Daejeon

* Gulung sisih bisa ditindakake

  Mbalekaken lengkap Mbalekaken 50% Mbalekaken 25%
bale gedhe
Ruangan klamben bale gedhe
Tanggal panggunaan
Nganti 90 dina kepungkur
Tanggal panggunaan
Nganti 60 dina kepungkur
Tanggal panggunaan
Nganti 30 dina kepungkur
Mung panggung bale gedhe
Aula cilik / ruang pameran
Tanggal panggunaan
Nganti 60 dina kepungkur
Tanggal panggunaan
Nganti 30 dina kepungkur
Tanggal panggunaan
Nganti 15 dina kepungkur
Rapat, ruangan gaya Jepang, ruang teh, ruang latihan
Gymnasium / kamar seni / studio musik
Tanggal panggunaan
Nganti 30 dina kepungkur
Tanggal panggunaan
Nganti 7 dina kepungkur
Tanggal panggunaan
Nganti 2 dina kepungkur

Ota Ward Hall Aplico

* Gulung sisih bisa ditindakake

  Mbalekaken lengkap Mbalekaken 50% Mbalekaken 25%
bale gedhe
Ruangan klamben bale gedhe
Tanggal panggunaan
Nganti 90 dina kepungkur
Tanggal panggunaan
Nganti 60 dina kepungkur
Tanggal panggunaan
Nganti 30 dina kepungkur
Mung panggung bale gedhe
Aula cilik / ruang pameran
Tanggal panggunaan
Nganti 60 dina kepungkur
Tanggal panggunaan
Nganti 30 dina kepungkur
Tanggal panggunaan
Nganti 15 dina kepungkur
A / B Studio Tanggal panggunaan
Nganti 30 dina kepungkur
Tanggal panggunaan
Nganti 7 dina kepungkur
Tanggal panggunaan
Nganti 2 dina kepungkur

Alas Budaya Daejeon

* Gulung sisih bisa ditindakake

  Mbalekaken lengkap Mbalekaken 50% Mbalekaken 25%
Ruangan aula / serbaguna
Sudut pameran / alun-alun
Tanggal panggunaan
Nganti 60 dina kepungkur
Tanggal panggunaan
Nganti 30 dina kepungkur
Tanggal panggunaan
Nganti 15 dina kepungkur
Ruang rapat / bengkel kreatif
Kamar gaya Jepang lan maneka studio
Tanggal panggunaan
Nganti 30 dina kepungkur
Tanggal panggunaan
Nganti 7 dina kepungkur
Tanggal panggunaan
Nganti 2 dina kepungkur

Cara aplikasi lan aliran panggunaan